2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Még talán nem de a MANUTD meg az Arsenal akarja főleg az Arsenalskadi írta:huntelaart nem adták már el valakinek?
24 meccs 20 gól!!Valóban nem jó!!Sőőt egyenesen [auto_cenzúra]!!Sese írta:Én etoo-t biztos eladnám mer már nincs jo formában . ide hoznám helyére a berbatovot.
én ezt a hülye 4-3-3-as rendszert 4-5-1-nek szoktam tekinteni. mert itt a két szélsőcsatár inkább kp, mint csatár...LG írta:Mit keres Henry a középályán
nem kötekedésből, de így már nem is volt olyan offos az előző kérdésemReplay írta:Valóban, 21-én elutazik a csapat.
Addig van két hét: tehát vagy eladják, akiket elakartak és jönnek új emberek, vagy nagy valószinüség szerint minden marad igy.
Mivel R10 és Eto'o-ért senki nem tud épkézláb ajánlatot tenni, most már nem zárom ki, hogy mindketten maradnak.
Márpedig ha a vezetőség Arsavin/Hleb/Adebayor-ral akarja őket pótolni, akkor inkább maradjanak...
Ronie-n kívül szerintem nincs más.De a Bundes ligában vannak jó irányítók Diego, Van der Vart lehet ki kéne próbálni egyet....fir3bird írta:Ezt mondjuk konkrétan a premiership.hu írta.De most a Barcában kajak nincsen irányító?( mármint kp-n)