Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.07.18. 20:32:29

Érdekes és a szurkolók számára sajnálatos is a sztori, ami vele kapcsolatban történt az eligazolása körül, de elmondhatjuk, hogy egy ötéves korszak meghatározója volt, "a" játékos volt, a frontember és bevonult a csapat történetének legnagyobbjai közé. Kubala, Suarez, Cruyff, Asensi, Stoichkov, Romário, Rivaldo után Ő volt a legutóbbi korszak menője. Most Messi-n a sor :)
Előre a TITOlusokért!
badboyracing
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.18. 20:03:29

DaNNy írta:
Gomezinho írta:Ez a ygerek a Milanban ütni fog! Előre félek elüldözték innen .. hát lássuk mire megyünk a továbbiakban is nélküle! MAx második hely mert amióta nem fpcizik azóta vagyunk mi is nullák! Ronaldinho több mint egy játékos de ez senkinek nem esik le!
Isten? nem. Sámán? nem Megváltó? nem.
Ugyanolyan játékos,mint Lipcsei Péter,Gera Zoltán,Németh Krisztián, és akárkit felsorolhatok ide. Játékosok. Az már más,hogy milyen minőségű.
Ő egy olyan játékos volt akit megáldott az ég minden jóval és ezt ki is használta évekig. Aztán nem volt motiváció és nem akart semmit csinálni, jöttek az ál-sérülések stb. Combizom problémával táncolni érdekes ;)
Trükközni lehet,hogy tud egyedül ,de védőkkel más a tészta,oda kéne kondi és elhivatottság,ami belőle mostanában hiányzik. Az meg,hogy Ő vitte fel a Barcat a csúcsra elég túlzás. Persze,sokhat köszönhetünk neki,nagyon sokat. De nem csak ő rúgott gólokat, nem csak ő adott gólpasszokat, nem csak ő csinált szép trükköket. Ugyanannyit köszönhetünk neki,mint Etoonak,Larssonak,Messinek,Xavinak,Deconak és az egész csapatnak,csak sok emberben jobban megragad a trükk és a csel,mint az,hogy az öltözőben mi folyik.
A foci Csapatjáték. Dinho semmire nem ment volna Etoo nélkül és Xavi Messi Deco nélkül. az a csapat úgy volt jó,ahogy volt. AZ CSAPAT volt.
Kíváncsi leszek,hogy Ancelotti mennyi lehetőséget ad majd neki,mert ahogy néztem nem nagyon repesett az örömtől,hogy ott van Dinho.
Én úgy érzem,hogy a Milan sokkal inkább média fogást szeretne csinálni Ronaldinhobol,de ne legyen igazam. Na mind1.
Köszönöm Ronaldinho az itt eltöltött 5 szép évet és sok sikert !
én nem is ugy értettem,hogy csak Ő vitte fel a Barcát a csúcsra ,de akárki akármit mond ö volt a meghatározó játékos ,és nem deco ,eto ,xavi,messi akiknek az érdemei nem elhanyagolhatok.. de akkor is R10 volt az..
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)

G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 19:10:25

Gomezinho írta:Ez a ygerek a Milanban ütni fog! Előre félek elüldözték innen .. hát lássuk mire megyünk a továbbiakban is nélküle! MAx második hely mert amióta nem fpcizik azóta vagyunk mi is nullák! Ronaldinho több mint egy játékos de ez senkinek nem esik le!
Isten? nem. Sámán? nem Megváltó? nem.
Ugyanolyan játékos,mint Lipcsei Péter,Gera Zoltán,Németh Krisztián, és akárkit felsorolhatok ide. Játékosok. Az már más,hogy milyen minőségű.
Ő egy olyan játékos volt akit megáldott az ég minden jóval és ezt ki is használta évekig. Aztán nem volt motiváció és nem akart semmit csinálni, jöttek az ál-sérülések stb. Combizom problémával táncolni érdekes ;)
Trükközni lehet,hogy tud egyedül ,de védőkkel más a tészta,oda kéne kondi és elhivatottság,ami belőle mostanában hiányzik. Az meg,hogy Ő vitte fel a Barcat a csúcsra elég túlzás. Persze,sokhat köszönhetünk neki,nagyon sokat. De nem csak ő rúgott gólokat, nem csak ő adott gólpasszokat, nem csak ő csinált szép trükköket. Ugyanannyit köszönhetünk neki,mint Etoonak,Larssonak,Messinek,Xavinak,Deconak és az egész csapatnak,csak sok emberben jobban megragad a trükk és a csel,mint az,hogy az öltözőben mi folyik.
A foci Csapatjáték. Dinho semmire nem ment volna Etoo nélkül és Xavi Messi Deco nélkül. az a csapat úgy volt jó,ahogy volt. AZ CSAPAT volt.
Kíváncsi leszek,hogy Ancelotti mennyi lehetőséget ad majd neki,mert ahogy néztem nem nagyon repesett az örömtől,hogy ott van Dinho.
Én úgy érzem,hogy a Milan sokkal inkább média fogást szeretne csinálni Ronaldinhobol,de ne legyen igazam. Na mind1.
Köszönöm Ronaldinho az itt eltöltött 5 szép évet és sok sikert !
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 19:00:10

Marci írta:"Nem fogok változtatni a személyes életformámon"
Bocs ha volt már, de hol találhatnám meg ezt a megszólalását?
Tessék:
The Italian press gives a lot of importance to the life of footballers off the pitch, how influential is your non-football life?
"I've always had a regular life and I will continue to live the same way now.

forrás: acmilan.com
Ott van egy interju Ronaldinhoval.
Silva / Villa
pityi
Jugador del Barça

2008.07.18. 18:59:49

Annyit azért megérdemelt volna a club hogy: köszönöm!!!!!Ez a minimum amit tehetett volna,ez a csapat csinált belőle világsztárt és nem a PSG! Nem lehet mindig mindent megnyerni,és ha a milannal se nyer semmit?Akkor mi lesz?Megint tovább áll? Azért olyan sok ideje már nem maradt hátra.Jobban tette volna ha marad nálunk és összeszedi magát.
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.18. 18:23:46

Akkor arra adj nekem valami ésszerü magyarázatot, hogy miért nem viselkedett profi modjára, miért nem akart már nálunk focizni-edzeni-kupákért harcolni, miért teremtett maga körül ilyen légkört az utobbi honapokban, miért nem harcolt önmagáért-a klubért-a szurkolokért??????? És hogyan vált azzá akivé vált, a világ egyik legjobb játékosa...
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.07.18. 18:19:15

Ez a ygerek a Milanban ütni fog! Előre félek elüldözték innen .. hát lássuk mire megyünk a továbbiakban is nélküle! MAx második hely mert amióta nem fpcizik azóta vagyunk mi is nullák! Ronaldinho több mint egy játékos de ez senkinek nem esik le!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
badboyracing
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.18. 18:15:52

Titinho írta:
Varga Tamás írta:Egy-két ember nagyon el van tévedve. Mit vártak? Hogy a hátsó ajtón, suttyomban menekítik be a San Siróba, és azt fogja mondani, hogy "Éljen a Barca! A Milan meg rohadjon meg!" Inkább az a szégyen, ahogyan innen kiutálták, elüldözték, mint valami leprást. Ahogyan pedig egyes fórumozók megnyilvánulnak, na az az igazán undorító. Keményebb szót nem használok, mert jön az Andris, aztán kitilt!
GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Kedves Tamás!
Azért ezzel nem nagyon értenék egyet. :)
Szerintem itt sokan (köztük Én is) nem azt várták amit te is írtál, hanem inkább azt, hogy elbúcsúzzon a szurkolóitól, azoktól akik akkor is éltették amikor nem nagyon ment neki. Nekem az elmúlt pár napban állandóan az a kép jelenik meg, amikor Ronnie az utolsó meccsén a Camp Nouban (már pontosan nem emlékszem, hogy ki ellen), de akkor a 70. perc környékén elment bemelegíteni és kb. 72.000 ember állva tapsolta, ezzel is bíztatva. (ez egy sérülése után volt).

Na most kérdem én: nem megérdemelt volna a Camp Nou vagy legalább a sajtó előtt egy 3-4 perces búcsút a Barça szurkoló? Edmílsonnak se volt jó idénye, sőt az utóbbi 2 évben csak a nyilatkozataival hívta fel magára a figyelmet még is a BarcaTV-nek sírva adott egy utolsó inerjút, vagy Deco akit szintén az utolsó hazai meccsén végig kifütyöltek és kiabáltak neki fűt-fát a szurkolók, mégis odaállt a mikrofon elé és megköszönte az elmúlt 4 évet. Vagy Giovani (ez az interjú nem volt fent itt az Eurobarcán, de spanyol oldalakon én olvastam), szintén elbúcsúzott és azt mondta, hogy hiába szerződik Angliába a Barça mindig is a szíve egy része marad. Vagy említhettem volna a hozzánk igazoló Daniel Alvést. Megszólalni nem tudott úgy sírt szerencsétlen a búcsúzásán.

Véleményem szerint annyi vér lehetett volna a pucájában, hogy legalább tisztességesen elköszön a Barçától. A hónapok óta tartó "botrányaival" amúgy is nagy csalódást váltott ki belőlem, hogy ilyennek kell látnom a legnagyobb egykori kedvencemet. Csak egykori...az a Ronnie már nincs többé. Ezért is fájó szerintem sokaknak, ha meglátják a mostani bemutatkozását (amit azért nem kicsit túlzott el a Milan is, valljuk be, mintha valami VB megnyitó ünnepség, vagy BL győzelem lett volna) és eszükbe jut, hogy még annyit sem mondott, hogy: Sziasztok, megyek. 4-5 mondat elég lett volna. De nem...ő még ennyit sem tett meg azért akik Istenként tisztelték. Mert úgy tisztelték. :(

Amikor megláttam Milan mezben nekem is fájt a szívem, de nem azért mert eligazolt. Hanem azért amivé lett. :cry:

Mégegyszer mondom, nekem is nagy csalódás volt Ronaldinho, mind a távozása, mind az amit már hónapok óta művelt. Azért szorítok neki, hogy sikeres legyen a Milánban, de nem szeretném ha a jövőben összekerülnénk a Milánnal mondjuk egy BL-csoportkörben jövőre.

Nekem ez a véleményem. :wink:

Tisztelettel

Titi

Ez tényleg így van,én se értem hogy eggyáltalán hogy gondolta ezt,
de azért azt se kéne ,hogy néhány ember úgy szidja mintha öngólokat rugdosott volna minden meccsen, lehet hogy már régen nem az az ember aki volt,de tiszteletbe kéne tartani hogy,ő vitte fel európa csúcsára a Barcát..
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)

G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
Marci
Capitá del Barça

2008.07.18. 17:37:50

"Nem fogok változtatni a személyes életformámon"
Bocs ha volt már, de hol találhatnám meg ezt a megszólalását?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.18. 17:09:17

NAh, hát akkor én is elköszönök tőle!

Örömökkel teli éveket adott nekünk, és ezt nem lehet soha elfelejteni. Ezt köszönöm! Sokkal tartozik neki a Barca, de ő mégtöbbel a Barcának, ezért is méltatlan számomra ahogyan eltávozott innen, az még egy utolsó pofon lehet, ha Milanban kiteszi a szívét is úgy játszik, mert akkor igen nagy sunyulás volt itt.

Köszönöm amit adott! Sok szerencsét!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Titinho
Director del Fútbol

2008.07.18. 15:52:16

Varga Tamás írta:Egy-két ember nagyon el van tévedve. Mit vártak? Hogy a hátsó ajtón, suttyomban menekítik be a San Siróba, és azt fogja mondani, hogy "Éljen a Barca! A Milan meg rohadjon meg!" Inkább az a szégyen, ahogyan innen kiutálták, elüldözték, mint valami leprást. Ahogyan pedig egyes fórumozók megnyilvánulnak, na az az igazán undorító. Keményebb szót nem használok, mert jön az Andris, aztán kitilt!
GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Kedves Tamás!
Azért ezzel nem nagyon értenék egyet. :)
Szerintem itt sokan (köztük Én is) nem azt várták amit te is írtál, hanem inkább azt, hogy elbúcsúzzon a szurkolóitól, azoktól akik akkor is éltették amikor nem nagyon ment neki. Nekem az elmúlt pár napban állandóan az a kép jelenik meg, amikor Ronnie az utolsó meccsén a Camp Nouban (már pontosan nem emlékszem, hogy ki ellen), de akkor a 70. perc környékén elment bemelegíteni és kb. 72.000 ember állva tapsolta, ezzel is bíztatva. (ez egy sérülése után volt).

Na most kérdem én: nem megérdemelt volna a Camp Nou vagy legalább a sajtó előtt egy 3-4 perces búcsút a Barça szurkoló? Edmílsonnak se volt jó idénye, sőt az utóbbi 2 évben csak a nyilatkozataival hívta fel magára a figyelmet még is a BarcaTV-nek sírva adott egy utolsó inerjút, vagy Deco akit szintén az utolsó hazai meccsén végig kifütyöltek és kiabáltak neki fűt-fát a szurkolók, mégis odaállt a mikrofon elé és megköszönte az elmúlt 4 évet. Vagy Giovani (ez az interjú nem volt fent itt az Eurobarcán, de spanyol oldalakon én olvastam), szintén elbúcsúzott és azt mondta, hogy hiába szerződik Angliába a Barça mindig is a szíve egy része marad. Vagy említhettem volna a hozzánk igazoló Daniel Alvést. Megszólalni nem tudott úgy sírt szerencsétlen a búcsúzásán.

Véleményem szerint annyi vér lehetett volna a pucájában, hogy legalább tisztességesen elköszön a Barçától. A hónapok óta tartó "botrányaival" amúgy is nagy csalódást váltott ki belőlem, hogy ilyennek kell látnom a legnagyobb egykori kedvencemet. Csak egykori...az a Ronnie már nincs többé. Ezért is fájó szerintem sokaknak, ha meglátják a mostani bemutatkozását (amit azért nem kicsit túlzott el a Milan is, valljuk be, mintha valami VB megnyitó ünnepség, vagy BL győzelem lett volna) és eszükbe jut, hogy még annyit sem mondott, hogy: Sziasztok, megyek. 4-5 mondat elég lett volna. De nem...ő még ennyit sem tett meg azért akik Istenként tisztelték. Mert úgy tisztelték. :(

Amikor megláttam Milan mezben nekem is fájt a szívem, de nem azért mert eligazolt. Hanem azért amivé lett. :cry:

Mégegyszer mondom, nekem is nagy csalódás volt Ronaldinho, mind a távozása, mind az amit már hónapok óta művelt. Azért szorítok neki, hogy sikeres legyen a Milánban, de nem szeretném ha a jövőben összekerülnénk a Milánnal mondjuk egy BL-csoportkörben jövőre.

Nekem ez a véleményem. :wink:

Tisztelettel

Titi
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
darmian
Jugador del Barça

2008.07.18. 15:51:12

Messa írta:Apropó Seedorf! Most akkor ki lesz a 10-es? Vagy jót kérdeztem?
Állítólag kibékültek, és átadja See a 10-est neki. De már ezen a bemutatón is szóba hozta 'Dinho, hogy kéri...

Más
Tényleg egyre több a Milanista :D
Zsoma
Jugador del Barça

2008.07.18. 15:46:40

GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Muhaha, tényleg csak egy bohócsipka hiányzott a fejéről. Végre lelépett innen és vége ennek a 2 éves rémálomnak, aztán hogy mit kezd vele a Milan, az már legyen az ő baja. Ez a bemutatás tényleg röhejes volt, a Milan még mindig elhiszi, hogy nem csak az éjszaka, hanem a pálya császára is, nagy lesz a csalódás...
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.18. 15:31:13

Kössz Ronnie a varázslatot!
Sok sikert Milánoban! :) :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.07.18. 15:30:35

Varatrix írta:Barátaim!
Nagyon fura Roniet ebben a fkete-piros mezben látni. Én nagyon reméltem, hogy érzékeny bucsút vesz barcelonától és tőlünk szurkolóktól. De nem tette. És én bevallom őszintén csalódott vagyok, és nem tudok úgy nézni rá mint arra Roniera aki nállunk játszott.

Ronie elment már csak Ronaldinho van!
Hát valahogy Én is így érzek. Reménykedtem a búcsúban, de a józan eszemmel tudtam hogy amiket ebben a fél évben művelt, azután ilyen soha sem lessz. Látszik rajt hogy élvezte hogy 30000 ember őt bámulja, meg az a sok szurkoló is reménykedik abban hogy a régi Ronaldinhot láthatják még, de sztem az első 5-10 meccs után nagy lesz a koppanás. Addig sztem küzdeni fog, de miután a haverok megmutatják neki a legjobb night clubokat utána már nincs visszaút. De ne legyen igazam...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Benga
Entrenador del Barça

2008.07.18. 15:29:39

Amúgy fura. Gondolom a vezetőség a hibás. Kiutálták szegény szegény Dinho-t
Az a gond, hogy inkább volt partyface, mint focista. Bárki bármit mond.
És amúgy, nem tűnt, úgy mintha itt akarna maradni. Se kondi ügyileg se máshogy.
És hülyeség védeni egy rohadt búcsú belefért volna ne mondjátok nekem, hogy nem. Ez BUNKÓSÁG a szurkolókkal szemben. Tudni kell szépen távozni. Lásd: D. Alves. Vagy szinte bárki más. Egy viszlát belefért volna...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.18. 15:27:16

Apropó Seedorf! Most akkor ki lesz a 10-es? Vagy jót kérdeztem?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Marci
Capitá del Barça

2008.07.18. 15:25:57

Tiszta Seedorf feje lett
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.18. 15:23:53

Egy-két ember nagyon el van tévedve. Mit vártak? Hogy a hátsó ajtón, suttyomban menekítik be a San Siróba, és azt fogja mondani, hogy "Éljen a Barca! A Milan meg rohadjon meg!" Inkább az a szégyen, ahogyan innen kiutálták, elüldözték, mint valami leprást. Ahogyan pedig egyes fórumozók megnyilvánulnak, na az az igazán undorító. Keményebb szót nem használok, mert jön az Andris, aztán kitilt!
GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Kép
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 15:11:24

FMilan írta:
albicelesteX írta:Egy piros feketébe öltözött bohócot láttam a videókon!Ő már nem az aki volt és nem is lesz az!Lóvé dominál nem a játék!Ronaldinho egy csíra!Ha a klub nem felejtheti el mit köszönhet neki akor ő miért felejti el hogy ő mit a klubnak?Legalább elköszönhetett volna ez a veréb!
Hát nem a pénz dominál.... elmondom neked ha a pénz lett volna neki a fotnos a foci heylet akkor rég a city-be megy uyganis ott többet ajánlottak neki fizetésül és a barcának is többet ajánlottak amivel a Milan nem tudott versenyezni de Ronaldinho kitartott a Milan mellet hogy újból a világ egyik legjobbja lehessen. Ezért a Milan és a szurkólói nagyon hálásak neki hogy lemondot a plusz pénzröl hogy a Milan-ba focizzon.
Látom te is olyan ember vagy,hogy Ronaldinho a Milanba ment mar regelsz is ide,hogy istenítsd. Na majd meglátod,hogy lesz 4-5jó meccs az egész évben, ÉS ahogy mondta: "Nem fogok változtatni a személyes életformámon". Számomra ez azt jelenti,hogy eljár minden 2.-3. nap bulizni,néha nem megy edzésre stb. De a lóvét felmarkolja.

A pénzről meg annyit,hogy ne röhögtessetek már. Van annyi pénze az itt eltöltött 5év után,hogy még az ük-ük-ük-ük-ük unokája is vígan elélne belőle. Azért ment Milánóba mert ott jobban pezseg az éjszakai élet , majd lehet azt látjuk 6honap mulva,hogy be van lőve mint az állat és megbukik a doppingteszteken,mert Olaszországból ezt kinézem bőven.
Látszik,hogy még mindig van rajta felesleg 5-10kiló , és akkora gatyát meg polót adták rá,hogy csak röhögtem :D Abba legalább belefért :).
Én is nagyot csalódtam benne,hogy nem köszönt el és,hogy álma volt a Milan. Hát legyen,de tőlem több tiszteletet nem fog érdemelni ezek után.
Silva / Villa
FMilan
Barça C

2008.07.18. 14:48:58

albicelesteX írta:Egy piros feketébe öltözött bohócot láttam a videókon!Ő már nem az aki volt és nem is lesz az!Lóvé dominál nem a játék!Ronaldinho egy csíra!Ha a klub nem felejtheti el mit köszönhet neki akor ő miért felejti el hogy ő mit a klubnak?Legalább elköszönhetett volna ez a veréb!
Hát nem a pénz dominál.... elmondom neked ha a pénz lett volna neki a fotnos a foci heylet akkor rég a city-be megy uyganis ott többet ajánlottak neki fizetésül és a barcának is többet ajánlottak amivel a Milan nem tudott versenyezni de Ronaldinho kitartott a Milan mellet hogy újból a világ egyik legjobbja lehessen. Ezért a Milan és a szurkólói nagyon hálásak neki hogy lemondot a plusz pénzröl hogy a Milan-ba focizzon.
FORZA MILAN!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.18. 14:10:39

Barátaim!
Nagyon fura Roniet ebben a fkete-piros mezben látni. Én nagyon reméltem, hogy érzékeny bucsút vesz barcelonától és tőlünk szurkolóktól. De nem tette. És én bevallom őszintén csalódott vagyok, és nem tudok úgy nézni rá mint arra Roniera aki nállunk játszott.

Ronie elment már csak Ronaldinho van!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.18. 14:02:03

chi omega írta:
DaNNy írta:Van egy olyan érzésem,hogy rendbe fogja magát rakni. Ahogy nézem a bemutatását nagyon elszántnak tűnt. :?
ui: rég volt,hogy 40-50ezer embert ujjongott érte
labdával nem trükközött mert youtubeos vidik közt nem látom,a milan honlapján meg nem jön be..?!
Még ha el is sirta volna magát mikor a gyerekeknél pacsizott,kicsi ijedtség is van benne, na majd meglátjuk,
"rég volt,hogy 40-50ezer embert ujjongott érte"

csak minden nou campos meccsén. persze ha nem ér labdába, úgy nehéz ujjongani.
Mikor játszott utoljára Naou Campban? Azóta nem ujjonganak érte mióta kifütyülték ... rég volt,hogy ennyi ember istenítette volna.
Silva / Villa
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.07.18. 13:55:30

Most ugye bánkódik néhány ember, de amikor még volt lehetőség arra h marad akkor kapott hideget meleget, és menesztették folyamat. Tisztelet a kiv.-nek, nem olvastam vissza hogy azok közül akik most bánják, ki hogy vélekedett pár hete.

Kívánom Ronnie-nak hogy a pályán búcsúzzon el tőlünk úgy hogy a gólörömeikor üdvözli a Cule-t.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.18. 13:44:55

Z$ołtu írta:Egyet értek az előttem szólókkal. Megérdemli ezt az ünneplést, de szomorú piros-feketében látni :(
Igen az
(melesleg a NU CAMPBA egy bucsut is bemutathatot volna mondjuk vörös,kékbe de mind1)(Alves is ezt tete igaz ő csak szóba de ő látszot hogy menyire oda volt a Seviláért a szive mélyén :D)
Kép
Válasz küldése