Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.04. 21:52:07

DaveN írta:eto'o már bizonyította h beleillik ebbe a redszerbe.
Félre ne értsétek én Eto'o maradása mellett vagyok ,de nem szabad elflejteni ,hogy Eto'o EBBE a rendszerbe illik bele,lehet Pep agyszüleményébe nem .
Mondjuk ennek kicsi a valószínűsége.
De lehet Pep inkább 2 csatárral akar rohamozni,és ha belegondolsz Eto'o még nem nagyon játszott le úgy meccset itt nálunk,máshol se láttam,hogy nem ő az egyedüli ék.

Ebben az esetben talán,mondom TALÁN, Pepnek van igaza. :D
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.04. 21:43:24

Zozzy 5 írta:
stefanl10 írta: kedves jokesz!
szerintem trezeguet és etoo ez ideji formáját nem lehet összehasonlítani. Trezeguet második lett e góllövőlistán etoo meg nem rugott sok gól ige.igen tudo,tudom h sokáig sérült volt de akkor is ebben a szezonban csak a botrányaival hívta fel magára a figyelmet
Szerintem 18 meccsen 16 gól, 3 gólpassz elég jónak számít.
Hát jó legyen igazatok. Maradjon etoo!
De az a baj h nem rajtunk fog múlni
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.04. 21:41:58

Zozzy 5 írta:
szerintem trezeguet és etoo ez ideji formáját nem lehet összehasonlítani. Trezeguet második lett e góllövőlistán etoo meg nem rugott sok gól ige.igen tudo,tudom h sokáig sérült volt de akkor is ebben a szezonban csak a botrányaival hívta fel magára a figyelmet
Egyet értek :DÉs hát a piacon a kor is nagyúr :Deto'o még 10évig simán focizhat de Trezuget kb 5-ig :DÉs az már dupla
Kép
jokesz
Barça C

2008.07.04. 21:41:47

Zozzy 5 írta:
Ez nem jutott eszembe,köszönöm szépen.
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.04. 21:40:51

Zozzy 5 írta:
hát ha az utódja is így nyomná :lol: :lol: :?
remélem inkább eto'o folytatja :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.04. 21:38:54

jokesz
Barça C

2008.07.04. 21:38:50

Persze nem is az idei formáját nézem én,de akkor is Treze már picikiét öreg nem hiszem hogy a LaLigában ugyanúgy megállná a helyét,sőt a Barcában pedig tuti nem.
Eto'o-nak azért a sérülései,balhéjai ellenére sem volt olyan pocsék éve.
Neki mindenáron maradni kell én azt mondom,de sajna nem rajtam múlik.
DaveN
Jugador del Barça

2008.07.04. 21:38:08

stefanl10 írta:
jokesz írta:Kedves westerngom!

Úgy érzem,hogy a szívemből szóltál.
Eto'o eladását én szinte csak akkor fontolnám meg ha Croni érkezne helyette-tudomtudom,hogy nem is egy poszton játszanak meg stbstb-,de talán az értékét így állapítanám meg.
Milyen edző az ilyen aki európa top5-ben lévő csatárát elkótyavetyélné holmi Trezegé-re?Szerintem ezt ő maga sem gondolta komolyan.
Legalábbis remélem....
kedves jokesz!
lehet h trezeguet jól jáccik a juvéban, de honnan szeded h a Barcában is olyat tudna nyújtani mint eto'o??? mer eto'o már bizonyította h beleillik ebbe a redszerbe. egyébként a botrányai nekem se tetszenek...
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.04. 21:30:54

Eto'o eladását én szinte csak akkor fontolnám meg ha Croni érkezne helyette-tudomtudom,hogy nem is egy poszton játszanak meg stbstb-,de talán az értékét így állapítanám meg.
Milyen edző az ilyen aki európa top5-ben lévő csatárát elkótyavetyélné holmi Trezegé-re?Szerintem ezt ő maga sem gondolta komolyan.
Legalábbis remélem....
kedves jokesz!
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
DaveN
Jugador del Barça

2008.07.04. 21:29:56

chi omega írta:vezéráldozat. deconak és ronaldinhonak mindenképpen el kellett tűnnie, eto'o meg kérdéses. valószínűleg olyan dolgok vannak a háttérben, amiről nem tudni semmit. nyilván nem rúgná ki eto'o-t, ha úgy érezné, hogy mindent megtesz a csapatért, és érzi magában az erőt az itteni folytatáshoz.
lehet, hogy guardiolának nincs rutinja edzőként, de nálad pl több van.
van benne vmi... én is nagyon sajnálom eto'o-t mert ilyen csatárt nem fog tudni még1et szerezni a barca, de semmi nem történik ok nélkül. remélem!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.04. 21:28:22

Legalábbis remélem....
A "milyen edző kérdésre" válaszolva: felkészületlen, alkalmatlan, korlátozott képességű.
Kép
jokesz
Barça C

2008.07.04. 21:26:30

Kedves westerngom!

Legalábbis remélem....
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.04. 21:06:20

gekkodan írta:Ember!

Feljuttatni a B csapatot a spanyol 3. vonalba, nem ugyanaz, mint a világ egyik legnagyobb elvárásokkal, legnagyobb sztárjaival rendelkező csapatát címekre vezetni. Itt van a legtöbb elvárás, itt van a legnagyobb bukási lehetőség és itt van a leghisztisebb játékoskeret.

Eto'o elzavarása ostobaság és semmi mással nem magyarázható, mint Guardiola dilettantizmusával, mert fél szembenézni Eto'o karakterével. Nekem egy ilyen zöldfülü edző ne kergesse el a sztárunkat és főleg ne akarja pótolni egy olyan csatárral, aki a nyomába nem ér Eto'o-nak. A hajam égnek áll ettől az egésztől hetek óta. A primera egyik legjobb támadóját alázzuk meg, könyörgöm emberek!!!
- Tudja kedves kolléga Úr, a leírtak alapján elgondolkoztam, hogy írjak -e hsz.-t mert olvasva hsz.-ét, mintha én írtam volna ill. keseregtem volna. Ebből kifolyólag nem rombolom tovább a közmorált és nem ismételem a fenn tökéletesen leírtakat! DE!,a számomra oly mértékben hiányzik a MIÉRT?, hogy szinte követelve!, sopánkodva várom azt a tetves magyarázatot amivel 1et tudok érteni Eto'o kirúgásával kapcsolatban.
A klub által kiadott nevetséges állásfoglalás csak abban erősített meg, hogy komolytalanná vált a vezetés. Remélem, történni fog valami........., de nem Eto'o val!
Mosquito

2008.07.02. 23:27:57

MQuC írta:Kvalitásával nincs is baj. Érzésem szerint - vagyis nem csak szerintem, hanem mint tudjuk - nem egy moráljavító ember. Biztos vannak/voltak olyan dolgok az öltözőn belül, amit még Edmilson sem mondott ki :?
Szóval, ha ez az ára, hogy a csapatban ismételtem rend legyen, akkor inkább engednék el kb. 20 gólt, minthogy mindenki "elszaladjon" a csapatból.
erre csak azt tudom írni amit egy hasonló hszre* egy másik fórumban:

*"Kérdés, hogy Eto'o milyen hatással volt a többiekre az öltözőben illetve edzésen. Eto'o szerintem tipikusan egy önző f*sz, aki csak magával törődik. Csak arra hajt, hogy jövőre több pénzt vigyen haza."

Nekem eddig abszolúte nem ez jött le Eto'o-ról. Nem emlékszem, hogy egyszer is fizetésemelésért vagy hasonlókért követelőzött volna. Olyan dolgokra viszont emlékszem, amikor pl ült a bl mérkőzésen a riporter állásban és teljes átéléssel követte a csapat játékát, majd egy bekapott gólnál annyira kiakadt, hogy hisztizett, mint egy kis gyerek és majdnem bőgött. Minden mérkőzés előtt odamegy a pályán a társakhoz buzdítani őket. Volt amikor egy gólja után egyenesen VV-hez szaladt és vele ünnepelte elsőként a találatot, majd amikor megkérdezték miért csinálta elmondta, hogy sajnálja Victort amiért ő kimarad az ilyen pillanatokból. Aztán volt még az a fényképezős jelenet is, vagy a csapattársakról tett nyilatkozatai(VV-nek aranylabdát, Messi egy playstation játékos stb), de még sok apró dolog volt amiből én nem azt szűröm le, hogy ő egy magánakvaló, önző ember lenne.

továbbra sem hiszem, hogy bármi probléma lenne vele az öltözőben és pont Eto'o lenne rossz hatással a csapat moráljára
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.02. 23:17:27

Nem tudom megérteni, hogy most hogy-hogy nincs kérője. 2006-ban még több, mint 50 millió fontot fizetett volna érte Abra... Nem is baj, ha nincsk érője, mert a maradását szeretném. S megértem, hogy Henry számára több lehetőséget szeretnének, s ottvan még Bojan is. S hiába mondják, hogy nem illine bele egy olyan játékrendszerbe, ahol a fejére ívelgetnek... Ez butaság. Messi számomra sosem lesz olan játékos, aki egy meccsen legalább annyiszor ível be szélről, mint próbál befelé kapura törni, s ütempaszokkal operálni. Neki ez a jellegzetessége. Xavi és Iniesta sem ilyen stílusú. Alvés pedig az eddigi pályafutása alatt is bizonyította, hogy képes rövidpasszos, kényszerítős, egyérintős játékra. Eto'o pedig, aza típusú csatár, akit bárhogy nézek, ideálisnak nevezném. Rengeteget védekezik, küzd, harcol, cselezni is tud, gólérzékeny, jó passzai vannak, fürge, s ami a legfontosabb: (s most gondolok itt RVN is, akit azért ítélek el, mert pont az ellenpéldája) nem kell minden egyes passzot a lábára adni, fürge, bármkor lehagyja a védőit, tökéletesen lehet kiugratni ütempaszokkal.
Ezért még mindig megkérdőjelezem Laporta-ék álláspontját (belevéve természetesen Guardiola-t is), hogy miért keresnek mást.
Megértem, hogy a magatartásbeli problémái miatt gyakran kezelhetetlen, s néha nem csupán magát, a klubot rossz fényben mutatja. Azonban ha megy a szekér, akkor ezek a problémák észrevehetetlenek, s termeli a gólokat. A lojalitása is példás, ami egy Barca játékosnál számomra feltétel. (ezért nem szimpatizáltam sosem Deco-val)
Nos, ha a teljesítményével, s az adottságaival ennyire elégedett mindenki, akkor nem hiszem, hogy a belső problémáit nem lehetne rendbe hozni, s ez lenne a fő ok.
Ezért tisztelem én HTC-t, mert ő volt a kapocs Rijkaard, s a játékosok között, nem csupán, mint barát.
Nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényezőt sem, hogy Laporta elmondása szerint "vérfrissítés, nagytakarítás" van folyamatban. Ennek ellenére - bár elismerem, az elmúlt évek sikereinek ő szerves része volt, kulcsfontosságú tagja - nem ő az akitől meg kell válni, nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás kulcsa. Sokkal inkább a bomlasztó, kevésbé lojális, felelőtlen kulcsjátékosok, akik korábban meghatározták az együttest, az elmúlt években azonban csak káros hatással voltak a csapategységre. Itt Ronaldinho-ra, s Deco-ra gondolok. Képesek voltak hitet adni a többieknek, eldönteni fontos mérkőzéseket. Azonban ők nem profi futballisták, ezt bizonyították, s ez hihetetlen módon befolyásolta az eredméényeket. Azonban Eto'o-t nem sorolnám közéjük, rá a mai napig fel lehet nézni, s lehet benne bízni, ugyanolyan kulcsember maradt, akinek a formáját kell visszanyerni, a motivációjával -annak tudatában, hogy lemondtak róla- nincs gond. Most még inkább feltüzelhezi magát, hogy bizonyítson, miért is ő a világ egyik legjobb támadója.
Ezen gondolatmenet után továbbra sem értem, mi a valós ok, bár valószínűleg ezek azok.
S ha már Adebayor: össze sem lehet hasonlítani Adebayor-ral, semmilyen téren. Nüansznyi eltérések talán vannak, amiben a togói jobb, de összességében... S olyan áron pedig végképp maradjon csak az ágyúsoknál.
Elnézést a hosszas véleménykifejtéshez, bár aligha fogják ezt elolvasni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Predator
Barça B

2008.07.02. 23:03:55

gekkodan írta:...
Tisztában vagyok vele(ahogy írtam is),h nem ugyanaz...de azért a nulla is kissé túlzás
Én sem örülök,h elküldik Eto'o-t,de bízom Pepben és nem fikázom már most,h milyen zöldfülű stb...az idei évnél csak nem lesz roszabb és remélem a címek is jönnek majd Eto'o-val vagy nélküle
Optimizmus,reménykedjünk,h jó döntés volt Pep...majd,ha eltelt már egy kis idő és még mindig semmi eredmény akkor lehet majd mondani,h milyen béna edző,meg Eto'o-t visszasírni(aki még el se ment)
De addig,amíg nem láttunk tőle semmit ne így álljunk hozzá...persze mindenki azt gondol és azt mond,amit akar,de ettől én még egyenlőre bízom abban,h jobb lesz a csapat,mint az elmúlt 2 évben
(bocs az OFFért :roll:)
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.02. 22:54:42

Ember!

Feljuttatni a B csapatot a spanyol 3. vonalba, nem ugyanaz, mint a világ egyik legnagyobb elvárásokkal, legnagyobb sztárjaival rendelkező csapatát címekre vezetni. Itt van a legtöbb elvárás, itt van a legnagyobb bukási lehetőség és itt van a leghisztisebb játékoskeret.

Eto'o elzavarása ostobaság és semmi mással nem magyarázható, mint Guardiola dilettantizmusával, mert fél szembenézni Eto'o karakterével. Nekem egy ilyen zöldfülü edző ne kergesse el a sztárunkat és főleg ne akarja pótolni egy olyan csatárral, aki a nyomába nem ér Eto'o-nak. A hajam égnek áll ettől az egésztől hetek óta. A primera egyik legjobb támadóját alázzuk meg, könyörgöm emberek!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Predator
Barça B

2008.07.02. 22:47:57

Varga Tamás írta:
LG írta: Játékosként valóban. De edzőként Pep semmit sem tett le még az asztalra, semmi rutinja nincs. Ennek ellenére azzal kezdi meg profi edzői pályafutását, h kiebrudálja a csapat 1ik legjobb, és legfontosabb játékosát. :roll:
Így van. Edzői tapasztalata a nullával egyenlő. A belső körből kinevezett edzők eddig szinte mindig megbuktak a Barca kispadján. Lásd Kubala, Rexach, Serra Ferrer.
A játékos-pályafutást ne keverjük össze az edzői kvalitásokkal. A jó játékosból nem feltétlenül lesz jó edző.
Nem értek Veletek egyet...feljutatta a B-csapatot,azért ezt nem nevezném nullának...gondoljatok bele hány edzőnek nem sikerül hasonló eredményt felmutatnia...persze nem egyenlő a nagy csapattal,de mégsem nulla
Bízom Pepben és (h ne legyen teljesen OFF) abban is,h Eto'o végül a nyakunkon marad,mégha ehhez ahhoz is van szükség,h a szavazás miatt ne lehessen igazolni...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.02. 22:42:06

LG írta:
Perrero írta: Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
Játékosként valóban. De edzőként Pep semmit sem tett le még az asztalra, semmi rutinja nincs. Ennek ellenére azzal kezdi meg profi edzői pályafutását, h kiebrudálja a csapat 1ik legjobb, és legfontosabb játékosát. :roll:
Így van. Edzői tapasztalata a nullával egyenlő. A belső körből kinevezett edzők eddig szinte mindig megbuktak a Barca kispadján. Lásd Kubala, Rexach, Serra Ferrer.
A játékos-pályafutást ne keverjük össze az edzői kvalitásokkal. A jó játékosból nem feltétlenül lesz jó edző.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.07.02. 22:23:32

vezéráldozat. deconak és ronaldinhonak mindenképpen el kellett tűnnie, eto'o meg kérdéses. valószínűleg olyan dolgok vannak a háttérben, amiről nem tudni semmit. nyilván nem rúgná ki eto'o-t, ha úgy érezné, hogy mindent megtesz a csapatért, és érzi magában az erőt az itteni folytatáshoz.
lehet, hogy guardiolának nincs rutinja edzőként, de nálad pl több van.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.02. 22:14:53

Perrero írta: Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
Játékosként valóban. De edzőként Pep semmit sem tett le még az asztalra, semmi rutinja nincs. Ennek ellenére azzal kezdi meg profi edzői pályafutását, h kiebrudálja a csapat 1ik legjobb, és legfontosabb játékosát. :roll:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.02. 21:42:53

Perrero írta:Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
Abszolút! Össze sem hasonlítható Guardiola és Eto'o! Guardiola inkább Xavi hoz hasinlítható, meghatározta a csapat teljesítményét. Megszervezte a játékot, összefogta a csapatot. Hatalmas ember.

Eto'O hangulat függő néha van nagyon jó meccse néha pedig pályán sincs és mégis.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Saviola007
Jugador del Barça

2008.07.02. 21:39:44

Perrero írta:
szalu írta:Szia Westerngom!

Egyetértek a véleményeddel. Nem feltétlenül azt a "lovat" kell ostorozni és a média felé lehúzni, aki az egyik legjobb "szekérhúzó"!
Ha Pep letesz vmit az asztalra, akkor nyilatkozhat azokról, akik már vmit elértek. Addig jobban tenné, ha csöndbe maradna és tenné a dolgát. Mert Őt is meg fogják még találni :wink: Jó munkát Guardiola!
Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
szerintem eddzőként gondolta
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.02. 21:34:46

Carles Puyol Saforcada írta:mindenképp maradnia kell, hiszen pótolhatatlan csatár
most mondjátok:kit tudnátok elképzelni a helyén?
teljesen beépült a csapatba
bár lehet hogy csak fanatikus vagyok :D
Mindenkit kell és muszáj potolni :D Lásd Arsenal Henry ...:D
Kép
Lezárt