Egyéb Sportok
-
- Director del Fútbol
Hihetetlen,felejthetetlen meccs volt,nincsenek rá szavak.
Minden idők egyik legnagyobb teniszmeccsét láthattuk ma!
Ennyi fordulat egy egész versenyen nem szokott lenni,a színvonal pedig brutális volt.
Minden idők egyik legnagyobb teniszmeccsét láthattuk ma!
Ennyi fordulat egy egész versenyen nem szokott lenni,a színvonal pedig brutális volt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nadalnál a fiatal kora is elképesztő
22 éves korára 5 GS
Federer 23éves kora óta vezeti a világranglistát,de azt hiszem 5nél nem járt,esetleg 2nél.
Nadal,h ha így fejlődik,és a kemény pályára is felkészíti a teniszét,akkor brutális karierr vár rá,és hosszú távon Djokovics lesz az ellenfele,de még 1-2 évig Rogerrel vívják a nagyobb csatákat.

22 éves korára 5 GS

Nadal,h ha így fejlődik,és a kemény pályára is felkészíti a teniszét,akkor brutális karierr vár rá,és hosszú távon Djokovics lesz az ellenfele,de még 1-2 évig Rogerrel vívják a nagyobb csatákat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Attya
- Jugador d'estrella
Azt hiszem ien heroikus meccsre számítottam és + is kaptam! Eszméletlen nagy sportemberek ezek 2en!!!! 0:2 -nél azt hittem, h ennyi, kész, Nadal nyert, De Federer egyenlített!!! Akkor már Roger-nek adtam a meccset, de Rafa másképp gondolta és +nyerte, HIHETETLEN VOLT!!!!!! Azt hiszem +köszönhetjük nekik, h ien meccset produkáltak!!!! Én személy szerint hatalmas sportélménnyel lettem gazdagabb, KÖSZÖNÖM!!!! Nem ismerem őket, de ahogy a pályán és azon kívül viselkednek az példaértékű, igazi példaképek lehetnek felnövekvő generációnak!!!! még1szer KÖSZÖNÖM, GRACIAS!!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, így azért más lesz a felállás, főleg ha végül majd át tudja venni a világelsőséget Nadal. Mert hát hatalmas nagy terhet tesz rá egy játékosra az a tudat, hogy te vagy a Világ legjobbja abban a sportágban. És Nadalban volt meg az a potencia, hogy egyszer leszoríthatja a trónról. Ez most megtörtént - attól függetlenül, hogy még nem világelső a spanyol. De végülis "hazai pályán" győzte le Federert. Szóval, a következő wimbledoni tornán más lesz a helyzet. És ha majd átveszi az elsőséget már korábban a spanyol, akkor is.
Mindenesetre most lesz igazán érdekes a "hatalmi harc" köztük. Kíváncsian várom a folytatást.
Azt hiszem megérdemli Federer, hogy kitegyek egy siget róla.
Mindenesetre most lesz igazán érdekes a "hatalmi harc" köztük. Kíváncsian várom a folytatást.
Azt hiszem megérdemli Federer, hogy kitegyek egy siget róla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.07.06. 22:53:13-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van Zozzy, minden szavaddal egyetértek. Azt mondtam itthon anyukáméknak, hogy Roger fél Nadaltól. Úgy megy fel ellene a pályára, hogy barna a gatyó. Így nem lehet nekiállni ellene. Egyszerűen nem hiszi el, hogy le tudja győzni Rafát. Amennyiben nincs eső, akkor - szerintem - 3, max. négy játszmában lezárta volna a bugit a monacori.
Az pedig tényleg példaértékű, ahogy egymásról vélekednek, és nyilatkoznak. Igazi úriemberek. Mindenki példát vehetne Róluk!
Jó meccs volt, történelmi, és örömteli. A jobbik győzött.
Az pedig tényleg példaértékű, ahogy egymásról vélekednek, és nyilatkoznak. Igazi úriemberek. Mindenki példát vehetne Róluk!
Jó meccs volt, történelmi, és örömteli. A jobbik győzött.

-
- Llegenda del Barça
Nehéz ilyen szintű meccs után okosságokat írni, azért megpróbálom.
Először is kezdjük azzal, hogy ekkora sportembereket még nem sokat láttam. Mind a pályán, mind azon kívül. Élő példák, sok ilyen kell még a sport világába.
A meccset szerintem nem kell kommentálni sokmindennel. Látszott Federeren, hogy fél Nadaltól, én ennek a számlájára írom azt a sok ki nem kényszerített hibát. Nadal pedig már elég jó játékos ahhoz, hogy ezeket kihasználja. Az adogató játékait a spanyol sokkal könyebben tudna hozni. Igazából ő a fiatalabb, biológiailag is előnyösebb helyzetben van ebből következően.
Mindenféleképpen megérdemelte, úgyhogy ezúton is grat. Viszont azt nem tudom mondani, hogy csak ő érdemelte volna meg. Habár Roger nem játszott sokszor jól, akkor is olyanokat csinált, amiből ha egy másik játékos csak 3mat megcsinál olyan kiélezett helyzetben akkor már nyugodt szívvel adnánk oda neki a kupát.
Nadal már olyan szinten van, akit legyőzni bravúr. Sokkal érettebb lett. Ha ez Federernek sikerült volna, akkor úgy értékelném, hogy óriási teljesítmény, nem pedig eröltetett győzelem.
Kiváncsian várom a következő Wimbledont, szerintem van még annyi Federerben, hogy még visszakövetelje magának a trónt. Fejben teljesen más lesz a helyzet, meglátjuk mi sül ki belőle.
Még1szer grat mind2 játékosnak, köszönjük ezt a meccset.
Először is kezdjük azzal, hogy ekkora sportembereket még nem sokat láttam. Mind a pályán, mind azon kívül. Élő példák, sok ilyen kell még a sport világába.
A meccset szerintem nem kell kommentálni sokmindennel. Látszott Federeren, hogy fél Nadaltól, én ennek a számlájára írom azt a sok ki nem kényszerített hibát. Nadal pedig már elég jó játékos ahhoz, hogy ezeket kihasználja. Az adogató játékait a spanyol sokkal könyebben tudna hozni. Igazából ő a fiatalabb, biológiailag is előnyösebb helyzetben van ebből következően.
Mindenféleképpen megérdemelte, úgyhogy ezúton is grat. Viszont azt nem tudom mondani, hogy csak ő érdemelte volna meg. Habár Roger nem játszott sokszor jól, akkor is olyanokat csinált, amiből ha egy másik játékos csak 3mat megcsinál olyan kiélezett helyzetben akkor már nyugodt szívvel adnánk oda neki a kupát.
Nadal már olyan szinten van, akit legyőzni bravúr. Sokkal érettebb lett. Ha ez Federernek sikerült volna, akkor úgy értékelném, hogy óriási teljesítmény, nem pedig eröltetett győzelem.
Kiváncsian várom a következő Wimbledont, szerintem van még annyi Federerben, hogy még visszakövetelje magának a trónt. Fejben teljesen más lesz a helyzet, meglátjuk mi sül ki belőle.
Még1szer grat mind2 játékosnak, köszönjük ezt a meccset.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát te nem érhetsz e két sportember nyomába. Tisztelegj a bajnok előtt, megérdemli, megharcolt a győzelemért, a győzelmet is megérdemelte. Nekem Roger Federer nem szimpatikus, a játéka miatt, de minden tiszteletet megérdemel: teniszezni is tud és sportszerű is. A pincsizésed és a keserűséged meg tartsd meg magadnak...Johannes írta:Szomorkodni aztán nem fogok, eddig sem voltam vmi nagy tenisz fan, a legtöbb meccset unalmasnak tartom, ez nézhető volt. De a pincsi győzelme egy időre elvette a kedvem ettől a sporttol.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
EZAAAZ
RAFA egy hihetetlen meccsen nyert Wimbledonban.
Az egész meccset végig izgultam, és be kell vallanom mikor Roger visszajött 2-0ról akkor azt hittem hogy vége mindennek. De a spanyol megmutatta hogy mekkorát tud küzdeni, és GYŐZÖTT
Amúgy hatalmas respekt Federernek is, nagyott játszott, és büszke lehet magára.

RAFA egy hihetetlen meccsen nyert Wimbledonban.

Az egész meccset végig izgultam, és be kell vallanom mikor Roger visszajött 2-0ról akkor azt hittem hogy vége mindennek. De a spanyol megmutatta hogy mekkorát tud küzdeni, és GYŐZÖTT

Amúgy hatalmas respekt Federernek is, nagyott játszott, és büszke lehet magára.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MEGVAAAAAN...
Hihetetlen
Ez egy jó névnap volt...köszi Rafa
Hihetetlen

Ez egy jó névnap volt...köszi Rafa

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hááát, győzött!
Hurrá!
Gratulálok Neked kedves Rafa! A LEGNAGYOBB!
2-2-nél nem bíztam a győzelemben, de a lényeg, hogy Ő igen.
A páholyában Toni Nadal mellett Miguel Angel is ott volt! Egy Barcás is feszített.
Hurrá!
Gratulálok Neked kedves Rafa! A LEGNAGYOBB!
2-2-nél nem bíztam a győzelemben, de a lényeg, hogy Ő igen.
A páholyában Toni Nadal mellett Miguel Angel is ott volt! Egy Barcás is feszített.

Szomorkodni aztán nem fogok, eddig sem voltam vmi nagy tenisz fan, a legtöbb meccset unalmasnak tartom, ez nézhető volt. De a pincsi győzelme egy időre elvette a kedvem ettől a sporttol.Mihu írta:Örülünk isJohannes írta:meccslabda a pincsinél, örülhettek![]()
![]()
És tudod mit? Te meg csak szomorkodj nyugodtan
![]()
- Mihu
- Director del Fútbol
Raaaafaaaael Naaaadaaal a legnagyobb kirááály, a legnagyobb kirááály, a legnagyobb kiráááály
Viszont az tény....ez az év, de megkockáztatom hogy az elmúlt 5 GS döntőinek a legnagyobb meccse volt. Mind a ketten hatalmasat nyújtottak. Tényleg jól mondjátok, aki eddig nem szerette a teniszt azokkal ez a két sportember megszerettette.
Az a return bajnoki labdánál nem volt gyenge....ilyet is csak egy 5x-ös Wimbledon győztes tud ütni.
Szegény Kaplár F. meg mindjárt elsírja magát bánatában

Viszont az tény....ez az év, de megkockáztatom hogy az elmúlt 5 GS döntőinek a legnagyobb meccse volt. Mind a ketten hatalmasat nyújtottak. Tényleg jól mondjátok, aki eddig nem szerette a teniszt azokkal ez a két sportember megszerettette.
Az a return bajnoki labdánál nem volt gyenge....ilyet is csak egy 5x-ös Wimbledon győztes tud ütni.
Szegény Kaplár F. meg mindjárt elsírja magát bánatában

Én szeretem a teniszt, meg is néztem volna a meccset, csak 4 sportcsatornából, amit tudunk fogni, egyse adta....ezt a szégyentozsimiki írta: Aki nem szereti a teniszt,és látta vmiért ezt a meccset,az megszerette!

Mindketten fantasztikusak voltak.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hihetetlen meccs volt, hatalmas gratuláció mindkettőjüknek. Ahogy Zozz személyes üzenetében van, hatalmas sportemberek mindketten. Le a kalappal.
Soha rosszabb meccset, micsoda dráma.
Jövőre ugyanitt!
A 3. meccslabdánál mekkora returnje volt Rogernek. Ilyenekre a legnagyobb képesek. Azért kíváncsi leszek a nyilatkozatára.
Soha rosszabb meccset, micsoda dráma.
Jövőre ugyanitt!
A 3. meccslabdánál mekkora returnje volt Rogernek. Ilyenekre a legnagyobb képesek. Azért kíváncsi leszek a nyilatkozatára.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Gratula Nadal-nak, nagyon jo mecs volt. Habár én nem szeretem a tenisz-t, de igy semlegesen is nagyon izgultam. Talán ez az elsö mecs amit végig néztem.
Gratula Nadalnak és Federer-nek is!
Gratula Nadalnak és Federer-nek is!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nadalnak amióta játszik úgy szorítok,mint a BARCA-nak,vagy M.SCHUMINAK
áááááááááááááááá ÓRIÁSI GYŐZELEM,AMIHEZ KELLETT ROGER IS,BRAVÓÓ! Kééész vok,megyek mindjárt kocsmázni egyet,ki tart velem?
Aki nem szereti a teniszt,és látta vmiért ezt a meccset,az megszerette!
NADAL WIMBLEDON ÚJ KIRÁLYAA!!!!
Nadalnak amióta játszik úgy szorítok,mint a BARCA-nak,vagy M.SCHUMINAK

Aki nem szereti a teniszt,és látta vmiért ezt a meccset,az megszerette!
NADAL WIMBLEDON ÚJ KIRÁLYAA!!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
meccslabda a pincsinél, örülhettek 

Bajnoki labdánál ilyen return-t hogy lehet ütni!?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Jaj, szorítsunk, imádkozzunk érte! Mindjárt infarktust kapok.ozsimiki írta:Nem írok semmit....
szervál,Wimbledonért...

Nadal-break.
Nem hiszem, hogy Federer visszatudja venni.
LOL!
Nadal szervaröptézett először a meccsen!!!
Innetől adjuk neki a cimet.
Nem hiszem, hogy Federer visszatudja venni.
LOL!
Nadal szervaröptézett először a meccsen!!!

Innetől adjuk neki a cimet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.06. 22:11:02-kor.