Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez valóban nagyszerűen hangzik, s bár eddig nem terveztem új mez vásárlását, most komolyan elgondolkodtam, hiszen kb. 5e HUF-ból kijönne, s még a lábam se kellene kitennem a házból.Drigo írta:Na, az én mezem is megérkezett(citromsárga, idegenbeli), igaz utazott 9 napot, meg már hamarabb megnyertem, de Bangkok-ból(Thaiföld) jött, így érthető sztem a hosszú út.
Én 4 perce rendeltem meg a sportmániától!isti010 írta:valaki tud olyan oldalt adni ami magyar és kaphatók rajta a barca új mezei. amúgy nem tudom hogy hogy kell megrendelnni az fcbarcelona.com-ról azért kéne.előre is köszi
nike idMaster19 írta:Nem tudna valaki nekem egy olyan oldalt linkelni ahol van Barcás air force one-os cipő??Vagy ahol legalább van barcás cipő!!Előre is köszönöm!
Ja én is ott vettem a mezem 17-é.Messi-#19 írta:olcsón a picsákat. a tavalyi mezt még mindíg 17e-ért akarják eladni hollott már vége a szezonnak és kiárusításnak kéne lenniericsinho írta:www.furgenyuszi.hu itt rengeteg cuccot találsz viszonylag olcsón
olcsón a picsákat. a tavalyi mezt még mindíg 17e-ért akarják eladni hollott már vége a szezonnak és kiárusításnak kéne lenniericsinho írta:www.furgenyuszi.hu itt rengeteg cuccot találsz viszonylag olcsón
Én is szeretem azért van kintfarkasn írta: Egy kis OFF:
Chris0527:A képed meg van nekem nagyban, a botigában vettem. A3as méretben. Nagyon szeretem.