Lehet, hogy sokakban ellenszembét váltom ki ezzel, de azért ez az Adebayor nem egy falábú gyerek. Én bevallom nem sokszor láttam játszani. Erre lehetne azt mondani hogy akkor honnan tudod, összefoglalókból? Igen, onnan méghozzá megnéztem közel 1 órányit. Több mint 10 éve megszállott Barca rajongó vagyok, +érdekel a többi bajnokság is. Egészen tavalyig minden Sport Tv által közvetített meccset +összefoglalót+focival kapcsolatos műsort megnéztem + mióta az eszemet tudom mindíg is sokat elemeztem a csapatok taktikáit, bár sajnos mostanában nem érek rá ilyenekre. Úgy érzem van valamennyi kompetenciám a dologhoz. Ez a gyerek nem csak jól fejel, nem is értem a "fekete Crouch"jelzőt, lábbal is elképesztően magabiztosan lövi a gólokat. Emellett jól kezeli a labdát, pontosan lő, és csak nehezen tudják a védők kizárni a játékból. És csak 23, és a Barcaban még fejlődne az fix. Nem egy Eto'o, más tipusú játékos, de szerintem lehet olyan eredményes mint ő volt. Ellenben ebben a Benzema gyerekben nem látok semmi extrát pláne nem 40milliónyit.

Nem tudom miért volt elszállva tőle mindenki. Tehetséges meg minden, DE Adebayor mérlege 78meccs 36 gól az Arsenalban, míg Benzema a sokkal gyengébb francia bajnokságban Rúgott 76 meccsen 26 gólt, ráadásul a Lyon magasan kiemelkedik a mezőnyből, így neki egyszerűbb. Eto'o-ért vérzik a szívem, de valjuk be 27 múlt, még van benne egy pár év az tény, de a mai fociban hamarabb eljár a landarúgók felett az idő, és most még nagy pénzt lehet érte kapni, lehet hogyha tényleg megvalósul az Eto-Ade csere utólag úgy fogjuk tekinteni, hogy Pep az Isten és milyen jól jártunk, vagy szidni fogjuk mint a Barca exedzőjét.

Ráadásul Eto'o nehezen kezelhető, lázító és bomlasztó jellem, sajnos ez is tény. Eto'o-hoz képest Ade sehol sincs, de hát mit tudott letenni az asztalra Eto'o amikor leigazoltuk, nem sokkal többet, sőt...
Azért szerintem ezen érdemes elgondolkodni, mielött ráakasztjuk Adebayorra a Barcelona "antikrisztusa" címet, és utáljuk mert miatt megy el a kedvenc csatárunk Eto'o.