Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaj, szorítsunk, imádkozzunk érte! Mindjárt infarktust kapok.ozsimiki írta:Nem írok semmit....
szervál,Wimbledonért...
Igen én is látam :Dot csücsülReplay írta:Igen, tényleg ott van Calderón is.
ozsimiki írta:Egyvalamiben azt hiszem egyetértenek a Nadal és Federer szurkolok is:
Fantasztikus összecsapást láthatunk,ilyen teniszt csak e két emberrel lehet produkálni jelenleg!
BRAVÓÓÓ!
Jó, tudtam, csak nem akartam bonyolítani. De, tényleg nem voltam egyértelmű.ozsimiki írta:Nem azért mert ez GS,mert pl az US Open is GS, ott mégis van 5.szettben is tie break,és ezzel egyedüli a sorozatban,a másik 3 helyszínen 2különbséggel kell,ahogy te is írtad.Varga Tamás írta: Ez GS, itt nincs tie break. Kettő különbségig játszanak.
Nem azért mert ez GS,mert pl az US Open is GS, ott mégis van 5.szettben is tie break,és ezzel egyedüli a sorozatban,a másik 3 helyszínen 2különbséggel kell,ahogy te is írtad.Varga Tamás írta: Ez GS, itt nincs tie break. Kettő különbségig játszanak.
Na legalább már ezt is tudomVarga Tamás írta:Ez GS, itt nincs tie break. Kettő különbségig játszanak.Mihu írta:Nem kéne elmenni a tie brake-ig mert ott gyanús hogy Federer nyerneDe hát most brake-elni a svájcit...lehetetlennek tartom
Nincs rövidített játék, 2 különbséggel kell nyerni.Mihu írta:Nem kéne elmenni a tie brake-ig mert ott gyanús hogy Federer nyerneDe hát most brake-elni a svájcit...lehetetlennek tartom
Ez GS, itt nincs tie break. Kettő különbségig játszanak.Mihu írta:Nem kéne elmenni a tie brake-ig mert ott gyanús hogy Federer nyerneDe hát most brake-elni a svájcit...lehetetlennek tartom
Hagyjad Miki. Aki nem akarja az úgyse fogja megérteni.Johannes írta: A már említett madridista ismerősöm, soha nem hangoztatja, hogy mekkora madridista meg hogy hasonlok. Előbb mintha Calderont láttam volna a nézőtéren, illetve csapbol is azfolyik hogy igy madrid ugy madrid tehát.....
Ne aggódj, csak piszkálódik.Mihu írta:Hát kb úgy hasonlítható össze, hogy kb olyan barátkozni egy Madrid szurkolóval, mint innen Magyarországról szurkolni egy Madrid szurkoló spanyol teniszezőnek.Johannes írta:A kettő, hogy hasonlítható össze?![]()
Egyébként, nem nincs túl sok madridista barátom, aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.Egyáltalán nem találok kivetnivalót ebben
A már említett madridista ismerősöm, soha nem hangoztatja, hogy mekkora madridista meg hogy hasonlok. Előbb mintha Calderont láttam volna a nézőtéren, illetve csapbol is azfolyik hogy igy madrid ugy madrid tehát.....ozsimiki írta:na látod,itt se fociról van szóJohannes írta: aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.![]()
4-4