Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Félre ne értsétek én Eto'o maradása mellett vagyok ,de nem szabad elflejteni ,hogy Eto'o EBBE a rendszerbe illik bele,lehet Pep agyszüleményébe nem .DaveN írta:eto'o már bizonyította h beleillik ebbe a redszerbe.
Hát jó legyen igazatok. Maradjon etoo!Zozzy 5 írta:Szerintem 18 meccsen 16 gól, 3 gólpassz elég jónak számít.stefanl10 írta: kedves jokesz!
szerintem trezeguet és etoo ez ideji formáját nem lehet összehasonlítani. Trezeguet második lett e góllövőlistán etoo meg nem rugott sok gól ige.igen tudo,tudom h sokáig sérült volt de akkor is ebben a szezonban csak a botrányaival hívta fel magára a figyelmet
Egyet értekZozzy 5 írta:Szerintem 18 meccsen 16 gól, 3 gólpassz elég jónak számít.stefanl10 írta: kedves jokesz!
szerintem trezeguet és etoo ez ideji formáját nem lehet összehasonlítani. Trezeguet második lett e góllövőlistán etoo meg nem rugott sok gól ige.igen tudo,tudom h sokáig sérült volt de akkor is ebben a szezonban csak a botrányaival hívta fel magára a figyelmet
Ez nem jutott eszembe,köszönöm szépen.Zozzy 5 írta:Szerintem 18 meccsen 16 gól, 3 gólpassz elég jónak számít.stefanl10 írta: kedves jokesz!
hát ha az utódja is így nyomnáZozzy 5 írta:Szerintem 18 meccsen 16 gól, 3 gólpassz elég jónak számít.stefanl10 írta: kedves jokesz!
Szerintem 18 meccsen 16 gól, 3 gólpassz elég jónak számít.stefanl10 írta: kedves jokesz!
lehet h trezeguet jól jáccik a juvéban, de honnan szeded h a Barcában is olyat tudna nyújtani mint eto'o??? mer eto'o már bizonyította h beleillik ebbe a redszerbe. egyébként a botrányai nekem se tetszenek...stefanl10 írta:kedves jokesz!jokesz írta:Kedves westerngom!
Úgy érzem,hogy a szívemből szóltál.
Eto'o eladását én szinte csak akkor fontolnám meg ha Croni érkezne helyette-tudomtudom,hogy nem is egy poszton játszanak meg stbstb-,de talán az értékét így állapítanám meg.
Milyen edző az ilyen aki európa top5-ben lévő csatárát elkótyavetyélné holmi Trezegé-re?Szerintem ezt ő maga sem gondolta komolyan.
Legalábbis remélem....
kedves jokesz!jokesz írta:Kedves westerngom!
Eto'o eladását én szinte csak akkor fontolnám meg ha Croni érkezne helyette-tudomtudom,hogy nem is egy poszton játszanak meg stbstb-,de talán az értékét így állapítanám meg.
Milyen edző az ilyen aki európa top5-ben lévő csatárát elkótyavetyélné holmi Trezegé-re?Szerintem ezt ő maga sem gondolta komolyan.
Legalábbis remélem....
van benne vmi... én is nagyon sajnálom eto'o-t mert ilyen csatárt nem fog tudni még1et szerezni a barca, de semmi nem történik ok nélkül. remélem!!!chi omega írta:vezéráldozat. deconak és ronaldinhonak mindenképpen el kellett tűnnie, eto'o meg kérdéses. valószínűleg olyan dolgok vannak a háttérben, amiről nem tudni semmit. nyilván nem rúgná ki eto'o-t, ha úgy érezné, hogy mindent megtesz a csapatért, és érzi magában az erőt az itteni folytatáshoz.
lehet, hogy guardiolának nincs rutinja edzőként, de nálad pl több van.
A "milyen edző kérdésre" válaszolva: felkészületlen, alkalmatlan, korlátozott képességű.jokesz írta:Kedves westerngom!
Legalábbis remélem....
- Tudja kedves kolléga Úr, a leírtak alapján elgondolkoztam, hogy írjak -e hsz.-t mert olvasva hsz.-ét, mintha én írtam volna ill. keseregtem volna. Ebből kifolyólag nem rombolom tovább a közmorált és nem ismételem a fenn tökéletesen leírtakat! DE!,a számomra oly mértékben hiányzik a MIÉRT?, hogy szinte követelve!, sopánkodva várom azt a tetves magyarázatot amivel 1et tudok érteni Eto'o kirúgásával kapcsolatban.gekkodan írta:Ember!
Feljuttatni a B csapatot a spanyol 3. vonalba, nem ugyanaz, mint a világ egyik legnagyobb elvárásokkal, legnagyobb sztárjaival rendelkező csapatát címekre vezetni. Itt van a legtöbb elvárás, itt van a legnagyobb bukási lehetőség és itt van a leghisztisebb játékoskeret.
Eto'o elzavarása ostobaság és semmi mással nem magyarázható, mint Guardiola dilettantizmusával, mert fél szembenézni Eto'o karakterével. Nekem egy ilyen zöldfülü edző ne kergesse el a sztárunkat és főleg ne akarja pótolni egy olyan csatárral, aki a nyomába nem ér Eto'o-nak. A hajam égnek áll ettől az egésztől hetek óta. A primera egyik legjobb támadóját alázzuk meg, könyörgöm emberek!!!
erre csak azt tudom írni amit egy hasonló hszre* egy másik fórumban:MQuC írta:Kvalitásával nincs is baj. Érzésem szerint - vagyis nem csak szerintem, hanem mint tudjuk - nem egy moráljavító ember. Biztos vannak/voltak olyan dolgok az öltözőn belül, amit még Edmilson sem mondott ki![]()
Szóval, ha ez az ára, hogy a csapatban ismételtem rend legyen, akkor inkább engednék el kb. 20 gólt, minthogy mindenki "elszaladjon" a csapatból.
Tisztában vagyok vele(ahogy írtam is),h nem ugyanaz...de azért a nulla is kissé túlzásgekkodan írta:...
Nem értek Veletek egyet...feljutatta a B-csapatot,azért ezt nem nevezném nullának...gondoljatok bele hány edzőnek nem sikerül hasonló eredményt felmutatnia...persze nem egyenlő a nagy csapattal,de mégsem nullaVarga Tamás írta:Így van. Edzői tapasztalata a nullával egyenlő. A belső körből kinevezett edzők eddig szinte mindig megbuktak a Barca kispadján. Lásd Kubala, Rexach, Serra Ferrer.LG írta: Játékosként valóban. De edzőként Pep semmit sem tett le még az asztalra, semmi rutinja nincs. Ennek ellenére azzal kezdi meg profi edzői pályafutását, h kiebrudálja a csapat 1ik legjobb, és legfontosabb játékosát.
A játékos-pályafutást ne keverjük össze az edzői kvalitásokkal. A jó játékosból nem feltétlenül lesz jó edző.
Így van. Edzői tapasztalata a nullával egyenlő. A belső körből kinevezett edzők eddig szinte mindig megbuktak a Barca kispadján. Lásd Kubala, Rexach, Serra Ferrer.LG írta:Játékosként valóban. De edzőként Pep semmit sem tett le még az asztalra, semmi rutinja nincs. Ennek ellenére azzal kezdi meg profi edzői pályafutását, h kiebrudálja a csapat 1ik legjobb, és legfontosabb játékosát.Perrero írta: Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
Játékosként valóban. De edzőként Pep semmit sem tett le még az asztalra, semmi rutinja nincs. Ennek ellenére azzal kezdi meg profi edzői pályafutását, h kiebrudálja a csapat 1ik legjobb, és legfontosabb játékosát.Perrero írta: Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
Abszolút! Össze sem hasonlítható Guardiola és Eto'o! Guardiola inkább Xavi hoz hasinlítható, meghatározta a csapat teljesítményét. Megszervezte a játékot, összefogta a csapatot. Hatalmas ember.Perrero írta:Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...
szerintem eddzőként gondoltaPerrero írta:Guardiola lényegesen többet tett le az asztalra mint Eto'o...szalu írta:Szia Westerngom!
Egyetértek a véleményeddel. Nem feltétlenül azt a "lovat" kell ostorozni és a média felé lehúzni, aki az egyik legjobb "szekérhúzó"!
Ha Pep letesz vmit az asztalra, akkor nyilatkozhat azokról, akik már vmit elértek. Addig jobban tenné, ha csöndbe maradna és tenné a dolgát. Mert Őt is meg fogják még találniJó munkát Guardiola!
Mindenkit kell és muszáj potolniCarles Puyol Saforcada írta:mindenképp maradnia kell, hiszen pótolhatatlan csatár
most mondjátok:kit tudnátok elképzelni a helyén?
teljesen beépült a csapatba
bár lehet hogy csak fanatikus vagyok