2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Minek kell ennyire felfújni ezt a bemutatást?fcjoc írta:tüzijáték, hangos zene, rengeteg ember és egyéb dolgok ronaldinho prezentációján a san siro-ba. legalább őket ne hagyja cserbe. soksikert
Igy van, h az előző elnökség görény volt, akkor most legyen a mostani is azfcbarcelonazsombi írta:Inkább azt mondom mind a kettő meg érdemelte volna. De már ha az egyiketnek nem sikerült attól még a másik megérdemli.Mental_Theo írta:minek elbúcsúztatni?
Rivaldot elbucsuztatták? csak kirugták.. ennyit erről, Roni fele annyit nem érdemel mint érdemelt volna Rivaldo...
Inkább azt mondom mind a kettő meg érdemelte volna. De már ha az egyiketnek nem sikerült attól még a másik megérdemli.Mental_Theo írta:minek elbúcsúztatni?
Rivaldot elbucsuztatták? csak kirugták.. ennyit erről, Roni fele annyit nem érdemel mint érdemelt volna Rivaldo...
Szerintem egyszerűen fél attól, hogy esetleg kifütyülnék. Amit az utóbbi időben csinált, az vicc volt. Nem tudom, miért, lehet, hogy a tesó volt a hibás, de nagyon lejáratta magát úgy, hogy talán nem is voltak igazak a hírek, amik megjelentek róla. Szóval necces ez a búcsú. A katalán közönség nem biztos, hogy csak a szépre és a jóra fog emlékezni, hanem lehet, hogy csak az utóbbi fél évre.mathiaß'4 írta:Azért az elég csúnya, hogy el sem köszönt, bár ezt már kiveséztük, remélem a jövőben valamikor ezt bepótolja, a Nagy Ronaldinho, kiváncsi leszek hány Ronaldinho fan fog elpártolni tőlünk miatta:D:D:DLoll
prandelli rendkívűl szimpatikus edző, annak idején sajnáltam, h 2004ben nem jött az ASRhez, de akkor viszont emberileg nőtt egy hatalmasat a szememben. a felesége betegsége miatt inkább úgy döntött, h az asszony mellett marad, és kifarolt a római szerződéséből. ráadásul akkor munkanélkül is maradt, mert a parmához már nem tudott visszamenni.antiimperialista írta:Olaszországban a Roma és a Fio játssza a legszebb focit. Ez nem is csoda, hiszen övék a két legjobb edző: Spalletti és Prandelli.
Hát ez attól függ...Benga írta:Azér emelett nehéz elmenni szó nélkül...
Egy Juve vagy egy Roma klaszisokkal szebb focit játszik, mint a Milan.
Az elmúlt évben eredményesebbet is.
Amúgy Dinho remélem vissza jön elbúcsuzni. Jó lenne még egyszer itt látni nem úgy, hogy nem ellfenélként érkezik.
A legszebb védekezö focit...94ota nincsen szép focitokAlexq írta:Azt megköszönném, ha érdemben le tudnád irni miért is gondolod azt, hogy a Milan undoritó stilusu???OvaMind írta:Ancelotti már el. szta egy nagy "varázsló" karrierjét, aki a Barcából ment át az undorító stílusú milanba. Ezért féltem valamilyen szinten Dinhót.
Olaszországban és európában az egyik legszebb focit játszotta és most ne az elmult évet nézzük mert ugye azt a Barca sem rakhatja a vitrinbe!!
Várom válaszod!