2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A rengeteg elveszített szurkoló 99%-a japán turista és nem igazi Barca drukker.A Milánnak csak néhány napig lesz nagy sajtója emiatt,utána minden megy tovább a maga útján.A 30m valóban kicsit vékony.Richi írta:na ezekben a pillanatokban rengetegszurkolót is veszített szerintem az FC Barcelona csapata!!de akik maradnak azok az igazi drukkerek...most minden kamera a Milan felé irányul nem a Barcára...sajnálom de csak azt h nem lehetett Deco és Roni fejébe beleverni azt h ők profi sportolók nem partyarcok!!és sose gondoltam volna h ez a 2játékos eggyütt csak 30millát ér!ez a legfájóbb b asszameg...
Remélem igazad lesz, jó lenne még látni a Genfi operaházban a színpadon, de mint mondtam, szvsz így csak tovább kallódik.Robi_Santiago7 írta:szerintem fordítva vangoda06 írta:Hát szerintem vége van Ronaldinhonak
Ha a Citybe ment volna, akkor még talán lett volna esélye, hisz a csapatba ő lenne a legnagyobb sztár, és biztos, hogy ráépítették volna lassacskán a csapatot.
A milánban meg...
sajnálom, hogy így döntöttek
azért a milánban nem egy brazil van és ők hátha észhez térítik vagy magától vissza talál vagy az olimpia jót fog neki tenni rem így lesz
Richi írta:na ezekben a pillanatokban rengetegszurkolót is veszített szerintem az FC Barcelona csapata!!de akik maradnak azok az igazi drukkerek...most minden kamera a Milan felé irányul nem a Barcára...sajnálom de csak azt h nem lehetett Deco és Roni fejébe beleverni azt h ők profi sportolók nem partyarcok!!és sose gondoltam volna h ez a 2játékos eggyütt csak 30millát ér!ez a legfájóbb b asszameg...
szerintem fordítva vangoda06 írta:Hát szerintem vége van Ronaldinhonak
Ha a Citybe ment volna, akkor még talán lett volna esélye, hisz a csapatba ő lenne a legnagyobb sztár, és biztos, hogy ráépítették volna lassacskán a csapatot.
A milánban meg...
sajnálom, hogy így döntöttek
matyi02 írta:Hát sajnálom sztem olyan lesz a sorsa mint ronaldonak (ne így legyen)
Én még sok sikert kivánok neki ! :Dminden jót Roni !:D
ferkoka írta:arról a gattusorol beszélsz aki tegnapi nyilatkozatában azt merte mondani h saját házában szálllásolná el ronit mert az ő környékükön nem lehet menni bulizni..mert nincs hova?és aki vállalja h figyel rá?:D:D:D:DReplay írta:Remélem, most már vége ennek az ügynek, mert sokaknál zavart okoz, a csapat körül is.
Régebben is elmondtam, most is elfogom:
R10 már soha nem fog úgy játszani, mint 2-3évvel ezelőtt, de főleg nem a Serie A-ban.
Ismerve Ancelotti stilusát, nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy együtt szerepeljen Kaká-val, nem is beszélve arról, hogy több Milan játékos (főleg Gattuso) nem látja majd szivesen.
Jó esély van rá, hogy Rivaldo-hoz hasonlóan végzi, bár nem kivánom neki.
Abszolút nem illik a Milanhoz, bizonyos vagyok benne, hogy Ancelotti-nak nem kellett, inkább elnöki nyomásra viszik a csapathoz.
Biztos vagyok abban is, hogy ott döntötte el a távozást, mikor inzultálták az El Prat-on a decemberi Madrid után.
Fenntartásaim ellenére, kivánok neki szép időszakot és jó fogyókúrát.
Tisztelettel és hálával tartozunk neki, csodálatos dolgokat müvelt, gyönyörü és fantasztikus perceket adott nekünk, jó ideig Ő volt a vezér, akire mindannyian büszkék lehettünk.
(Ez a legnagyobb bajom az alakuló csapatunkkal, hogy nem látom, ki lesz az a bizonyos "vezér")
egyedül see mondta h nem biztos h rá van szükség ő is azért mert félti a helyét...
Ancellotti stílusárol meg annyit h a védekezés az alap támadásban meg mindig is játékosai kreativitására bízta a dolgot...azt hiszem ebbe roni pont passzol...
kiráz a hideg a szám hallatán...
Teljes mértékben egyetértek veled ezzel kapcsolatban. Ronaldinho nem fog megváltozni mégha Gattuso fegyelmezi is..Replay írta:Remélem, most már vége ennek az ügynek, mert sokaknál zavart okoz, a csapat körül is.
R10 már soha nem fog úgy játszani, mint 2-3évvel ezelőtt, de főleg nem a Serie A-ban.
Ismerve Ancelotti stilusát, nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy együtt szerepeljen Kaká-val, nem is beszélve arról, hogy több Milan játékos (főleg Gattuso) nem látja majd szivesen.
Abszolút nem illik a Milanhoz, bizonyos vagyok benne, hogy Ancelotti-nak nem kellett, inkább elnöki nyomásra viszik a csapathoz.
Biztos vagyok abban is, hogy ott döntötte el a távozást, mikor inzultálták az El Prat-on a decemberi Madrid után.
Tisztelettel és hálával tartozunk neki, csodálatos dolgokat müvelt, gyönyörü és fantasztikus perceket adott nekünk, jó ideig Ő volt a vezér, akire mindannyian büszkék lehettünk.
(Ez a legnagyobb bajom az alakuló csapatunkkal, hogy nem látom, ki lesz az a bizonyos "vezér")
Igen, valóban.Benga írta:Replay. Seedorf-al kevertedŐ nem örül neki.
arról a gattusorol beszélsz aki tegnapi nyilatkozatában azt merte mondani h saját házában szálllásolná el ronit mert az ő környékükön nem lehet menni bulizni..mert nincs hova?és aki vállalja h figyel rá?:D:D:D:DReplay írta:Remélem, most már vége ennek az ügynek, mert sokaknál zavart okoz, a csapat körül is.
Valóban. Holnap már be is mutatják Ronnie-t.ferkoka írta:16:35kor egymás tenyerébe csaptak a felek(gazzetta)
öröm bodottá-...
holna estig linkelem az igért képet:D