depth írta:
Nem értek veled egyet. Akkor elment Kluivert, akit az egyik legjobb csatárnak tartottam és jött helyette Eto'o, aki a bajnokságban lőtt 17 gólt, elötte meg 14et, azelött meg szinte semmit. Nemrossz, nemrossz, de annyira nem nagy szám, nem tartottam jó váltásnak. Aztán mégis.
Kluivertet el kellett adni, hasonló okokból kifolyólag, mint most Ronaldinhot és Decot. Eto'o egy akkor még semmit nem nyert csapathoz érkezett 23évesen. Nem kellett egy szezononként 25gólos csatárt pótolnia.
depth írta:Most meg mindenki kilenne akadva, h ha Eto'o helyett Adebayor jönne. Most lőtt a világ legerősebb bajnokságában 24gólt. Ő ne lenne minőségi futballista?
Torres a ligaban sose jutott 35-38 mérkőzés alatt se 20 gólig, az első pl szezonjában pedig 29 mérkőzés alatt 24-et vágott. A pl-ben sok középpályás rúg 15-20 gólt(van amikor többet, ugye), míg a ligaban jó, ha 10ig eljutnak a legjobbak. Ugyan miért?
depth írta:Deco is csak abban az évben lett felkapva, amikor megnyerték a BL-t, addig nemhiszem, h sokan betették volna a top5 vagy akár a top10 irányító közé..
Deco már előtte uefat is nyert és mellékesen a bl legjobb játékosa is ő volt. Őt megvettük, mert befutott és kellett a kpra még játékos. Senki sem tudta, hogyan férnek majd el R10-el a pályán, de megoldották Rijkaardék. Ők akkor kerültek csúcsformába amikor érkeztek ezért a jó teljesítmény nem volt kérdés velük kapcsolatban. Nem mellékesen a portugál bajnokságban is hasonló focit játszanak, mint a ligaban.
Tőlük még nem volt elvárt a bl győzelm vagy pd elsőséget.
A mostani érkezők viszont úgy érkeznek, hogy feledtetniük kell az előző 2 sikertelen évet. És a sikertelen most nem a 6. helyet és kilátástalan játékot jelenti, hanem a bajnoki 2.-3. helyet és a bl elődöntőt. Ezt pedig csak trófeákkal lehet jóvátenni.
Most vettük jó pár védőt és 2 középpályást, pedig sose a védelemmel értünk el sikereket. Alves kiváló védő, de régen rossz ha tőle várjuk a győzelmeket. Keita és Hleb már nem fiatal, kiforrott játékosok és semmi újra nem számíthatunk tőlük, mint amit eddig mutattak a csapataikban. Az viszont túl nagy bizakodásra -nekem- nem ad okot.