Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan így van,akármi van szerintem minden igaz Barca szurkoló szorítani fog neki ,hogy újra jól menjen neki..de azért Barca ellen ne játszon jól,ha esetleg..LG írta:Sőt, sztem jó lenne, ha oda m1. Ahhoz, h formába jöjjön szüksége van minnél több pályán töltött percre, a Cityben ezt megkapná. Én szurkolni fogok neki, bárhol is kössön ki, de itt már nincs maradása.Lionel85 írta:Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.
Sőt, sztem jó lenne, ha oda m1. Ahhoz, h formába jöjjön szüksége van minnél több pályán töltött percre, a Cityben ezt megkapná. Én szurkolni fogok neki, bárhol is kössön ki, de itt már nincs maradása.Lionel85 írta:Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.
Nem, sajnos az utóbbi idöben csak a bulik érdekelték, az éjjeli élet. Sajnos a foci nem.atho írta:Csak sajnos az utóbbi időben inkább a pénz érdekelte, mint ahogy most is.
Tökéletes forgatókönyv,nekem is ez tetszene a legjobban.Valbali írta:A lehető legjobban járnánk, Dinho a Cityhez, akkor remélhetőleg Ade a Milanhoz, Eto'o meg maradna itt.
Erre azért ne vegyél mérget.mert félidöben ki fog dölni az biztos.
neked meg ez a No1 hsz-ed ami nagyon okossá sikerültsziszkovlb18 írta:Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!
Szép kis elsö hsz.sziszkovlb18 írta:Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!