Ronaldinho Gaúcho #4
- Fernando
- Llegenda del Barça
Sajnálom, hogy ilyen körülmények közt kell távoznia. Ezt ő csinálta saját magának. Hiányozni fog
De ez a legjobb döntés...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça B
- Kapcsolat:
pontosan így van,akármi van szerintem minden igaz Barca szurkoló szorítani fog neki ,hogy újra jól menjen neki..de azért Barca ellen ne játszon jól,ha esetleg..LG írta:Sőt, sztem jó lenne, ha oda m1. Ahhoz, h formába jöjjön szüksége van minnél több pályán töltött percre, a Cityben ezt megkapná. Én szurkolni fogok neki, bárhol is kössön ki, de itt már nincs maradása.Lionel85 írta:Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.

Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
Sőt, sztem jó lenne, ha oda m1. Ahhoz, h formába jöjjön szüksége van minnél több pályán töltött percre, a Cityben ezt megkapná. Én szurkolni fogok neki, bárhol is kössön ki, de itt már nincs maradása.Lionel85 írta:Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.
Na úgy néz ki végre lezárul az ügy és eligazol Ronnie.
Kár,hogy ilyen körülmények között kell búcsúznia és lezárnia a barcelonai pályafutását.Bárhová megy sosem fog szerintem olyan szinten játszani mint a Barcában,de azért Én sok szerencsét kívánok neki!
Kár,hogy ilyen körülmények között kell búcsúznia és lezárnia a barcelonai pályafutását.Bárhová megy sosem fog szerintem olyan szinten játszani mint a Barcában,de azért Én sok szerencsét kívánok neki!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Riquelme is elment a Villarrealhoz, pedig sokkal jobb csapat illik hozzá, ahogy Ronaldinhóhoz is, de BL-elődöntőig jutottak, szerintem a City-ben is lesz Ronaldinhóval nagy kiugrási lehetősége.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Egyre biztosabb a távozása a Man City-hez... 
Az már az átigazolási szezonban előtt biztos volt, hogy távozik, de szerintem a City-nél többet ér.... Bár az angol csapat igencsak erősödik...

Az már az átigazolási szezonban előtt biztos volt, hogy távozik, de szerintem a City-nél többet ér.... Bár az angol csapat igencsak erősödik...
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem, sajnos az utóbbi idöben csak a bulik érdekelték, az éjjeli élet. Sajnos a foci nem.atho írta:Csak sajnos az utóbbi időben inkább a pénz érdekelte, mint ahogy most is.
Ha nem kezd el rendesen edzeni, tényleg keményen, akkor nagy cink lesz az angol bajnokságban, ezt én, mint ahogy gondolom sokan nem akarom/akarjuk.
Ne feledjük el mit tett a Barcáért! Csak sajnos az utóbbi időben inkább a pénz érdekelte, mint ahogy most is. Sajnos ez betudható kedves ügynökének, kedvenc testvérének, hogy idáig jutott. Ettől függetlenül kívánom neki, hogy tündököljön a régi fényében. Bár a Cityhez nem fűzök nagy reményeket. Eto'o-t nem szeretném ha eladná a klub. Sokkal jobb mint Adebayor, csak ne legyen sérült!
Atho
Atho
- noname
- Llegenda del Barça
Remélem igaz a hír és végül tényleg a Citybe megy.Sztem mindenki szempontjábó ez a legelőnyösebb üzlet: a csapat jól jár, 32 milla sztem meghaladja Roni piaci értékét, a fizetyése magasabb lesz és állandó kezdő lesz.
A Fifa egy szégyen
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Számomra mindig is a LEGNAGYOBB marad. A csillogó, a mindig mosolygó, a felülmúlhatatlan, az utolérhetetlen, a megismételhetetlen. Voltak itt nagy játékosok, de mindet megelőzi nálam. Nagyon el vagyok keseredve. Kell pár nap míg megbarátkozom a gondolattal, elfogadom a tényt, hogy Ronaldinho augusztus végén már nem a Barcelona mezében fog kifutnia pályára. Egy csillaggal kevesebbek leszünk. Én sosem felejtem, mindig jó szívvel fogok Rá gondolni. Mert ő a legnagyobb. A mai Barcelonában nincs olyan játékos, aki őt követve fel tudná venni a 10-es számú mezt. Még Messi sem, mert az argentin nagy klasszis, de nem vezéregyéniség.
Búcsúzom Tőled. Légy boldog, újulj meg, és mutasd meg mindenkinek: nem felejtettél el futballozni.

Búcsúzom Tőled. Légy boldog, újulj meg, és mutasd meg mindenkinek: nem felejtettél el futballozni.

-
- Llegenda del Barça
Attól függetlenül, hogy nagyobb klubban is megállná még a helyét szerintem és lenne keresnivalója én örülök, ha a Citybe megy. Bár kicsit fura, 2 éve szerintem kiröhögtem volna azt az embert aki ezt vázolja fel nekem. De a City eddig is szimpatikus volt, sok jó játékos játszik ott, kiváncsi leszek mire megy angolhonban meg úgy egyáltalán önmagával.
ez szép volt!Én is így gondolom!:D
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
nagyon szomorú vagyok, hogy elmegy.
Eljött ez a pillanat is, de talán így jobb lesz.
Én abba reménykedek, látom majd ott úgy focizni, ahogy ő tudott és szeretett. Jó hogy nem a milan-ba megy, kicsit megnyugtató, nagyon nem szeretem azt a csapatot.
Én csak a szépre és a jóra fogok emlékezni, remélem holnap a szurkolók is méltó búcsút vesznek tőle és nem fogják fütyülni stb.
Hihetetlen egy focista ő, mindig is büszkén fogok rá felnézni. Remélem sikeres éveket tölt majd a Citybe, bár túl nagy karrierre már nem számítok nála és főleg ott.

Én csak a szépre és a jóra fogok emlékezni, remélem holnap a szurkolók is méltó búcsút vesznek tőle és nem fogják fütyülni stb.
Hihetetlen egy focista ő, mindig is büszkén fogok rá felnézni. Remélem sikeres éveket tölt majd a Citybe, bár túl nagy karrierre már nem számítok nála és főleg ott.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hihetetlenül elszomorított ez a hír. Engem nem érdekel, hogy Ronnie hol, de focizzon úgy, ahogy régen. Bye Ronnie és hajrá 

Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Tökéletes forgatókönyv,nekem is ez tetszene a legjobban.Valbali írta:A lehető legjobban járnánk, Dinho a Cityhez, akkor remélhetőleg Ade a Milanhoz, Eto'o meg maradna itt.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Erre azért ne vegyél mérget.mert félidöben ki fog dölni az biztos.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- DaNNy
- Jugador d'estrella
neked meg ez a No1 hsz-ed ami nagyon okossá sikerültsziszkovlb18 írta:Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!

Dinho sose lesz a régi, Etoo maradjon Henry mellett
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- Danka00792
- Director del Fútbol
Szép kis elsö hsz.sziszkovlb18 írta:Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!

Egyébként szerinted tudna focizni bombaformában R10? Igy, hogy meghízott, egy mecset nem birna a La Liga-ban. Azt fogom megnézni, hogy az angol bajnokságban mennyi teljes mecset fog végigjátszani, mert félidöben ki fog dölni az biztos.
-
- Barça C
Szerintem a legjobb lenne, ha: R10 marad és bomba formában játszik; etoo megy a fenébe; Henry a No 1 csatár!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Patkány vagyok, de felőlem akár a Felcsútba is igazolhat, csak minnél több pénzt kapjunk érte. Engem nem érdekel, hogy a Milan jobb lenne neki.
32 millió jó lenne. Nagyon remélem, hogy megegyeznek.
32 millió jó lenne. Nagyon remélem, hogy megegyeznek.
in to exile
A lehető legjobban járnánk, Dinho a Cityhez, akkor remélhetőleg Ade a Milanhoz, Eto'o meg maradna itt.