2008.07.10. 22:51:32
Czaki! Egyrészt, VDV-ről nincs értelme beszélni, szóba sem került, s bár vannak ebben a topic-ban őrült, kitartó "fan"-jai, úgy gondolom, ezért is olyan alacsony eme topic színvonala, illetve a hasonló témák miatt.
Én csupán azért írtam, hogy miként vélekedtek Hleb-ről, mert sok olyan hsz-szel találkoztam, jobban mondva fórumozóval, aki korábban különféle okoktól vezérelve nyíltan elítélte a fehérorosz érkezését, majd miután látott egy videót, illetve megtudta, hogy hivatalos a hír, hogy érkezik, nos ezután már teljesen megváltozott a róla alkotott képe. Gondoltam megosztom veletek, egyébként én mindkettőjük szavára adok bizonyos mértékben, ettől még én sem temetném Hleb-et. Amint már korábban írtam, a legjobbakat kívánom neki, elvégre ha már culé lett, vagyis lesz, akkor az a csapat érdeke, s így a szurkolóké is, hogy jól teljesítsen.
Off: még azzal is emelhetnék lealacsonyodott Igazolások topic-unk színvonalát, ha pl.: egy hsz.-ben írnád le véleményed, nem egy mondatos, tartalmilag semmit mondó hozzászólásokkal húznád szét, hogy még inkább olvashatatlan legyen. Ha már leírtad, s utánna jut még valami az eszedbe, vagy amíg írtál, más is írt, s arra is szeretnél reagálni, akkor ott a szerkeszt gomb, hasznos lehet. Ezt csak megemlítem, jó szándékkal.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton