Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 16:08:15

Na a nemzeti sportnál holnap meg Gera lesz az érkezők között. :D Ez nem jelent semmit. Egyébként annak idején Ronaldinho majdnem a Mu-é lett, már alá is ítak egy előszerződést, mégis hozzánk jött. Asszem utólag még perkálnunk is kellett nekik 2 milkát. Asszem megérte. :lol: 8)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
batinho
Barça B

2008.07.18. 16:05:27

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cik ... v=1&next=0
ebben a cikkben egyértelműen kiderül h Berbatov a MUé és itt is az érkezettek közé írják:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cik ... v=1&next=0
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.18. 16:00:41

Ugyan már, a meglévő adósságunk elhanyagolható, ezen kívül azt fix feltételekkel törlesztjük, és nem hinném, hogy a jövő évi törlesztést nagyon befolyásolná, különösen, hogy 400milliós költségvetésünk lesz. Na ehhez képest pár 10 millás adósság aprópénz. Egyébként per pillanat a Chelsea-t leszámítva, ahol a pénz kolátlan, mi vagyunk a leggazdagabb klubb, és messze nekünk van a legkisebb adósságunk. A Mu.-nak , Chelsea-nek, Real-nak jóval nagyobb az adóssága. Jah ezen kívül a Bsrca szponzorai fixen rendelkezésre bocsájtottak 110millió eurót igazolni, és most csak -30-nál vagyunk. És ha ez még nem volna elég, számtalanszor lenyilatkozta Txiki ártatlan arccal, hogy nincs olyan, hogy igazolási keret. Azért spúroskodunk, mert nem mehetünk oda nagy mellénnyel, hogy mennyi pénzünk van, mert akkor 2-szer annyiért adnak el nekük mindenkit. Inkább jön a sok kamu. hogy R10 meg Eto'o árából vásárolunk, küzben ez csak körítés, azért többet kapjunk az eladott játékosokért, és olcsóbban vásáróljunk. Na ennyi lenne a valóság.

We're very rich. :lol: :lol: :lol: 8)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.18. 15:58:08

Varatrix írta:
norbert55 írta:Torres,Tevez,Huntelaar,Benzema nem megszerezhető.

Drogba és Berbatov maradt.Én Berbatovnak még örülnék is :D
köszönöm, ezt fejtegettem alább kicsit hosszabban. És mondhatom abszolút eggyet értek veled. Berbatov szerintem a jövő évre nézve kiváló lenne. De valamiért (kis megérzés) hogy nem ő lessz a következő igazolásunk.
Szerintem se inkább Ade vagy valaki más!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.18. 15:56:50

norbert55 írta:Torres,Tevez,Huntelaar,Benzema nem megszerezhető.

Köszönöm, ezt fejtegettem alább kicsit hosszabban. És mondhatom abszolút eggyet értek veled. Berbatov szerintem a jövő évre nézve kiváló lenne. De valamiért (kis megérzés) hogy nem ő lessz a következő igazolásunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.18. 15:58:39-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 15:54:24

kovacsmisn írta:torres igenis megszerezhető,kiaza hülye aki nem örülne egy etoonak...berbatovot meg jóhogy nem ismerem istenigazából,úgy csak egy ember :D válogatós bagázs...hátha én lennék ott laporta helyében oan csapatot csinálnék,marketing szempontjából szted meik hozna többet,drogba,berbatov v tevez,huntelaar,torres???ezért plusz 20al is simán megérné,nemhiába kapott torres ekkora fizot angliában,tudják h mind visszajön te balga
FM-ben megszerezheted :) Erre nem tudok mit mondani,gondolkoznál mielőtt lehurrogsz egy másikat. Torres angliába akart menni,Liverpoolba ment és élete legjobbjár nyújta ott most,és ennek Ő is örül és szeretné,ha minnél tovább tartana. Ezért ő is ott akar maradni. Benitez meg nem bolond,hogy egy ekkora zsenit eladjon 1év után akármilyen áron is. Be lehet adni érte 100 milliot,akkor sem akar majd idejönni. Tudja,hogy ott jol megy neki , sikeres éve volt nem fogja a Barcat megkockáztatni. És jól is érzi ott magát.
Owen óta a Liverpoolnak sem volt ilyen eredményes csatára,ugyhogy Benitez nem fog 1 ajánlatot sem meghallgatni , és igaza is van.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.18. 15:53:29

Torres,Tevez,Huntelaar,Benzema nem megszerezhető.

Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.18. 15:53:24

Pocsa11 írta:Drogba egy vak, és még öreg is. Eto'ora egyik sem igaz.
Laza vagy, hogy Mucsaröcsögéről bírálsz egy olyan játékost, mint Drogba! Aki egy nem kis csapat, nem kicsit meghatározó alakja.

És kérlek ne érzsd félre, én nem akartam hogy Eto'o távozzon. ugyanakkor így lessz. Viszont ha bekövetkezik a távozása, nem akarom hogy egy Pavjucsenkó áljon a helyére.

Márpedig az hogy fölöslegesen dobálózunk Torres, Tevez és Huntellar nevével, ezt nem tudom megérteni. Akire viszont reális esélyünk van hogy megszerezzük Berbatov és Drogba személyében. Azokat ti mind becsmérelitek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.18. 15:54:39-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kovacsmisn
Barça B

2008.07.18. 15:51:48

DaNNy írta:Itt sokan nem értik,hogy mar max 1-2meber jöhet,ők sem 50-50milla/koponya áron.
A Barcanak még mindig vannak adósságai,amit fizetni kell. Eddig többet adtunk ki játékosokért,mint amennyi bevételünk lett volna. Ha Etoo megy 35ért akkor is 0körül leszünk. és Ha csatárt akarunk venni,megint Adosságba megyünk. Sokan itt olyan támadósort akarnak,hogy Tevez,Messi,Torres,Arshavin. Tevez kb 30milla, Torres 40-50., Arshavin 20.
100millát tuti nem tud a Barca most költeni és nem is fog
1. Tevez. Mu nagy nehezen megszerezte Sir Alex ugysem engedi el.
2. Torres 1éve hagyta el spanyolországot nem fog visszajönni, Benitez hosszutávra tervez vele is !
3. felesleges.
egy bal szélső fog jönni és egy csatár. a Bal szélső drága lesz Silva/Robinho/Arshavin ez olyan 20-30millio.
A csatár pedig változhat. Ha Pep eztmondja,hogy Henry lesz kezdő akkor cserecsatár fog jönni egy olyan 33év körüli tapasztalt öregfiu(régen Larsson).De ha Pep aztmondja,hogy kell Villa Adebayor Berbatov akkor megvesszük őt is.De kétlem,hogy erre a 2 játékosra többet adánk mi mint 60millió euro.
Úgyhogy akit elkeserítettem lehet menni FM-ezni és Tevez-Messi-Torres-Arshavin-Villa-Silva játékosokat vásárolni a Barcaba :)
nem teljesen van igazad,10 milla volt csak az adósság az év végén,szted ez akkora probléma,nem leszarják laportáék???gha annyira krixkrax lennénk akkor nem az unicef diszelegne a mezünkön,mert anno nagy olajipari cégek akartak diszelegni minden katalán mellkasán,szal ne magyarázz,meg sztem egy 40 millás csatár a minimum hamár etoo elmegy bazze de szoljon aki nemigy gondolja
kovacsmisn
Barça B

2008.07.18. 15:47:34

torres igenis megszerezhető,kiaza hülye aki nem örülne egy etoonak...berbatovot meg jóhogy nem ismerem istenigazából,úgy csak egy ember :D válogatós bagázs...hátha én lennék ott laporta helyében oan csapatot csinálnék,marketing szempontjából szted meik hozna többet,drogba,berbatov v tevez,huntelaar,torres???ezért plusz 20al is simán megérné,nemhiába kapott torres ekkora fizot angliában,tudják h mind visszajön te balga
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 15:46:46

Itt sokan nem értik,hogy mar max 1-2meber jöhet,ők sem 50-50milla/koponya áron.
A Barcanak még mindig vannak adósságai,amit fizetni kell. Eddig többet adtunk ki játékosokért,mint amennyi bevételünk lett volna. Ha Etoo megy 35ért akkor is 0körül leszünk. és Ha csatárt akarunk venni,megint Adosságba megyünk. Sokan itt olyan támadósort akarnak,hogy Tevez,Messi,Torres,Arshavin. Tevez kb 30milla, Torres 40-50., Arshavin 20.
100millát tuti nem tud a Barca most költeni és nem is fog
1. Tevez. Mu nagy nehezen megszerezte Sir Alex ugysem engedi el.
2. Torres 1éve hagyta el spanyolországot nem fog visszajönni, Benitez hosszutávra tervez vele is !
3. felesleges.
egy bal szélső fog jönni és egy csatár. a Bal szélső drága lesz Silva/Robinho/Arshavin ez olyan 20-30millio.
A csatár pedig változhat. Ha Pep eztmondja,hogy Henry lesz kezdő akkor cserecsatár fog jönni egy olyan 33év körüli tapasztalt öregfiu(régen Larsson).De ha Pep aztmondja,hogy kell Villa Adebayor Berbatov akkor megvesszük őt is.De kétlem,hogy erre a 2 játékosra többet adánk mi mint 60millió euro.
Úgyhogy akit elkeserítettem lehet menni FM-ezni és Tevez-Messi-Torres-Arshavin-Villa-Silva játékosokat vásárolni a Barcaba :)
Silva / Villa
Bautista
Barça B

2008.07.18. 15:44:07

Berbatov jó gyerek de nem kell a Barcába se Drogba: nem kell még egy 30 fölötti ember a csapatba!!

Hunteláral egyet értek szentem se fog könye eljönni!
De még mindig ott van Benzema aki megintcsak iszonyat fiatal és ő el akar menni a Lyonból !
robbyt
Barça B

2008.07.18. 15:43:42

Tevez jól megértené egymást Messivel!SZtem nem lenne rossz megoldás!
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.07.18. 15:40:06

Varatrix írta:
lui1698 írta: Huntelaarért rendesen be kell majd nyúl Laportáéknak nyúlni a szivarzsebbe!
Van Basten kihirdette hogy nem eladó!És őt ismerve ha adja is nem lesz olcsó!

Tévez sztem megérne 30Misit de nem csatárnak hanem bal oldalra!

A Drogbával kapcsolatos véleményeddel 100%-ig egyetértek!1PARASZT!NEM KELL!Berbatov se kell!
Hát! Válogatós bagázsd a mienk. Pont azokat preferáljátok, akiket úgysem tudunk megszerezni. Pl: Tévez, Huntellar. Garantálom nem fognak ide jönni.

Mi bajotok van Berbatovval, szerintem nem is ismeritek istenigazából.

Drogba hisztisnek hisztis, de Eto'o nem az?
Drogba egy vak, és még öreg is. Eto'ora egyik sem igaz.
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 15:39:44

Varatrix írta:
Hát! Válogatós bagázsd a mienk. Pont azokat preferáljátok, akiket úgysem tudunk megszerezni. Pl: Tévez, Huntellar. Garantálom nem fognak ide jönni.
+Torres.
Silva / Villa
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.18. 15:36:32

lui1698 írta: Huntelaarért rendesen be kell majd nyúl Laportáéknak nyúlni a szivarzsebbe!

A Drogbával kapcsolatos véleményeddel 100%-ig egyetértek!1PARASZT!NEM KELL!Berbatov se kell!

Mi bajotok van Berbatovval, szerintem nem is ismeritek istenigazából.

Drogba hisztisnek hisztis, de Eto'o nem az?
kovacsmisn
Barça B

2008.07.18. 15:32:09

oh my God
Tevez-Torres-Messi :twisted: :P :twisted: :P :lol: :lol: :shock:
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.18. 15:27:55

kovacsmisn írta:egyébként ha etoo megy max 3 jelölt lehetne szem előtt,egyik huntelaar,nagyon nagyon jóóóóó,nemigaz h fel sem vetődött,másik fabiano,hanry szintű játékos,szal a rotálás illetve a csere sem lenne rossz hiszen hasonló szintűek,v amit mostanság olvasok h tevez,berbatovért hülye aki ad 30 millát,nemnormális aberált állatok :D
amugy ha etoo-t akarja a liverpool akkor torres etoo csere plusz 10 millát kapnak még h boldogok legyenek végre,és ők is örülhetnek mivel minőségi cserét csináltak és nem bajnokságon belül,ha meg drogba idejön nem is fogok nézni meccset,beképzelt,öntelt majom,mindig ráépitenek,neki a newcastle lenne az ideális mint anno shearer szal ennyi,itt kiborulna neki a bili
Huntelaarért rendesen be kell majd nyúl Laportáéknak nyúlni a szivarzsebbe!
Fabianoról írtam már hogy ő is azt mondta hogy nem akar elmenni meg a Sevilla se válna meg tőle!
Torrest nem hinném hogy elengedi a Pool!Hatalmas szezont futott!De azt az Eto'o Torres cserét meg lehetne játszani! :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kovacsmisn
Barça B

2008.07.18. 15:25:39

torres etoo swap-----harsogja mindenki hátha eljut laportáékhoz és nekem nemondja pep h nemörülne neki.... :wink: :wink:
kovacsmisn
Barça B

2008.07.18. 15:18:53

egyébként ha etoo megy max 3 jelölt lehetne szem előtt,egyik huntelaar,nagyon nagyon jóóóóó,nemigaz h fel sem vetődött,másik fabiano,hanry szintű játékos,szal a rotálás illetve a csere sem lenne rossz hiszen hasonló szintűek,v amit mostanság olvasok h tevez,berbatovért hülye aki ad 30 millát,nemnormális aberált állatok :D
amugy ha etoo-t akarja a liverpool akkor torres etoo csere plusz 10 millát kapnak még h boldogok legyenek végre,és ők is örülhetnek mivel minőségi cserét csináltak és nem bajnokságon belül,ha meg drogba idejön nem is fogok nézni meccset,beképzelt,öntelt majom,mindig ráépitenek,neki a newcastle lenne az ideális mint anno shearer szal ennyi,itt kiborulna neki a bili
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.18. 15:16:40

kovacsmisn írta:luis fabiano megkapta a spanyol utlevelét...na ez sem lenne mostmár egy utolsó szempont asszem
Nem utolsó, de nem is első. Nem hiszem hogy ez alapján kéne csatárt vásárolnunk. Fabianot én nem érzem meggyőzőnek, ő ne jöjjön.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.18. 15:16:03

kovacsmisn írta:luis fabiano megkapta a spanyol utlevelét...na ez sem lenne mostmár egy utolsó szempont asszem
Jah de ő azt mondta hogy nem akarja elhagyni a Sevillát!
Meg sztem a Sevilla se válna meg mégegy alapemberétől Keita meg Alvés után!
Kép
kovacsmisn
Barça B

2008.07.18. 15:13:30

luis fabiano megkapta a spanyol utlevelét...na ez sem lenne mostmár egy utolsó szempont asszem
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.18. 15:12:30

Amúgy Tévezt honnan veszitek hogy meg akarjuk venni?
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2008.07.18. 15:09:31

lui1698 írta:
kulcsar.l írta:Ha már annyira nagyon venni akarnak középcsatárt Eto'o helyére akkor én Carlos Tevezt favorizálnám :)
A Manchester United úgyis megvette Berbatovot, most elengedhetnék nekünk az argentint ;)
Technikás játékos, fejjel is elég joo, beleillene a Barcelona játékába.
Sztem a MU nem engedi el Tévezt egykönnyen!
Emlékezz csak rá, hogy mikor a West Hamtől vették mennyi baj volt a leigázolásával!És elég jól megtalálta a helyét ott!
Bár Carlitos többször is nyilatkozta, hogy fáradt meg ilyenek.Szóval teljesen nem reménytelen,de sztem inkább valami cserecsatár szerű kellene.
Mert Pep is elmondta,hogy Henryval meg Bojannal számol.Úgyhogy valaki a padra kell nekünk.
Belegondolva teljesen igazad van, csak nagyon hangoztatják ezt, hogy kell egy csatár Eto'o helyére, és én Tevezt tartom olyan szintűnek mint Eto'o.
Lezárt