Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, 15 millióért jó igazolás, lehet még 4-5 jó éve, reméljük itt ér a csúcsra, nyer két BL-tczaki írta:Igazad van Torrestoni sok ember nem látta a tavalyi Arsenalt, Hlebet.
De majd fogjukmég mi hallani h ez az ember egy isten, meg h mennyire megérte az árát.
ebben biztos vok
Miután aláírta a szerződését az új csapatával, akit nem mellesleg egy olyan edző irányít akivel EBt nyert ő és egy egész spanyol válogatottLil' Ziggy írta:Nem tudom h a Barcának mi szüksége van Trezeguet-re!!!
Kicsit több pénzért sztem megkapnánk Güizát, hogyha már padra akarunk igazolni!!! de ez csak az én véleményem:)
Figyu nekünk ott van egy Henrynk, egy Bojanunk, és egyelőre egy Eto'onk is.Annyi baj van vele hogy nagyon kevés gólt lő...2005 óta 7 gólra vt képes az Arsenalban ami valjuk be nagyon kevés.
Annyi baj van vele hogy nagyon kevés gólt lő...2005 óta 7 gólra vt képes az Arsenalban ami valjuk be nagyon kevés. Hasonlítsuk össze,Deco akit egy évvel előbb vettünk mint Hlebet az Arsenal, 13-at lőtt a Barcában 4 év alatt és (az a nagyon gyenge) Ronaldinho lőtt idén 9-et...Ezek alapján nem tudom hogy megér e Hleb 15 milliót.czaki írta:majd meglátjuk.
Én nem tom hleb mivel lenne kevesebb egy Van der Vaart-nál.
Várhidiék nem tom mit fanyalognak Gera Zolit meg agyon sztárolják, rá biztos nem lenne sok 15millió mer ö a Zoli...
Ész megáll miket mondanak
Láttak már ezek Arsenal meccset?
15 milla nem volt sok érte. ennyi
bali 15 írta:Hát megnézve azt a kis filmet a főoldalon Hleb sztem tök jó. Előbb szekáltam
de ezután merem azt mondani hogy van olyan jó szólójátékos mint Messi.
Az Arsenalban láttam játszani de sajnos mindig szabálytalankodtak ellene akárhányszor néztem pl: a bl negyeddöntőben Kuyt rendszeresen belégázolt.
Vicces, hogy ezt pont ebben a topicban mondod.LG írta:Több komolyságot, emberek
ad3: Nem játszhat mindenki a Barcába. Kicsit unalmas, h egy csapat le akar/leigazol vkit, van aki beirja ide, h jöhetne ide is....Vagy ha 1 meccsen vki jól játszik azt is rögtön le kell igazolni, ugyeFernando írta:Manciniről:
Írta valakihogy nemigaz, hogy nekünk nem ért meg 13-at de még 15-öt is.
ad1.: Ha a játékos az Interbe akart menni, akkor nem hozzánk.
ad2.: Sztem magasabb a fizetése is ott mint nálunk lenne.
Nem mindenki akar a Barcába játszani ha hívja az Inter, a Real, a nemistudom milyen neves csapatok. Ezzel jolenne tisztába lenni.
Güiza már a Fenerbahce-é.Lil' Ziggy írta:Nem tudom h a Barcának mi szüksége van Trezeguet-re!!!
Kicsit több pénzért sztem megkapnánk Güizát, hogyha már padra akarunk igazolni!!! de ez csak az én véleményem:)
Tudomásom szerint Güiza aláírt a török Fenerbahce együtteséhez, szóval szerintem őt nem fogjuk megvenniLil' Ziggy írta:Nem tudom h a Barcának mi szüksége van Trezeguet-re!!!