2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
én nem is ugy értettem,hogy csak Ő vitte fel a Barcát a csúcsra ,de akárki akármit mond ö volt a meghatározó játékos ,és nem deco ,eto ,xavi,messi akiknek az érdemei nem elhanyagolhatok.. de akkor is R10 volt az..DaNNy írta:Isten? nem. Sámán? nem Megváltó? nem.Gomezinho írta:Ez a ygerek a Milanban ütni fog! Előre félek elüldözték innen .. hát lássuk mire megyünk a továbbiakban is nélküle! MAx második hely mert amióta nem fpcizik azóta vagyunk mi is nullák! Ronaldinho több mint egy játékos de ez senkinek nem esik le!
Ugyanolyan játékos,mint Lipcsei Péter,Gera Zoltán,Németh Krisztián, és akárkit felsorolhatok ide. Játékosok. Az már más,hogy milyen minőségű.
Ő egy olyan játékos volt akit megáldott az ég minden jóval és ezt ki is használta évekig. Aztán nem volt motiváció és nem akart semmit csinálni, jöttek az ál-sérülések stb. Combizom problémával táncolni érdekes
Trükközni lehet,hogy tud egyedül ,de védőkkel más a tészta,oda kéne kondi és elhivatottság,ami belőle mostanában hiányzik. Az meg,hogy Ő vitte fel a Barcat a csúcsra elég túlzás. Persze,sokhat köszönhetünk neki,nagyon sokat. De nem csak ő rúgott gólokat, nem csak ő adott gólpasszokat, nem csak ő csinált szép trükköket. Ugyanannyit köszönhetünk neki,mint Etoonak,Larssonak,Messinek,Xavinak,Deconak és az egész csapatnak,csak sok emberben jobban megragad a trükk és a csel,mint az,hogy az öltözőben mi folyik.
A foci Csapatjáték. Dinho semmire nem ment volna Etoo nélkül és Xavi Messi Deco nélkül. az a csapat úgy volt jó,ahogy volt. AZ CSAPAT volt.
Kíváncsi leszek,hogy Ancelotti mennyi lehetőséget ad majd neki,mert ahogy néztem nem nagyon repesett az örömtől,hogy ott van Dinho.
Én úgy érzem,hogy a Milan sokkal inkább média fogást szeretne csinálni Ronaldinhobol,de ne legyen igazam. Na mind1.
Köszönöm Ronaldinho az itt eltöltött 5 szép évet és sok sikert !
Isten? nem. Sámán? nem Megváltó? nem.Gomezinho írta:Ez a ygerek a Milanban ütni fog! Előre félek elüldözték innen .. hát lássuk mire megyünk a továbbiakban is nélküle! MAx második hely mert amióta nem fpcizik azóta vagyunk mi is nullák! Ronaldinho több mint egy játékos de ez senkinek nem esik le!
Tessék:Marci írta:"Nem fogok változtatni a személyes életformámon"
Bocs ha volt már, de hol találhatnám meg ezt a megszólalását?
Akkor arra adj nekem valami ésszerü magyarázatot, hogy miért nem viselkedett profi modjára, miért nem akart már nálunk focizni-edzeni-kupákért harcolni, miért teremtett maga körül ilyen légkört az utobbi honapokban, miért nem harcolt önmagáért-a klubért-a szurkolokért??????? És hogyan vált azzá akivé vált, a világ egyik legjobb játékosa...Gomezinho írta:Ez a ygerek a Milanban ütni fog! Előre félek elüldözték innen .. hát lássuk mire megyünk a továbbiakban is nélküle! MAx második hely mert amióta nem fpcizik azóta vagyunk mi is nullák! Ronaldinho több mint egy játékos de ez senkinek nem esik le!
Titinho írta:Kedves Tamás!Varga Tamás írta:Egy-két ember nagyon el van tévedve. Mit vártak? Hogy a hátsó ajtón, suttyomban menekítik be a San Siróba, és azt fogja mondani, hogy "Éljen a Barca! A Milan meg rohadjon meg!" Inkább az a szégyen, ahogyan innen kiutálták, elüldözték, mint valami leprást. Ahogyan pedig egyes fórumozók megnyilvánulnak, na az az igazán undorító. Keményebb szót nem használok, mert jön az Andris, aztán kitilt!
GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Azért ezzel nem nagyon értenék egyet.
Szerintem itt sokan (köztük Én is) nem azt várták amit te is írtál, hanem inkább azt, hogy elbúcsúzzon a szurkolóitól, azoktól akik akkor is éltették amikor nem nagyon ment neki. Nekem az elmúlt pár napban állandóan az a kép jelenik meg, amikor Ronnie az utolsó meccsén a Camp Nouban (már pontosan nem emlékszem, hogy ki ellen), de akkor a 70. perc környékén elment bemelegíteni és kb. 72.000 ember állva tapsolta, ezzel is bíztatva. (ez egy sérülése után volt).
Na most kérdem én: nem megérdemelt volna a Camp Nou vagy legalább a sajtó előtt egy 3-4 perces búcsút a Barça szurkoló? Edmílsonnak se volt jó idénye, sőt az utóbbi 2 évben csak a nyilatkozataival hívta fel magára a figyelmet még is a BarcaTV-nek sírva adott egy utolsó inerjút, vagy Deco akit szintén az utolsó hazai meccsén végig kifütyöltek és kiabáltak neki fűt-fát a szurkolók, mégis odaállt a mikrofon elé és megköszönte az elmúlt 4 évet. Vagy Giovani (ez az interjú nem volt fent itt az Eurobarcán, de spanyol oldalakon én olvastam), szintén elbúcsúzott és azt mondta, hogy hiába szerződik Angliába a Barça mindig is a szíve egy része marad. Vagy említhettem volna a hozzánk igazoló Daniel Alvést. Megszólalni nem tudott úgy sírt szerencsétlen a búcsúzásán.
Véleményem szerint annyi vér lehetett volna a pucájában, hogy legalább tisztességesen elköszön a Barçától. A hónapok óta tartó "botrányaival" amúgy is nagy csalódást váltott ki belőlem, hogy ilyennek kell látnom a legnagyobb egykori kedvencemet. Csak egykori...az a Ronnie már nincs többé. Ezért is fájó szerintem sokaknak, ha meglátják a mostani bemutatkozását (amit azért nem kicsit túlzott el a Milan is, valljuk be, mintha valami VB megnyitó ünnepség, vagy BL győzelem lett volna) és eszükbe jut, hogy még annyit sem mondott, hogy: Sziasztok, megyek. 4-5 mondat elég lett volna. De nem...ő még ennyit sem tett meg azért akik Istenként tisztelték. Mert úgy tisztelték.
Amikor megláttam Milan mezben nekem is fájt a szívem, de nem azért mert eligazolt. Hanem azért amivé lett.
Mégegyszer mondom, nekem is nagy csalódás volt Ronaldinho, mind a távozása, mind az amit már hónapok óta művelt. Azért szorítok neki, hogy sikeres legyen a Milánban, de nem szeretném ha a jövőben összekerülnénk a Milánnal mondjuk egy BL-csoportkörben jövőre.
Nekem ez a véleményem.
Tisztelettel
Titi
Kedves Tamás!Varga Tamás írta:Egy-két ember nagyon el van tévedve. Mit vártak? Hogy a hátsó ajtón, suttyomban menekítik be a San Siróba, és azt fogja mondani, hogy "Éljen a Barca! A Milan meg rohadjon meg!" Inkább az a szégyen, ahogyan innen kiutálták, elüldözték, mint valami leprást. Ahogyan pedig egyes fórumozók megnyilvánulnak, na az az igazán undorító. Keményebb szót nem használok, mert jön az Andris, aztán kitilt!
GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Állítólag kibékültek, és átadja See a 10-est neki. De már ezen a bemutatón is szóba hozta 'Dinho, hogy kéri...Messa írta:Apropó Seedorf! Most akkor ki lesz a 10-es? Vagy jót kérdeztem?
Muhaha, tényleg csak egy bohócsipka hiányzott a fejéről. Végre lelépett innen és vége ennek a 2 éves rémálomnak, aztán hogy mit kezd vele a Milan, az már legyen az ő baja. Ez a bemutatás tényleg röhejes volt, a Milan még mindig elhiszi, hogy nem csak az éjszaka, hanem a pálya császára is, nagy lesz a csalódás...Varga Tamás írta:Egy-két ember nagyon el van tévedve. Mit vártak? Hogy a hátsó ajtón, suttyomban menekítik be a San Siróba, és azt fogja mondani, hogy "Éljen a Barca! A Milan meg rohadjon meg!" Inkább az a szégyen, ahogyan innen kiutálták, elüldözték, mint valami leprást. Ahogyan pedig egyes fórumozók megnyilvánulnak, na az az igazán undorító. Keményebb szót nem használok, mert jön az Andris, aztán kitilt!
GONDOLKOZZATOK MÁR EL!
Hát valahogy Én is így érzek. Reménykedtem a búcsúban, de a józan eszemmel tudtam hogy amiket ebben a fél évben művelt, azután ilyen soha sem lessz. Látszik rajt hogy élvezte hogy 30000 ember őt bámulja, meg az a sok szurkoló is reménykedik abban hogy a régi Ronaldinhot láthatják még, de sztem az első 5-10 meccs után nagy lesz a koppanás. Addig sztem küzdeni fog, de miután a haverok megmutatják neki a legjobb night clubokat utána már nincs visszaút. De ne legyen igazam...Varatrix írta:Barátaim!
Nagyon fura Roniet ebben a fkete-piros mezben látni. Én nagyon reméltem, hogy érzékeny bucsút vesz barcelonától és tőlünk szurkolóktól. De nem tette. És én bevallom őszintén csalódott vagyok, és nem tudok úgy nézni rá mint arra Roniera aki nállunk játszott.
Ronie elment már csak Ronaldinho van!
Látom te is olyan ember vagy,hogy Ronaldinho a Milanba ment mar regelsz is ide,hogy istenítsd. Na majd meglátod,hogy lesz 4-5jó meccs az egész évben, ÉS ahogy mondta: "Nem fogok változtatni a személyes életformámon". Számomra ez azt jelenti,hogy eljár minden 2.-3. nap bulizni,néha nem megy edzésre stb. De a lóvét felmarkolja.FMilan írta:Hát nem a pénz dominál.... elmondom neked ha a pénz lett volna neki a fotnos a foci heylet akkor rég a city-be megy uyganis ott többet ajánlottak neki fizetésül és a barcának is többet ajánlottak amivel a Milan nem tudott versenyezni de Ronaldinho kitartott a Milan mellet hogy újból a világ egyik legjobbja lehessen. Ezért a Milan és a szurkólói nagyon hálásak neki hogy lemondot a plusz pénzröl hogy a Milan-ba focizzon.albicelesteX írta:Egy piros feketébe öltözött bohócot láttam a videókon!Ő már nem az aki volt és nem is lesz az!Lóvé dominál nem a játék!Ronaldinho egy csíra!Ha a klub nem felejtheti el mit köszönhet neki akor ő miért felejti el hogy ő mit a klubnak?Legalább elköszönhetett volna ez a veréb!
Hát nem a pénz dominál.... elmondom neked ha a pénz lett volna neki a fotnos a foci heylet akkor rég a city-be megy uyganis ott többet ajánlottak neki fizetésül és a barcának is többet ajánlottak amivel a Milan nem tudott versenyezni de Ronaldinho kitartott a Milan mellet hogy újból a világ egyik legjobbja lehessen. Ezért a Milan és a szurkólói nagyon hálásak neki hogy lemondot a plusz pénzröl hogy a Milan-ba focizzon.albicelesteX írta:Egy piros feketébe öltözött bohócot láttam a videókon!Ő már nem az aki volt és nem is lesz az!Lóvé dominál nem a játék!Ronaldinho egy csíra!Ha a klub nem felejtheti el mit köszönhet neki akor ő miért felejti el hogy ő mit a klubnak?Legalább elköszönhetett volna ez a veréb!
Mikor játszott utoljára Naou Campban? Azóta nem ujjonganak érte mióta kifütyülték ... rég volt,hogy ennyi ember istenítette volna.chi omega írta:"rég volt,hogy 40-50ezer embert ujjongott érte"DaNNy írta:Van egy olyan érzésem,hogy rendbe fogja magát rakni. Ahogy nézem a bemutatását nagyon elszántnak tűnt.
ui: rég volt,hogy 40-50ezer embert ujjongott érte
labdával nem trükközött mert youtubeos vidik közt nem látom,a milan honlapján meg nem jön be..?!
Még ha el is sirta volna magát mikor a gyerekeknél pacsizott,kicsi ijedtség is van benne, na majd meglátjuk,
csak minden nou campos meccsén. persze ha nem ér labdába, úgy nehéz ujjongani.
Igen azZ$ołtu írta:Egyet értek az előttem szólókkal. Megérdemli ezt az ünneplést, de szomorú piros-feketében látni