Alexq írta:Üdv mindenkinek!
Milan szurkolo vagyok, és látom,h megosztotta a társaságot Ronaldinho átigazolása, ugyanugy mint nálunk!
Azért regisztráltam ide mert kiváncsi vagyok más nagy csapatok szurkoloinak véleményére is, nem kivánok feszültséget szitani és nem is fogok akkor sem, hogy ha nem a nekem tetszö hangnemben szoltok a csapatomról!
Inteligens, normálisan módon kivánok veletek beszélgetni, játékosokról csapatokról edzőkről!
Az én véleményem az,h hiba volt elengedni R10-et, és pláne bagóért, ha ugy vesszük nem is olyan rég még 120 milla volt a kivásárlási ára..
Remélem nálunk összeszedi magát és legalább olyan jól fog játszani mint a Barcelonában tette és nem Rivaldo pályafutását fogja bejárni, bár ö idösebben jött hozzánk!
Köszönjük, hogy ellátogattál az oldalunkra. Ha már véleményt kérdezel, én szívesen elmondom a magamét. Az általad leírt kettős érzés bennem is megvan, hisz egyrészről elvesztettük a KLUB egy emblematikus játékosát, aki korábban meghatározta a csapat arculatát, játékát. Mást sem láttunk tőle, mint örömöt, mosolyt, gyönyörű cseleket, kiváló hozzáállást és játékot a pályán. A mélyből visszaemelt minket Európa trónjára a társai segítségével. Aztán valami megszakadt, elindult a lejtőn. A társak már nem voltak társak számára, a játék nem jelentett élvezetet számár, inkább már csak nyűg volt, amit meg kell csinálni, de a lényeg este a buli. Nyilván ez a hozzáállás senkinek nem tetszik, legfeljebb vannak toleránsabbak, esetleg naívabbak (én magam is ilyen vagyok).
Ugyebár előbbi a múlt, jelenlegi a jelen. Ha a jelenlegi (elmúlt évi) teljesítményét nézzük, akkor azt én mondjuk Dos Santos mutatott játával hasonlítjuk össze, a mutatottak alapján nincs különbség, ellenben fizuban óriási volt. Ezt mi nem akarjuk/engedhetjük meg magunknak huzamsabb ideig. S ott van még a léhasága, hisz kapott időt, hogy visszahozza a régi formáját. Nem tette meg, s itt lezárult a történet, hisz elfogyott a türelem. Viszont mutatva azt, hogy mekkora tiszteletben áll a KLUBnál, oda engedtük el, ahova menni akart, lemondva így valószínüleg úgy 7 millió euroról.
Összegezve számomra a lényeg, hogy bár Ronnie kiváló játékosa volt szeretett csapatunknak, sajnos leeresztett, s nem tudta megemberelni magát, s ilyen teljesítmény mellett, amit nyújtott, mikor épp játszott, a számára kifizetett évi 8.5 millió € luxus. Ilyen körülmények között pedig nem lehet arra várni sajnos, hogy majd valamikor ismét jó lesz. (A Milannak is megvan ugyanez a példája Ronaldoval.) Bár sajnáljuk, hogy elment, annak viszont örülünk, hogy jó helyet talál magának a Milannál.