Etooka írta:
Nagyon sok választása már nem lesz...VAgy oda megy vagy Milan,de a Milan meg ha megveszi Ade-t,akkor R10-et már nem fogják,szóval,vagy elmegy a Citybe vagy marad itt padozni!
Azért az erős kijelentés, hogy padozni fog. Várjuk meg mi lesz ezen a híres olimpián, aztán utána..

Szerintem nálunk csatár kérdés már eldőlt, Eto'o marad, nagyon remélem. Bal oldalra viszont nem tudom mi a tervük, talán várják h R10 mire lesz képes az olimpián, és mennyire akar majd. Mivel Silva marad a Valenciába, Arshavin meg kissé drága.. meg szerintem nem kéne ide jöjjön. Kíváncsi leszek erre az ügyre, mivel citybe szerintem ő nem akar menni, mert ő focizni szeretne és nem fát vágni. Remélem marad nálunk azért, egy alacsonyabb fizu alatt, és nyújt is mellé valamit. Milan mezbe hihetetlen nagy fájdalom lenne számomra látni...
Pár napja láttam egy összefoglalót Real-Barca meccsről anno, akkor a madrid szurkolók is felállva tapsolták meg, jó lenne, ha most saját szurkolók is megtapsolhatnák végre. Hihetetlenek azért ezek a brasilok, mennyire le tudnak ereszteni, de utána mindenki visszatér, aki akar játszani...
Jahm, és ebben a hanyatlásban edzői stáb és jó pár katalán drukker is benne volt.