2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az biztos h fejetlenség van,de ránézek a képedre amin Ronit látom hát hánynom kell!!!Replay írta:Most már tényleg teljes a fejetlenség, totális kapkodásba kezdtek Txikiék.
Előbb a 30éves Drogba, majd irreális összeg Berbatovért és még mindig nem tettek le Adebayorról...
Javában megy az egyeztetés Henrique ügyében...miközben a klub folyamatosan kommunikálja, hogy Eto'o-ra nem tartanak igényt.
Ez csak egy vélemény volt, ahogy gondolod, lehet hogy az, de szerintem van valóságalapja. Amit akartam írni az az, hogy még 2 gólerős játékossal az utóbbi felállás sokkal gólerősebb lenne, és ezzél részemről ennyi.noname írta:Már bocs, de ez hatalmas baromság!Bestbarca írta:Hát nem tudom, az előbbiekben vázolt felállsok nekem gyengének tűnnek, mégpedig azért, mert kevés az olyan ember bennük, aki bele tudná vinni a pluszt a játékba, továbbá a góllövő játékosok is kevesek. Mert Ha mondjuk jó esteben Henry lő 25-öt, Messi 20-at, Hleb 7-et, Xavi 5, Iniesta is kb 5 az összesen kb 62 gól. Hihetetlen, de tavaly miénk volt az egyik legjobb védelem, csak 43 gólt kaptunk, a 4. legjobb, de a legjobb madrid is kapott 36-ot. Na most 76 gólt lőttünk, a madrid 84-et, akár hogy is nézzük az előbbiekben vázol felállásokban nincs benne 62-nél sokkal több gól. Lehet persze jobban védekezni, mint tavaly, szerintem jobban is fogunk, de akkor is kevés a 62. És ha tegyük föl bajnokok lennénk mondjuk 62 rúgott, 30 kapott góllal, az nem lenne a legszebb bajnoki címünk, és nem éppen a megszokott gyönyörű játékot hozná, az fix.
Ellenben ha mondjuk jönne még arshavin(silva), és mondjuk most épp Drogba, 4-4-2-ben
Akkor Henry 25, Drogba 21, Messi 20, Arshavinba benne van 12... Már ez 78 gól+xavi5, iniesta 5 már 88, na az már szép játék, és fix bajnoki cím, főleg, hogy az előbb említett 2 igazolás, és felállás modosítás nem befolyásolná a védekezésünk minőségét az fix.
Ezek persze csak saccolások, de az említett játékosok karakterisztikájukat, és eddigi pályafutásukat figyelembe véve, szerintem reális számok.
Már bocs, de ez hatalmas baromság!Bestbarca írta:Hát nem tudom, az előbbiekben vázolt felállsok nekem gyengének tűnnek, mégpedig azért, mert kevés az olyan ember bennük, aki bele tudná vinni a pluszt a játékba, továbbá a góllövő játékosok is kevesek. Mert Ha mondjuk jó esteben Henry lő 25-öt, Messi 20-at, Hleb 7-et, Xavi 5, Iniesta is kb 5 az összesen kb 62 gól. Hihetetlen, de tavaly miénk volt az egyik legjobb védelem, csak 43 gólt kaptunk, a 4. legjobb, de a legjobb madrid is kapott 36-ot. Na most 76 gólt lőttünk, a madrid 84-et, akár hogy is nézzük az előbbiekben vázol felállásokban nincs benne 62-nél sokkal több gól. Lehet persze jobban védekezni, mint tavaly, szerintem jobban is fogunk, de akkor is kevés a 62. És ha tegyük föl bajnokok lennénk mondjuk 62 rúgott, 30 kapott góllal, az nem lenne a legszebb bajnoki címünk, és nem éppen a megszokott gyönyörű játékot hozná, az fix.
Ellenben ha mondjuk jönne még arshavin(silva), és mondjuk most épp Drogba, 4-4-2-ben
Akkor Henry 25, Drogba 21, Messi 20, Arshavinba benne van 12... Már ez 78 gól+xavi5, iniesta 5 már 88, na az már szép játék, és fix bajnoki cím, főleg, hogy az előbb említett 2 igazolás, és felállás modosítás nem befolyásolná a védekezésünk minőségét az fix.
Ezek persze csak saccolások, de az említett játékosok karakterisztikájukat, és eddigi pályafutásukat figyelembe véve, szerintem reális számok.
Nem olyan hülye.Sőt.Neki Berba alapember lesz.Rooney-t nem fogja kihagyni.És Fergie rendes ember és így nem kell Tevez.Legalább is tudja h Tevez nem a padozásra méltó.Am sztem Tevez nem az angol bajnokságba való játékos.A spanyol sokkal jobban bejönne neki.visca el barca írta:és szted fergusson van olyan hülye, hogy tevezt beáldozza berbatovért?norbert55 írta:...Berba érkezése miatt nem garantált a helye a kezdőben.Rooney-t nem teszi ki a kezdőből és Berba is kezdő lesz.
és szted fergusson van olyan hülye, hogy tevezt beáldozza berbatovért?norbert55 írta:...Berba érkezése miatt nem garantált a helye a kezdőben.Rooney-t nem teszi ki a kezdőből és Berba is kezdő lesz.
Hát de régebben nem úgy volt, hogy azt mondta Kaká, hogy ha R10 a milánba megy, akkor ő elhagyja a klubját? Vagy az csak légből kapott hír volt?DaveN írta:sztem ez a Kaká ügy ez kb olyan mint ha most azt mondanám hogy Puyol a Real-ba igazol. Vmiért nagyon nehezen tudom elképzelni hogy Kaká 2-3 éven belül eligazoljon a Milánból. bár kitudja...Bestbarca írta:Könnyen lehet, hogy itt a végső igazolásokba lesz valami beleszólása a Nike-nak is. Ugye írtam, hogy kell nekik egy új ikon a Barcából. Azt tudjuk, hogy a Nike a mez sponzor, és évente egy rakás lóvét lerak a Barcának. Na innentől azért lehet beleszólásuk. Na most. Robinho lehetne, de nem tudom hogy megvehető e a Chelsea elöl, vagy egyáltalán a Madrid engedné e. Innentől ki az, aki még elérhető, már világsztár, és a Barca ikonjává válhat. Na nézzük C.Ronaldo, fix Madrid. Lampard Chelsea, Gerard sose jönne el poolból, Fabregas fix nem... még föl lehetne sorolni sok játékost, de nekem csak egy megszerzhető jut eszembe, Kaka. Sok pénzért de ő szerintem elhozható, főleg, hogy a Milan akar venni még egy csatárt, hisz ez Sevcsenko óta ez nagy probléma náluk, lehetőleg nagy nevet akarnának, de nincs rá pénzük. A fórumon valaki ellőtte Kaka nevét, végén még igaza lesz.![]()
Mondjuk azért a Robinho ügynek is lehet még alapja. Kiváncsian várom mik lesznek a fejlemények.
sztem ez a Kaká ügy ez kb olyan mint ha most azt mondanám hogy Puyol a Real-ba igazol. Vmiért nagyon nehezen tudom elképzelni hogy Kaká 2-3 éven belül eligazoljon a Milánból. bár kitudja...Bestbarca írta:Könnyen lehet, hogy itt a végső igazolásokba lesz valami beleszólása a Nike-nak is. Ugye írtam, hogy kell nekik egy új ikon a Barcából. Azt tudjuk, hogy a Nike a mez sponzor, és évente egy rakás lóvét lerak a Barcának. Na innentől azért lehet beleszólásuk. Na most. Robinho lehetne, de nem tudom hogy megvehető e a Chelsea elöl, vagy egyáltalán a Madrid engedné e. Innentől ki az, aki még elérhető, már világsztár, és a Barca ikonjává válhat. Na nézzük C.Ronaldo, fix Madrid. Lampard Chelsea, Gerard sose jönne el poolból, Fabregas fix nem... még föl lehetne sorolni sok játékost, de nekem csak egy megszerzhető jut eszembe, Kaka. Sok pénzért de ő szerintem elhozható, főleg, hogy a Milan akar venni még egy csatárt, hisz ez Sevcsenko óta ez nagy probléma náluk, lehetőleg nagy nevet akarnának, de nincs rá pénzük. A fórumon valaki ellőtte Kaka nevét, végén még igaza lesz.![]()
Mondjuk azért a Robinho ügynek is lehet még alapja. Kiváncsian várom mik lesznek a fejlemények.