2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Adebayor a ligaban csak ilyen akciókból lehet eredményes, mert nem elég mozgékony, nem elég fordulékony, viszont magasra tud ugrani.depth írta:Sarkítasz. Nem azt írtam, h csak ívelgetés legyen, mint az olasz válogatottnál. Én azt szeretném, h változatos legyen a játékunk. Tavaly rövidpasszos játék és csá. Betömörültek, mi körbe passzolgattuk a labdát, ha eladtuk jött a kontra. Pep végre mer mást is csinálni. És nehogy azt mond, h az a képzeletbeli akció amit leírtam csúnya, mert nem az.Mosquito írta: Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.
Ugyan már a sport.es-en egy 25 milliós Valencia ajánlatról van csak szó, ami vicc. Az megint más kérsés, hogy ott is van egy cikk a mi szerint az R10-ből és Eto'o-ból befolyó pénzt új játékosokra akarják fordítani, és ez is elég hervasztó, úgy írja, mintha Eto'o elment volna már.Ronaldinho&Barca írta:Eurosport híreiben Eto'o távozása már kész tény.Egyre jobb...
Kicsit félek ettől a Guardiola korszaktól...
Eurosport az nagyon komoly hírszerzési forrás, vigyázzRonaldinho&Barca írta:Eurosport híreiben Eto'o távozása már kész tény.Egyre jobb...
Kicsit félek ettől a Guardiola korszaktól...
jó lene de ne felejtsd el init hmm az a 3középályás ini,xavi,hlebTitinho írta:Ma még csak az orvosi viszgálat lesz, kb. egy órakkor fog pózolni egy kicsit a Camp Nou főbejáratánál (mint minden eddigi érkező), délután 4-től orvosi vizsgálat, holnap délelőtt pedig szerződésaláírás és délben bemutatás.Fernando írta:Igen az utóbbi már tegnap hír, de Hleb-ről énis olvastam, hogy órák kérdése és beis mutathatják
Most, hogy Ronaldinho már elment, most már tényleg ráhajthatnánk David Silvára.Na Ő jó lenne a bal oldalra, jobbon Messi, előttük Henry, mögöttük pedig Hleb és Xavi. Hmm...
Sarkítasz. Nem azt írtam, h csak ívelgetés legyen, mint az olasz válogatottnál. Én azt szeretném, h változatos legyen a játékunk. Tavaly rövidpasszos játék és csá. Betömörültek, mi körbe passzolgattuk a labdát, ha eladtuk jött a kontra. Pep végre mer mást is csinálni. És nehogy azt mond, h az a képzeletbeli akció amit leírtam csúnya, mert nem az.Mosquito írta: Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.
Hát én nem ilyen fejreívelgetős zsart akarok nézni. Akinek viszont az kell nézzen bayern meccset.depth írta:akkor inkább jöjjön Ade, aki pontosan beleillene Pep elképzeléseibe. Végre lenne egy kis változás. Megelevenedik elöttem, ahogy Messi Alvessel kényszerítőzik a jobb oldalt, majd a kis brazil Ade fejére varázsolja a labdát és GÓÓLSokat fog még fejlődni a togói, ő most indult meg.
Pedig 30 alatt a Valencia nem is halgatja meg az ajánlatokat.depth írta:Ronaldinho a Milanban, most akkor egyedül mi megyünk Adebayorért. Sokakkal ellentétben én inkább őt szeretném. De ne jöjjetek azzal, h rosszabb, mint Eto'o. Igen, tudjuk. De szerintem a többi jelölt is rosszabb nála. Biztos megvan az oka Pepnek, h miért nem számít rá. És biztos vagyok benne, h nem azért, mert fél tőle. Ha meg nem számít rá, akkor inkább jöjjön Ade, aki pontosan beleillene Pep elképzeléseibe. Végre lenne egy kis változás. Megelevenedik elöttem, ahogy Messi Alvessel kényszerítőzik a jobb oldalt, majd a kis brazil Ade fejére varázsolja a labdát és GÓÓLSokat fog még fejlődni a togói, ő most indult meg.
Az a baj, h nemtudnék olyan ember mondani a bal oldalra, aki megállná a helyét. Silva annyira nem jó, mint amennyi az ára. Kicsit túl van értékelve. Valenciában nem volt túlságosan jó, szvsz EB-n se. De ő még fiatal, ilyen társak mellett fejlődhetne. De vegyünk ilyen áron egy srácot, és aztán hátha beválik? Más viszont nincs a színtéren. Mondjuk szerintem Iniesta is megállná a helyét a baloldalon. Iniesta és Silva is jó bal oldalt és középen is, cserélgethetnék egymást egyfolytában, mint a válogatottban. Így a hozzászólás végére, már annyira nem is tűnik hülye megoldásnakCsak ne lenne ilyen ára.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803Fernando írta:Egyébként nemis biztos, hogy rosszat tenne Eto'onak a Valenciai légkör. Mellesleg betudná valaki linkelni nekema cikket, hogy pontosan elolvashassam a Valencia érdeklődését.
Ma még csak az orvosi viszgálat lesz, kb. egy órakkor fog pózolni egy kicsit a Camp Nou főbejáratánál (mint minden eddigi érkező), délután 4-től orvosi vizsgálat, holnap délelőtt pedig szerződésaláírás és délben bemutatás.Fernando írta:Igen az utóbbi már tegnap hír, de Hleb-ről énis olvastam, hogy órák kérdése és beis mutathatják
Igen az utóbbi már tegnap hír, de Hleb-ről énis olvastam, hogy órák kérdése és beis mutathatjákReplay írta:Hleb állitólag megérkezett Barcelonába, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon.
Közben David Silva ügynöke szerint a Barca határozottan akarja védencét.
Az én szememben kb. pont annyit ér, mint a 2 valenciai. Villa jó játékos, gólerős, még elég fiatal, Silvát viszont egy felfujt [auto_cenzúra] tartom.Xavinho írta:Silva meg Villa együtt nem érnek annyit,mint Eto'oLegyünk már észnél