2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem se inkább Ade vagy valaki más!Varatrix írta:köszönöm, ezt fejtegettem alább kicsit hosszabban. És mondhatom abszolút eggyet értek veled. Berbatov szerintem a jövő évre nézve kiváló lenne. De valamiért (kis megérzés) hogy nem ő lessz a következő igazolásunk.norbert55 írta:Torres,Tevez,Huntelaar,Benzema nem megszerezhető.
Drogba és Berbatov maradt.Én Berbatovnak még örülnék is
Köszönöm, ezt fejtegettem alább kicsit hosszabban. És mondhatom abszolút eggyet értek veled. Berbatov szerintem a jövő évre nézve kiváló lenne. De valamiért (kis megérzés) hogy nem ő lessz a következő igazolásunk.norbert55 írta:Torres,Tevez,Huntelaar,Benzema nem megszerezhető.
Drogba és Berbatov maradt.Én Berbatovnak még örülnék is
FM-ben megszerezhetedkovacsmisn írta:torres igenis megszerezhető,kiaza hülye aki nem örülne egy etoonak...berbatovot meg jóhogy nem ismerem istenigazából,úgy csak egy emberválogatós bagázs...hátha én lennék ott laporta helyében oan csapatot csinálnék,marketing szempontjából szted meik hozna többet,drogba,berbatov v tevez,huntelaar,torres???ezért plusz 20al is simán megérné,nemhiába kapott torres ekkora fizot angliában,tudják h mind visszajön te balga
Laza vagy, hogy Mucsaröcsögéről bírálsz egy olyan játékost, mint Drogba! Aki egy nem kis csapat, nem kicsit meghatározó alakja.Pocsa11 írta:Drogba egy vak, és még öreg is. Eto'ora egyik sem igaz.
nem teljesen van igazad,10 milla volt csak az adósság az év végén,szted ez akkora probléma,nem leszarják laportáék???gha annyira krixkrax lennénk akkor nem az unicef diszelegne a mezünkön,mert anno nagy olajipari cégek akartak diszelegni minden katalán mellkasán,szal ne magyarázz,meg sztem egy 40 millás csatár a minimum hamár etoo elmegy bazze de szoljon aki nemigy gondoljaDaNNy írta:Itt sokan nem értik,hogy mar max 1-2meber jöhet,ők sem 50-50milla/koponya áron.
A Barcanak még mindig vannak adósságai,amit fizetni kell. Eddig többet adtunk ki játékosokért,mint amennyi bevételünk lett volna. Ha Etoo megy 35ért akkor is 0körül leszünk. és Ha csatárt akarunk venni,megint Adosságba megyünk. Sokan itt olyan támadósort akarnak,hogy Tevez,Messi,Torres,Arshavin. Tevez kb 30milla, Torres 40-50., Arshavin 20.
100millát tuti nem tud a Barca most költeni és nem is fog
1. Tevez. Mu nagy nehezen megszerezte Sir Alex ugysem engedi el.
2. Torres 1éve hagyta el spanyolországot nem fog visszajönni, Benitez hosszutávra tervez vele is !
3. felesleges.
egy bal szélső fog jönni és egy csatár. a Bal szélső drága lesz Silva/Robinho/Arshavin ez olyan 20-30millio.
A csatár pedig változhat. Ha Pep eztmondja,hogy Henry lesz kezdő akkor cserecsatár fog jönni egy olyan 33év körüli tapasztalt öregfiu(régen Larsson).De ha Pep aztmondja,hogy kell Villa Adebayor Berbatov akkor megvesszük őt is.De kétlem,hogy erre a 2 játékosra többet adánk mi mint 60millió euro.
Úgyhogy akit elkeserítettem lehet menni FM-ezni és Tevez-Messi-Torres-Arshavin-Villa-Silva játékosokat vásárolni a Barcaba
Drogba egy vak, és még öreg is. Eto'ora egyik sem igaz.Varatrix írta:Hát! Válogatós bagázsd a mienk. Pont azokat preferáljátok, akiket úgysem tudunk megszerezni. Pl: Tévez, Huntellar. Garantálom nem fognak ide jönni.lui1698 írta: Huntelaarért rendesen be kell majd nyúl Laportáéknak nyúlni a szivarzsebbe!
Van Basten kihirdette hogy nem eladó!És őt ismerve ha adja is nem lesz olcsó!
Tévez sztem megérne 30Misit de nem csatárnak hanem bal oldalra!
A Drogbával kapcsolatos véleményeddel 100%-ig egyetértek!1PARASZT!NEM KELL!Berbatov se kell!
Mi bajotok van Berbatovval, szerintem nem is ismeritek istenigazából.
Drogba hisztisnek hisztis, de Eto'o nem az?
+Torres.Varatrix írta:
Hát! Válogatós bagázsd a mienk. Pont azokat preferáljátok, akiket úgysem tudunk megszerezni. Pl: Tévez, Huntellar. Garantálom nem fognak ide jönni.
Hát! Válogatós bagázsd a mienk. Pont azokat preferáljátok, akiket úgysem tudunk megszerezni. Pl: Tévez, Huntellar. Garantálom nem fognak ide jönni.lui1698 írta: Huntelaarért rendesen be kell majd nyúl Laportáéknak nyúlni a szivarzsebbe!
Van Basten kihirdette hogy nem eladó!És őt ismerve ha adja is nem lesz olcsó!
Tévez sztem megérne 30Misit de nem csatárnak hanem bal oldalra!
A Drogbával kapcsolatos véleményeddel 100%-ig egyetértek!1PARASZT!NEM KELL!Berbatov se kell!
Huntelaarért rendesen be kell majd nyúl Laportáéknak nyúlni a szivarzsebbe!kovacsmisn írta:egyébként ha etoo megy max 3 jelölt lehetne szem előtt,egyik huntelaar,nagyon nagyon jóóóóó,nemigaz h fel sem vetődött,másik fabiano,hanry szintű játékos,szal a rotálás illetve a csere sem lenne rossz hiszen hasonló szintűek,v amit mostanság olvasok h tevez,berbatovért hülye aki ad 30 millát,nemnormális aberált állatok
amugy ha etoo-t akarja a liverpool akkor torres etoo csere plusz 10 millát kapnak még h boldogok legyenek végre,és ők is örülhetnek mivel minőségi cserét csináltak és nem bajnokságon belül,ha meg drogba idejön nem is fogok nézni meccset,beképzelt,öntelt majom,mindig ráépitenek,neki a newcastle lenne az ideális mint anno shearer szal ennyi,itt kiborulna neki a bili
Nem utolsó, de nem is első. Nem hiszem hogy ez alapján kéne csatárt vásárolnunk. Fabianot én nem érzem meggyőzőnek, ő ne jöjjön.kovacsmisn írta:luis fabiano megkapta a spanyol utlevelét...na ez sem lenne mostmár egy utolsó szempont asszem
Jah de ő azt mondta hogy nem akarja elhagyni a Sevillát!kovacsmisn írta:luis fabiano megkapta a spanyol utlevelét...na ez sem lenne mostmár egy utolsó szempont asszem
Belegondolva teljesen igazad van, csak nagyon hangoztatják ezt, hogy kell egy csatár Eto'o helyére, és én Tevezt tartom olyan szintűnek mint Eto'o.lui1698 írta:Sztem a MU nem engedi el Tévezt egykönnyen!kulcsar.l írta:Ha már annyira nagyon venni akarnak középcsatárt Eto'o helyére akkor én Carlos Tevezt favorizálnám
A Manchester United úgyis megvette Berbatovot, most elengedhetnék nekünk az argentint
Technikás játékos, fejjel is elég joo, beleillene a Barcelona játékába.
Emlékezz csak rá, hogy mikor a West Hamtől vették mennyi baj volt a leigázolásával!És elég jól megtalálta a helyét ott!
Bár Carlitos többször is nyilatkozta, hogy fáradt meg ilyenek.Szóval teljesen nem reménytelen,de sztem inkább valami cserecsatár szerű kellene.
Mert Pep is elmondta,hogy Henryval meg Bojannal számol.Úgyhogy valaki a padra kell nekünk.