Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 11:14:17

Hát mondjuk Tevez érkezésekor én sem sírnék az fix. Szerintem nagyon nagy lehetőségak vannak még benne, amit MU-ban még ki sem derült.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.18. 11:09:45

Én Arshavinban nagyon bízok 8) remélem hogy idejön és rácáfol mindenkire :)

szerintem a leigazolásával sokkal többet nyerhetünk mint veszthetünk...
el kell hozni és kész a csapat...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.18. 11:09:10

Az előző idényben volt 7 csatárunk, abból már kettőt eladtunk (dos santos és roni) továbbá még kettőt elfogunk adni (ezquerro és eto) így marad összesen 3 csatárunk. Ha a jövőben is a 4-3-3 -as felálással játszunk akkor nem egy hanem kettő csatárt kell még vennünk, egy sztárjátékost a pályára és egy olcsóbbat a padra. plánae hogy ha idén is olyan sok lessz a sérült. Én villának örülnék a legjobban. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.18. 11:08:36

De az Arsenal nem enged ez tuti.Viszont a sport-on van egy cikk amiben leírja h Berba a MU-ba kötki.És ott írja h Pep-nek jobban kéne Tevez.Ami nem lehetetlen.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

2009-ig van szerződése szal ha a MU pénz akar belőle akk eladja most és ezért nem kell sok pénzt kiadni.Viszonylag.30-ért sztem elhozható.

Az előnyei h mért jöhet:

1. 2009-ig van szerződése szal könnyebben leigazolható.
2. Berba érkezése miatt nem garantált a helye a kezdőben.Rooney-t nem teszi ki a kezdőből és Berba is kezdő lesz.

Teveznek naon örülnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.18. 11:09:16-kor.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 11:03:08

Várjunk még ezzel, hogy Drogba és Gomez a két képben lévő csatár. Van egy olyan érzésem, hogy az Adebayor ügynek lesz még egy újabb felvonása. Könnyen lehet, hogy a Barca azért láttatja azt, hogy ismét hagyja az ügyet, és a kívánságlista nyilvánosságra hozatala mögött is az a cél áll, hogy az árból faragjon.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 10:58:55

Könnyen lehet, hogy itt a végső igazolásokba lesz valami beleszólása a Nike-nak is. Ugye írtam, hogy kell nekik egy új ikon a Barcából. Azt tudjuk, hogy a Nike a mez sponzor, és évente egy rakás lóvét lerak a Barcának. Na innentől azért lehet beleszólásuk. Na most. Robinho lehetne, de nem tudom hogy megvehető e a Chelsea elöl, vagy egyáltalán a Madrid engedné e. Innentől ki az, aki még elérhető, már világsztár, és a Barca ikonjává válhat. Na nézzük C.Ronaldo, fix Madrid. Lampard Chelsea, Gerard sose jönne el poolból, Fabregas fix nem... még föl lehetne sorolni sok játékost, de nekem csak egy megszerzhető jut eszembe, Kaka. Sok pénzért de ő szerintem elhozható, főleg, hogy a Milan akar venni még egy csatárt, hisz ez Sevcsenko óta ez nagy probléma náluk, lehetőleg nagy nevet akarnának, de nincs rá pénzük. A fórumon valaki ellőtte Kaka nevét, végén még igaza lesz. :lol: 8) Mondjuk azért a Robinho ügynek is lehet még alapja. Kiváncsian várom mik lesznek a fejlemények.

norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.18. 10:43:21

Arshavin megkérte a Zenit-et h engedjék el őt a Barcába.Van 1 olyan érzésem h a Zenit ebbe belemegy mert sokat köszönhetnek Arshavin-nek .Sztem Silva nem jön össze(a Valencia már a BL-re tervez jövőre)így nem adják Silváékat.Most közel van Arsahvin.

Szerk:Most olvasom h Berba a MU-ba igazolt(a hivatalos oldalon).De akk kérdezem:ki lesz a csatár?!És ne írjátok h Eto'o mert ő lelép(ma olvastam a sport-on h a Liverpool-ba mehet.De akk kilesz nálunk?Ade és Berba kilőve!

Drogba:Valszeg marad a Chelsea-nél és Henry-hoz hasonló korú játékos.Szal nem kell.

Gomez:Fiatal és nem biztos h bírná még a spanyol bajnokságot.

Ez a 2 csatár van még képpben állítólag.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 10:19:05

Most olvastam a sport.es-en, hogy a Barca és a Real között él az "egymás játékosait békénhagyjuk" szóbeli egyezség, így nem fog jönni Robinho. Mellesleg azt is cáfolják, hogy egyáltalán megkeresték volna Robinhot. Könnyen lehet, hogy a Saviola téma is csak kivétel volt. Viszont könnyen lehet, hogy valami nagy nevet azért igazolunk, mert a Nikenak kellene egy igazi ikon a barcából. Ők támogatnák Robinho érkezését. Ugye R10 elment, Messi Adidassal van szerződésben, Henry is asszem, bár Reebokról cikkeznek. Viszont a Robinho-s Chelsea szerződédétől van már szó az elmundo-n, hát nem tudom, de innentől lefutottnak látszik a Robinho ügy. Tovább menve a kívánságlistán, Torresért is bejelentkezett a Chelsea, úgyhogy arra sincs esély. A liverpool viszont Torres pótlásásra Eto'o-t megvenné, bár szerintem közel sem 40 millióért. Tovább nézve Drogbával tárgyalunk. 2 éves szerződést ajánlottunk neki, ő 3 éveset akar. Hát nem tom. Kumma nagy játékos, de kb Eto'o karakter, és Eto fiatalabb, akkor meg minek kéne egy hasonló csak öregebb játékos.

Na sacc ennyi, ezek az eddigi mai hírek.

tenkl
Jugador d'estrella

2008.07.18. 10:14:04

Valbali írta:
DaNNy írta:MOndjuk ha Henry jól fog játszani és ontja a gólokat a kezdőben,akkor nem érdekel,hogy ki jön a padra :lol: :lol:
Padra nem kéne Villa/Berbatov/Tevez, hanem tökéletes lenne Pavlucsenko vagy egy 30-32 éves tapasztalt játékos(pl. Larsson volt ilyen), aki egy hajszállal gyengébb képességű, de ha beáll, tudna gólt lőni.
Pl: Nuno Gomes :?:
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Asys
Entrenador del Barça

2008.07.18. 09:52:18

LG írta:Többen is irták, h nagyon jó lenne, egy Larsson féle cserecsatár. Ezzel csak annyi a baj, h Henrik Larsson csak 1 van, aki pótolhatatlan, soha többé nem lesz ilyen zseniális cserecsatárunk, akármennyire is jó lenne :cry:
Csoda csere csatár kéne?

Semih Sentürk :D

Nem vagyok oda törökökért, de a srác elképesztő... aki nem hiszi járjon utánna! :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.18. 09:17:23

Többen is irták, h nagyon jó lenne, egy Larsson féle cserecsatár. Ezzel csak annyi a baj, h Henrik Larsson csak 1 van, aki pótolhatatlan, soha többé nem lesz ilyen zseniális cserecsatárunk, akármennyire is jó lenne :cry:
ocsi60

2008.07.18. 09:08:13

Szerintem , ha mondjuk lenne egy Eto Villa csere ami jó lenne, akko nem jöhetne Siva mert azt már nem engednénk.
Eto'o Villa csere biztos, hogy nem lesz mert a Valencia azt akarja, hogy Villa Eto'o csatárpáros legyen. Azt pedig nem értem, hogy nem jöhetne Silva mert mi azt nem engednénk. Ezt úgy mondtad mintha beleszólásunk lenne a klub igazoláspolitikájába. :oops:
wagner999

2008.07.18. 08:50:57

Csá mindenkinek!
Szerintem , ha mondjuk lenne egy Eto Villa csere ami jó lenne, akko nem jöhetne Siva mert azt már nem engednénk.
Arsivannal pedig nyilatkozta hogy amiko a Zenit és az Arsenal megegyezett mindenbe és csak Arsavinak kellet volna rábolintani akko kétségbe esett és gyorsan nemet mondot.
Én azt gondolom hogy Arsavint megszerezhetnénk jó játékos de sztem ha már ujcsapatra épitünk akkor fiatalabbak kelenének olyan 23 év körüliek hez és csatár posztra is!Mondjuk ott 25 körüliek kellenének mert lenne
tapasztalatuk csatár posztra sztem! :wink:
    MR.Barca
    Jugador del Barça

2008.07.18. 01:04:18

Valbali írta:
    DaNNy írta:MOndjuk ha Henry jól fog játszani és ontja a gólokat a kezdőben,akkor nem érdekel,hogy ki jön a padra :lol: :lol:
    Padra nem kéne Villa/Berbatov/Tevez, hanem tökéletes lenne Pavlucsenko vagy egy 30-32 éves tapasztalt játékos(pl. Larsson volt ilyen), aki egy hajszállal gyengébb képességű, de ha beáll, tudna gólt lőni.
    Ez igaz! Beált és gólt szerzett. :D
    elbandi
    Capitá del Barça

2008.07.18. 00:55:48

Én legszivesebben robinho-t látnám a barcába...tudom nincs rá sok esély hogy idejön mert hát azért versenyezni a chelsea-vel nem lehet.az a 60millió eurós ajánlat meg sztem elég gyanús 60ért oda adta volna a madrid könnyedén hiába nagyon jó játékos!!
    de én a legszivesebben őt látnám barca mezbe :roll:
    ha robinho nem sikerülne akkor én silva-t favorizálnám bár nemigen nézek valencia meccset de én nem tartom olyan nagynak őt mint ahogy sokan mondják...az biztos hogy tehetséges,ügyes srác de rá csak akkor biznám ronaldinho pótlását ha robinho nem sikerülne ami elég valószinű:(
    de akkor se lennék azért szomorú ha ő jönne:)
    arshavin-t se tartom a legjobbnak arra a posztra...mivel sokan csak az eb-n látták ahogy én is...és attól még hogy valakinek van 1-2 jó meccse az eb-n attól még én nem igazolám le ez nem fifa!!a legszivesebben mancini-t láttam volna barca mezbe de hát ő már sajnos interbe ment :(

bocs ha hosszú volt :lol:
    depth
    Capitá del Barça

2008.07.18. 00:53:25

Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=gkw-Gq2_op0

nem rossz gyerek ez az Arshavin... de viszont Hleb miatt már nem kell :)
    Nem zárják ki egymást, nem ugyanaz a posztjuk, csak a stílusuk.
    Varatrix írta: Hát nekem nem hiányzik az, ami már megtörtént a múltba. tegyük fel eljön Barcához Robinho, csodálatosan játszik meg minden de mindenki utálja mert volt madridista (még a madridisták is utálnák).

Áhh nehogy ide jöjjön ! Nagyon nem szeretném!
    Az a mindenki utálja az te lennél? :) Mert szinte mindenki másnak tetszene, ha normális áron jönne. Max a Realosoknak nem, de az meg nem érdekel. Pl. szerintem Robinho sose tartozott azok közé a Realosok közé, akiket utálni szoktak/kéne. Még amikor a Santosban volt a Diego, Robinho kettős, akkor azt szerettem volna, h mindketten jöjjenek ide. Mostmár annak is örülnék, h ha az egyik itt kötne ki.
    A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.07.18. 01:05:05-kor.
    LG
    Az Év fórumozója 2016

2008.07.18. 00:36:24

DaNNy írta:Sokkal inkább Silva,Robinho kellene ide a 2 közül az 1ik. Fiatalok tehetségesek robbanékonyak stb.
    Silvara nagyobb esélyt látok,meg kell szerezni . Hátha igazak a pletykák/hírek miszerint hamarosan tárgyalunk érte,annak örülnék a legjobban.
    Csak a két játékos közül Robinho nem csak papiron nagy tehetség, hanem a pályán is mutat vmit, silvától még semmi olyat nem láttam, holott jó párszor láttam játszani, ami miatt a Barcában lenne a helye. Akkor inkább Arshavin.
    Deus
    Boixos Nois

2008.07.18. 00:03:56

http://www.youtube.com/watch?v=gkw-Gq2_op0

nem rossz gyerek ez az Arshavin... de viszont Hleb miatt már nem kell :)
    KépKép
    superG
    Barça B

2008.07.17. 23:49:27

Silva-t mennyiért adja a Valencia? De ha ö nem jönne akkor maradni Arshavin. Szerintem Robinho nem fog jönni, Nagyon sokba kerül. De majd meglátjuk.
    DaNNy
    Jugador d'estrella

2008.07.17. 23:47:28

superG írta:Nem lenne rossz. Remélem bejön a megérzésed! 8) De én annak is örülnék ha Arshavin és Villa jönne. Arshavin nagyon szeretne már Barcelonába jönne. Remélem jönni is fog.
    http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=779937
    Arshavin interjú
    Szerintem Arshavin nem kell ide. Okokat nem sorolok többször elmodntam már. Sokkal inkább Silva,Robinho kellene ide a 2 közül az 1ik. Fiatalok tehetségesek robbanékonyak stb.
    Silvara nagyobb esélyt látok,meg kell szerezni . Hátha igazak a pletykák/hírek miszerint hamarosan tárgyalunk érte,annak örülnék a legjobban.
    FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
    Silva / Villa
    superG
    Barça B

2008.07.17. 23:41:45

Nem lenne rossz. Remélem bejön a megérzésed! 8) De én annak is örülnék ha Arshavin és Villa jönne. Arshavin nagyon szeretne már Barcelonába jönne. Remélem jönni is fog.
    http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=779937
    Arshavin interjú
    soadroli
    Llegenda del Barça

2008.07.17. 23:38:31

Van egy olyan megérzésem hogy Kaká-t jövőre Barca mezbe fogjuk látni!De ez csak egy megérzés! :D
    Kép
    LG
    Az Év fórumozója 2016

2008.07.17. 23:24:37

Sztem nem fog ide jönni, de én összetenném a 2 kezem, h Barca mezbe láthatnám :oops:
    DaNNy
    Jugador d'estrella

2008.07.17. 22:43:10

Varatrix írta:http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5567
    Alább említett Robinho!

Hát nekem nem hiányzik az, ami már megtörtént a múltba. tegyük fel eljön Barcához Robinho, csodálatosan játszik meg minden de mindenki utálja mert volt madridista (még a madridisták is utálnák).

Ronaldo,Figo,Saviola és még sokan mások megjárták mindkettő csapatot. Nem az egész idényben jatszunk a Real ellen... :) mex 6-7meccs ha mindenbe összesorsolnak , de arra kicsi az esély kb max 3-4meccs azt kibirná,ha ide akar jönni.
    FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
    Silva / Villa
    Varatrix
    Director del Fútbol

2008.07.17. 22:30:52

http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5567
    Alább említett Robinho!

Hát nekem nem hiányzik az, ami már megtörtént a múltba. tegyük fel eljön Barcához Robinho, csodálatosan játszik meg minden de mindenki utálja mert volt madridista (még a madridisták is utálnák).

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
    Lezárt