Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok nagyon beleszólni, de én ezt nem tartanám "buta kis hibának", mivel anno március környékén a campona előtti vasúti átjáró biztosító berendezése elromlott, s piros helyett ugyanúgy fehéren világított tovább..Hibáztam azt cső ragozhatod még nem nagy inkább buta kis hibának tartom
persze miért is ne kössél belém meg b@sszál le köszi jól esik szted mennyire akartam én megbukni? Am meg nem tom honnan veszel ilyeneket hogy nem 30-al mentem mert annyival mentem csak a körülnézés maradt el illetve akkro jutott eszembe mikor már a sineken voltam de akkor meg figyeltem az elöttem álókra, ennyi. Hibáztam azt cső ragozhatod még nem nagy inkább buta kis hibának tartom de az szal így jártam. És igen is tudom csak tudod van olyan is hogy vizsgadrukk.De persze te ezt nem tudhatod Mr. Perfect.Varga Tamás írta:
Ne haragudj, de akkor ezek szerint nem tudod, hogyan kell megközelíteni a vasúti átjárót? Az nem magyarázat, hogy a következőt figyelted, mert az elsőn simán elüthettek volna..
A büntetési tétel meghatározása a következő:
A vasúti átjáróra történő ráhajtásra vonatkozó rendelkezések be nem tartása 300 000Ft összegű büntetést vonnak maguk után.
Te pedig azzal, hogy az első, 3 sávos, vasúti átjárót jelző tábla vonalában nem lassítottál le 30km/h-s sebességre, megszegted a KRESZ ezirányú rendelkezéseit.
Szvsz.
Ne haragudj, de akkor ezek szerint nem tudod, hogyan kell megközelíteni a vasúti átjárót? Az nem magyarázat, hogy a következőt figyelted, mert az elsőn simán elüthettek volna..Chris0527 írta:fehéren villogott de körül kell nézni mivel a fehér nem zöldVarga Tamás írta: A vasúti átjáró piros jelzésének figyelmen kívül hagyása 9 büntetőpont...blabla![]()
![]()
fehéren villogott de körül kell nézni mivel a fehér nem zöldVarga Tamás írta: A vasúti átjáró piros jelzésének figyelmen kívül hagyása 9 büntetőpont...blabla
depth írta: Hanyadik volt?
most voltam kinn London, az ottani Metro írt egy nőről aki 27! év után végre megszerezte a jogsit! (mondjuk odaírták a cikkbe, hogy nem kell félni, még nincs autójaLos Banditos írta: Nem hinném, hogy ez fejből menne![]()
Aki 4-edszerre se tudja megcsinálni, az hagyja a pcsába az egészet szerintem. Normális vezető úgysem lesz belőle.
Dagoth úr linkjéhez: Az ilyen embereket zavarnám egyből a kóterba, aztán raboskodhatnának amíg meg nem unják és felkötik magukat.
A paragrafus nem, csak a büntetési tétel nagysága. Csak azért kerestem utána, nehogy belekössön valaki is, hogy már megint miféle hülyeséget hordok itt össze.Game90 írta:Ez fejből megy?Varga Tamás írta:A vasúti átjáró piros jelzésének figyelmen kívül hagyása 9 büntetőpont, és 300.000Ft (KRESZ 39. paragrafus 5. bekezdés a.) és b) pont),![]()
Amúgy az egyik haverom már négyszer bukott meg forgalomból...![]()
Nem hinném, hogy ez fejből menneGame90 írta:Ez fejből megy?Varga Tamás írta:A vasúti átjáró piros jelzésének figyelmen kívül hagyása 9 büntetőpont, és 300.000Ft (KRESZ 39. paragrafus 5. bekezdés a.) és b) pont),![]()
Amúgy az egyik haverom már négyszer bukott meg forgalomból...![]()
Ez fejből megy?Varga Tamás írta:A vasúti átjáró piros jelzésének figyelmen kívül hagyása 9 büntetőpont, és 300.000Ft (KRESZ 39. paragrafus 5. bekezdés a.) és b) pont),
A vasúti átjáró piros jelzésének figyelmen kívül hagyása 9 büntetőpont, és 300.000Ft (KRESZ 39. paragrafus 5. bekezdés a.) és b) pont), ha jól emlékszem az új tarifákra. Jó esetben, rosszabb esetben az életed. A közlekedésben vannak dolgok, amiket nem ceszek annyira komolyan. Előfordul, hogy nem kötöm be a biztonsági övet, elfelejtem felkapcsolni a tompított fényt ltk., vagy a mentődobozom annyi idős, mint az autónk (17), viszont három dolgot minden körülmények között betartok: a közlekedési jelzőtáblák hatályát és érvényét, a sebességhatárt, és a vasúti átjáró szabályszerű megközelítését. Még ha a hátam mögött rám is dudálnak. Ugyanis egy mozdony és egy személyautó találkozásánál eddig mindig az autó húzta a rövidebbet. Ilyen figyelmetlenség esetenként halállal végződhet.Chris0527 írta:Ez így van én abból is dupláztam. Igen sajnos is mivel ma se sikerültlionelmessi19 írta:Kinek mi, Tamás...![]()
. Votl több kissebb hibám amit elnézett volna a vizsgabiztos de mikor mentünk viszafele már a közlekedésfelügyeletre akkor át kellet menni két vasuti átjárón és a másodikon piros volt(közöttük volt kb 50 méter) és arra figyeltem és az elsőnél nem néztem körül
. Legközelebb meg nem tudom mikor tudok menni mert megyünk el itthonról, de nem is ezért hanem a plusz költség miatt is szégyenlem magam(most így + 12 rugó mert 2óra vezetés egy a vizsga meg a vizsgadíjat is be kell fizetni
), rengeteg pénzbe került már nekem sajnos a jogsim pedig még meg sincs. Jobban körül kellet volna néznem mikor iskolát választottam másiknál 20-30 ezret megspóroltam volna
Hanyadik volt?Chris0527 írta:...
Ez így van én abból is dupláztam. Igen sajnos is mivel ma se sikerültlionelmessi19 írta:Kinek mi, Tamás...
Szerintem a jogosítvány legkönnyebb része az elsősegély!Varga Tamás írta:Gratulálok, hogy a jogosítvány legkönnyebb részét sikerrel vetted!lionelmessi19 írta:jee, sikerült a kreszvizsgám
Gratulálok, hogy a jogosítvány legkönnyebb részét sikerrel vetted!lionelmessi19 írta:jee, sikerült a kreszvizsgám