2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kinek mi a szép foci. az oalsz foci maga a pokol. védekezés-->kontratámadásAlexq írta:Azt megköszönném, ha érdemben le tudnád irni miért is gondolod azt, hogy a Milan undoritó stilusu???OvaMind írta:Ancelotti már el. szta egy nagy "varázsló" karrierjét, aki a Barcából ment át az undorító stílusú milanba. Ezért féltem valamilyen szinten Dinhót.
Olaszországban és európában az egyik legszebb focit játszotta és most ne az elmult évet nézzük mert ugye azt a Barca sem rakhatja a vitrinbe!!
Várom válaszod!
Azt megköszönném, ha érdemben le tudnád irni miért is gondolod azt, hogy a Milan undoritó stilusu???OvaMind írta:Ancelotti már el. szta egy nagy "varázsló" karrierjét, aki a Barcából ment át az undorító stílusú milanba. Ezért féltem valamilyen szinten Dinhót.
Azért engedtük el, mert 1 év volt vissza a szerződéséből, kölcsön szerettük volna adni, ő ebbe nem ment bele. Ergo szezon végén valószínüleg ingyen távozott volna. Hogy miért nem ti vettétek meg? Más magyarázatom nincs, mint hogy még nincs 30, vagy annak a közelébenAlexq írta:Én ugy gondolom-bár sokáig elleneztem érkezését-Milan az a klub ahol ismét magára talál, hisz köztudott, hogy mi egy CSALÁD vagyunk és talán másképp kezeljük játékosainkat mint máshol kezelik!
Vannak itt válogatott társai és barátai(kaka,emerson,dida,pato), ha elment volna más csapatba lehet,h ott kiemelten nagy nyomás nehezdne rá, itt lesz ideje mert csak egy lesz a sok közül, és az hogy nem jönne le edzésre furcsának tartanám mert szerintetek mit szolna hozzá MALDINI aki 40 évesen ott izzad és egy élő legenda miközben ö meg éppen koktélt szürcsölget ELKÉPZELHETETLEN!
JAH egy kis off, azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért engedtétek el Dos Santost?Fenomenális a srác!!És hogy miért nem mi igazoltuk le bagóért!Biztos vagyok benne,h aranylabdás lesz!!
Amit leírsz mind igaz, de nálam nem elsősorban ez jellemez egy vezért a pályán. A vezér összefogja a csapatát, ő termeti meg és szimbolizálja a pályán az egységet, a csapatot. Ronnie inkább egy zseni, a ki a pályán varázsol, ahogy te is mondtad. Persze ez magával ragadhatja a többieket, szó se róla, de mikor nem megy, akkor látjuk, hogy nem vezér. A főnök a pályán akkor is küzd, harcol, meghal a csapatáért, mikor nem megy. Ezért írtam elsősorban Puyolt. Ő a vezér (nálam legalábbis).torrentkiller írta:Nem tudom lehet hogy rosszul emlékszem, de ha R10 nem lett vna, akkor számos meccset nem nyertünk vna meg. Amikor nem ment a csapatnak, akkor varázsolt, és visszahozta a reményt mind a játékosokba, mind a szurkolókba. Lehet hogy tévedek, de ezt csinálja egy igazi vezér...Lujo írta: Ronnie egyáltalán nem vezéregyéniség. Puyol, vagy Gabi Milito azok, de nem Ronnie. Hogy a Cityben jobb lett volna? Hát ezt már nem tudjuk meg. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy a KLUB igazán korrekt módon viselkedett vele, oda engedte el, ahova ő akart menni.
Barcafan19 írta:én is Ronaldinho miatt szerettem meg a Barcát és abban a hitben éltem hogy innen vonul vissza...de ez van
mindenesetre 5 felejthetetlen évvel ajándékozott meg!!!
KÖSZÖNJÜK RONNIE!
Ott a pontLujo írta: Mindenesetre elmondhatjuk, hogy a KLUB igazán korrekt módon viselkedett vele, oda engedte el, ahova ő akart menni.
Hát Lujo nemtom ki a vezéregyéniség, ha R10 nem. Azokon kívül, amit torrentkiller leírt ott van még, hogy ha vigyorog, akkor mindíg varázsol, akart, hajtott (most arról beszélek, ha tényleg akar játszani), nagyon okosan osztogatta a labdákat, jól iránított és hihhhhetetlen technikás! Sztem nem kell jobb vezéregyéniség.Lujo írta: Ronnie egyáltalán nem vezéregyéniség. Puyol, vagy Gabi Milito azok, de nem Ronnie. Hogy a Cityben jobb lett volna? Hát ezt már nem tudjuk meg. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy a KLUB igazán korrekt módon viselkedett vele, oda engedte el, ahova ő akart menni.
Alexq írta:Üdv mindenkinek!
Milan szurkolo vagyok, és látom,h megosztotta a társaságot Ronaldinho átigazolása, ugyanugy mint nálunk!
Azért regisztráltam ide mert kiváncsi vagyok más nagy csapatok szurkoloinak véleményére is, nem kivánok feszültséget szitani és nem is fogok akkor sem, hogy ha nem a nekem tetszö hangnemben szoltok a csapatomról!
Inteligens, normálisan módon kivánok veletek beszélgetni, játékosokról csapatokról edzőkről!
Az én véleményem az,h hiba volt elengedni R10-et, és pláne bagóért, ha ugy vesszük nem is olyan rég még 120 milla volt a kivásárlási ára..
Remélem nálunk összeszedi magát és legalább olyan jól fog játszani mint a Barcelonában tette és nem Rivaldo pályafutását fogja bejárni, bár ö idösebben jött hozzánk!
Nem tudom lehet hogy rosszul emlékszem, de ha R10 nem lett vna, akkor számos meccset nem nyertünk vna meg. Amikor nem ment a csapatnak, akkor varázsolt, és visszahozta a reményt mind a játékosokba, mind a szurkolókba. Lehet hogy tévedek, de ezt csinálja egy igazi vezér...Lujo írta: Ronnie egyáltalán nem vezéregyéniség. Puyol, vagy Gabi Milito azok, de nem Ronnie. Hogy a Cityben jobb lett volna? Hát ezt már nem tudjuk meg. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy a KLUB igazán korrekt módon viselkedett vele, oda engedte el, ahova ő akart menni.
Ronnie egyáltalán nem vezéregyéniség. Puyol, vagy Gabi Milito azok, de nem Ronnie. Hogy a Cityben jobb lett volna? Hát ezt már nem tudjuk meg. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy a KLUB igazán korrekt módon viselkedett vele, oda engedte el, ahova ő akart menni.torrentkiller írta:Én csak annyit akarok R10 távozásához hozzátenni, hogy el kellett adni, de nem pont a milánnak. Olyan csapatba kellett volna mennie, ahol vezér lehet, ahol felnéznek rá. A milánba hamar bele fog szürkülni, mivel Ő tipikus vezér egyéniség, és ott van más is. Ezér lett vna jobb sztem a City, pláne hogy többet kaptunk vna érte.
De az mutatja hogy mennyire el akart már menni innen, ha "rongyos" 3és fél millás fizuval is beéri.
Mindenesetre Viva Ronnie és sok sikert a milánban...
Ez így van, senki nem látott vele edzőként meccset és most Ő a Barca trainere. Meg kell, hogy mondjam, nem valami tapasztalt.... De azért bízom benne, hogy nem csak szimpátiából választották edzőnek és van mögötte szaktudás is.tarich írta:
Szerintem több dologban is tévedsz. Szerintem a dinho-deco formahanyatlás oka (a nyilvánvalo öregedés melett) a motivácio vesztés. mikor bl.t nyertünk akkor se voltak keményebb edzések csak mondjuk akkor eljártak edzésre... másrészt meg mielött guardiolát elkezded ócsárólni legalább adjál neki idöt mert állitom és nem is tévedek nagyot hogy egy általa trenirozott csapatnak se láttál 1 meccsét se...
tarich írta:Véleményem szerint nagy hibát követett el a klub.Roni újra a régi lesz míg a Barca csak vegetálni fog Hlebbel,Keitával és hasonlókkal.Tőlünk minőségi játékosok távoztak,helyükre szerényebb képességű játékosok érkeztek.Ronaldinho,Deco és társaik nem azért nyújtottak gyengébb teljesítményt,mert rosszabb játékosok lettek,hanem a megfelelő edzés hiányéban váltak ilyenné amilyenné.Egy Capellonál vagy Schusternél vagy ne adj isten Fergusonnál nem tudom,hogy megengedhette-e volna magának pl Ronaldinho amit egész tavaszi szezonban a klubbal művelt.Szerintem Guardiola még Rijkaardnál is rosszabb,beszélni mindenki tud.hozzáteszem ne legyen igazam.Ronaldinho-t sajnálom nagyon nagyon.Ha belegondolunk egy vezető,irányító játékos sem érkezett a nyáron hozzánk,csak a világelithez képest közepes képességű játékosok kivétel talán Dani alvés.Kiváncsian várom az elkövetkező igazolásokat.
Ronaldinho helyezte vissza európa trónjára a Barcát,azt hiszem ezzel senki sem vitatkozna.
Üdv
Sztem Pirlo és Gattuso már belefásultak a Milanba, mindent elértek, amit elérhettek, sztem már nincsenek megfelelően motiválva, meg kezdenek kiöregedni. Viszont szvsz Flamini nagy fogás volt.Alexq írta:Be fog férni:Valbali írta:Nem tudom, a Milanban mennyire fog beférni, aztán ha netán padoztatnák, akkor hamar megunhatja szvsz.
a középpályánk kb igy fog kinézni:
Gattuso--Pirlo--Flamini
Kaka-Ronaldinho
Pato
Be fog férni:Valbali írta:Nem tudom, a Milanban mennyire fog beférni, aztán ha netán padoztatnák, akkor hamar megunhatja szvsz.