2008.07.18. 12:10:51
Hát nem tudom, az előbbiekben vázolt felállsok nekem gyengének tűnnek, mégpedig azért, mert kevés az olyan ember bennük, aki bele tudná vinni a pluszt a játékba, továbbá a góllövő játékosok is kevesek. Mert Ha mondjuk jó esteben Henry lő 25-öt, Messi 20-at, Hleb 7-et, Xavi 5, Iniesta is kb 5 az összesen kb 62 gól. Hihetetlen, de tavaly miénk volt az egyik legjobb védelem, csak 43 gólt kaptunk, a 4. legjobb, de a legjobb madrid is kapott 36-ot. Na most 76 gólt lőttünk, a madrid 84-et, akár hogy is nézzük az előbbiekben vázol felállásokban nincs benne 62-nél sokkal több gól. Lehet persze jobban védekezni, mint tavaly, szerintem jobban is fogunk, de akkor is kevés a 62. És ha tegyük föl bajnokok lennénk mondjuk 62 rúgott, 30 kapott góllal, az nem lenne a legszebb bajnoki címünk, és nem éppen a megszokott gyönyörű játékot hozná, az fix.
Ellenben ha mondjuk jönne még arshavin(silva), és mondjuk most épp Drogba, 4-4-2-ben
Akkor Henry 25, Drogba 21, Messi 20, Arshavinba benne van 12... Már ez 78 gól+xavi5, iniesta 5 már 88, na az már szép játék, és fix bajnoki cím, főleg, hogy az előbb említett 2 igazolás, és felállás modosítás nem befolyásolná a védekezésünk minőségét az fix.
Ezek persze csak saccolások, de az említett játékosok karakterisztikájukat, és eddigi pályafutásukat figyelembe véve, szerintem reális számok.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!