Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pl: Nuno GomesValbali írta:Padra nem kéne Villa/Berbatov/Tevez, hanem tökéletes lenne Pavlucsenko vagy egy 30-32 éves tapasztalt játékos(pl. Larsson volt ilyen), aki egy hajszállal gyengébb képességű, de ha beáll, tudna gólt lőni.DaNNy írta:MOndjuk ha Henry jól fog játszani és ontja a gólokat a kezdőben,akkor nem érdekel,hogy ki jön a padra![]()
Csoda csere csatár kéne?LG írta:Többen is irták, h nagyon jó lenne, egy Larsson féle cserecsatár. Ezzel csak annyi a baj, h Henrik Larsson csak 1 van, aki pótolhatatlan, soha többé nem lesz ilyen zseniális cserecsatárunk, akármennyire is jó lenne
Eto'o Villa csere biztos, hogy nem lesz mert a Valencia azt akarja, hogy Villa Eto'o csatárpáros legyen. Azt pedig nem értem, hogy nem jöhetne Silva mert mi azt nem engednénk. Ezt úgy mondtad mintha beleszólásunk lenne a klub igazoláspolitikájába.Szerintem , ha mondjuk lenne egy Eto Villa csere ami jó lenne, akko nem jöhetne Siva mert azt már nem engednénk.
Ez igaz! Beált és gólt szerzett.Valbali írta:Padra nem kéne Villa/Berbatov/Tevez, hanem tökéletes lenne Pavlucsenko vagy egy 30-32 éves tapasztalt játékos(pl. Larsson volt ilyen), aki egy hajszállal gyengébb képességű, de ha beáll, tudna gólt lőni.DaNNy írta:MOndjuk ha Henry jól fog játszani és ontja a gólokat a kezdőben,akkor nem érdekel,hogy ki jön a padra![]()
Nem zárják ki egymást, nem ugyanaz a posztjuk, csak a stílusuk.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=gkw-Gq2_op0
nem rossz gyerek ez az Arshavin... de viszont Hleb miatt már nem kell
Az a mindenki utálja az te lennél?Varatrix írta: Hát nekem nem hiányzik az, ami már megtörtént a múltba. tegyük fel eljön Barcához Robinho, csodálatosan játszik meg minden de mindenki utálja mert volt madridista (még a madridisták is utálnák).
Áhh nehogy ide jöjjön ! Nagyon nem szeretném!
Csak a két játékos közül Robinho nem csak papiron nagy tehetség, hanem a pályán is mutat vmit, silvától még semmi olyat nem láttam, holott jó párszor láttam játszani, ami miatt a Barcában lenne a helye. Akkor inkább Arshavin.DaNNy írta:Sokkal inkább Silva,Robinho kellene ide a 2 közül az 1ik. Fiatalok tehetségesek robbanékonyak stb.
Silvara nagyobb esélyt látok,meg kell szerezni . Hátha igazak a pletykák/hírek miszerint hamarosan tárgyalunk érte,annak örülnék a legjobban.
Szerintem Arshavin nem kell ide. Okokat nem sorolok többször elmodntam már. Sokkal inkább Silva,Robinho kellene ide a 2 közül az 1ik. Fiatalok tehetségesek robbanékonyak stb.superG írta:Nem lenne rossz. Remélem bejön a megérzésed!De én annak is örülnék ha Arshavin és Villa jönne. Arshavin nagyon szeretne már Barcelonába jönne. Remélem jönni is fog.
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=779937
Arshavin interjú
Ronaldo,Figo,Saviola és még sokan mások megjárták mindkettő csapatot. Nem az egész idényben jatszunk a Real ellen...Varatrix írta:http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5567
Alább említett Robinho!
Hát nekem nem hiányzik az, ami már megtörtént a múltba. tegyük fel eljön Barcához Robinho, csodálatosan játszik meg minden de mindenki utálja mert volt madridista (még a madridisták is utálnák).
Áhh nehogy ide jöjjön ! Nagyon nem szeretném!