Victor Valdés
- Bautista
- Barça B
LG-nek megint tökéletesen igaza van de kell egy 3. vagy Pinto helyére egy csere kapus Pintot nagyon nagy kapusnak tartom de elég öreg és nem tom ki a3. kapusunk de akor is kell egy ujjab fiatalab min.felhozni a barca b-ől
FORCABARCA
Rensing-igen, most lett csaj elsőszámú kapus, de persze 1ből jobb VVnél~barcelona~ írta: Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lett
- Doni a Róma kapusa
- Hildebrand -Iker Casillas (de ő elhozhatatlan)
- Abbondanzieri
- Buffon - Van der Sar -Francesco Toldo
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is nagyonjó kapus

Doni-Ha annyira király, akkor miért tartják a Roma gyengepontjának

Hildebrand-ok, vele 1et értek, de annyival nem jobb, h lecseréljük rá a sajátnevelésű kapusunkat.
Abbonadzeri-őt se tartom jobbnak
Toldo-az ő ideje már lejárt

Buffon, Casillas, Cech, Van der Saar, Julio Cesar, Cech-ők megszerezhetetlenek.
Akkor miről is beszélünk

- Bautista
- Barça B
engem nem érdekel hogy igazolnak új kapust mert aki a keretbe tartozik az mind nagyszerű játékos nem véletlenűl van itt még ha gudyról vagy olegueről van is szó
szentem VV-nek kell maradni de kell egy fiatal kapus mert Pinto 33 éves lesz és egy kell egy 20 19 éves kapus én rensingre gondoltam vagy ustarira aki iszonyat fiatal és ha Pinto vissza vonul nagy esélye lesz védeni
szentem VV-nek kell maradni de kell egy fiatal kapus mert Pinto 33 éves lesz és egy kell egy 20 19 éves kapus én rensingre gondoltam vagy ustarira aki iszonyat fiatal és ha Pinto vissza vonul nagy esélye lesz védeni
FORCABARCA
-
- Director del Fútbol
1: Miért kéne új kapus? Minden kapus hibázik, Valdes pedig teljesen érett lett, a világ egyik legjobb kapusa!!! 1 ilyen rossz szezonban is esélyes volt a Zamora-díjra!!! Le a kalappal előtte nagyszerű volt idén, fiatal, határozott, világklasszis kapus az fix----->2: tehát nem kell venni, ha kéne (DE NEM KELL) akkor ezek közül nagyon kevés esély lenne leigazolni vkit 3: Doni no comment~barcelona~ írta:Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lettmatyi02 írta:Talán Akinfeyev ... De én még csak az Eb-n látam védeni meg egy két mecsen ...kleno04 írta: na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb
És 12milába kerül ...
Melesleg nekem semi Bajom Valdesel
- Doni a Róma kapusa
- Abbondanzieri
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is
nagyonjó kapus
- ~barcelona~
- Barça B
Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lettmatyi02 írta:Talán Akinfeyev ... De én még csak az Eb-n látam védeni meg egy két mecsen ...kleno04 írta:na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb~barcelona~ írta: talán találnának Valdesnél jobbat.
És 12milába kerül ...
- Doni a Róma kapusa
- Abbondanzieri
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is nagyonjó kapus
- matyi02
- Entrenador del Barça
Talán Akinfeyev ... De én még csak az Eb-n látam védeni meg egy két mecsen ...kleno04 írta:na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb~barcelona~ írta: talán találnának Valdesnél jobbat.
És 12milába kerül ...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb~barcelona~ írta: talán találnának Valdesnél jobbat.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
És mégis miért? Nem hinném, hogy most ez a legfontosabb dolog.~barcelona~ írta:Új kapust a Barcának
Amúgy a vezetőség meg van elégedve Valdéssel, teljes joggal.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Azért még jó, h a vezetőségnél föl sem merül egy új kezdőkapus szerződtetése, mert nem kell. Valdesen nem ment el sok meccs, nem több mint sok más jobb kapuson. 2 kapus van, aki valóban komoly erősitést jelentene: Casillas, és Buffon, de őket meg ugye nem lehet megszerezni. Akit még láttam irtatok páran, az Akinfejev, ő fiatal, nagyon tehetséges kapus, majd 1x ő is oda érhet a legnagyobbak közé, de még egyenlőre nem jobb VV-nél.
- ~barcelona~
- Barça B
talán találnának Valdesnél jobbat.Monti írta:És mégis kit?~barcelona~ írta:Új kapust a Barcának
Aki jobb az elhozhatatlan mást meg nem érdemes
- ~barcelona~
- Barça B

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Így igaz, gondoljunk csak a Stuttgart elleni BL meccsre! Mekkorákat fogott! Gomez 2 ziccerét egymás után, hogy csak 1 meccset hozzak fel példának, arról nem is beszélve, hogy a 2005/06-os BL döntőn meg miért csak 1 gólt kaptunk...Ronaldinho&Barca írta:Szegény Valdés, amikor év elején ő vitte a csapatot a hátán a pazar védéseivel azt már el is felejtettétek ugye?
Az, hogy nem volt ott az EB-n, az egy dolog, de attól még ő egy klasszis kapus. E mellett tavaly nagyon sokat fejlődött, de év végére leeresztett, ő is.
Jövőre elég erős lesz a védelmünk véleményem szerint, így ő dolga is kevesebb lesz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Szvsz Valdes egy igazán jó kapus. Nagyon jó reflexekkel van megáldva, és a kifutásai is remek ütemben történnek. A terület lezárását is sikeresen oldja meg a kapujában.
Nos nem kell azért elítélni, mert szoktak hibái lenni.
Kérdem én, ki nem hibázik?
erre egy igaz mondás
" Mióta rúgják a labdát, ez a kapusok sorsa: a bravúr kötelező, a hiba viszont megbocsájthatatlan "
Így kapus szemmel értékeltem a dolgokat
Nos nem kell azért elítélni, mert szoktak hibái lenni.
Kérdem én, ki nem hibázik?
erre egy igaz mondás
" Mióta rúgják a labdát, ez a kapusok sorsa: a bravúr kötelező, a hiba viszont megbocsájthatatlan "
Így kapus szemmel értékeltem a dolgokat

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Varatrix
- Director del Fútbol
Barátom!soadroli írta:Csak hogy ne kételkedjünk Valdes-ben: http://www.youtube.com/watch?v=Sj8pBPTkIQ4
Beleszerettem ebbe a videóba. Hatalmas! Én sosem kétlkedtem benne, és ezután sem fogok.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez így van Valdes egy nagyon jó kapus jó sokáig foglya még őrizni a Barca kapuját és még fiatalnak is mondható úgy hogy nem kell félni attól hogy hamar kiöregedne

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
CSAK A BARCA!!!
Csak hogy ne kételkedjünk Valdes-ben: http://www.youtube.com/watch?v=Sj8pBPTkIQ4

Sztem sokan csak az alapján minősítik Valdest, hogy sok gólt kapott, no meg Aragones nem vitte ki az EB-re.

Én azt mondom h Váldes minnél jobban öregszik annál jobb kapus.Ha nem nézzük a bajnokság végét utoljára a 2007-es BL nyolcaddöntőn a Pool ellen hibázot utoljára.Sztem naon jó kapus.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Abszolút eggyet értek, és köszönömRonaldinho&Barca írta:Szegény Valdés, amikor év elején ő vitte a csapatot a hátán a pazar védéseivel azt már el is felejtettétek ugye?
Az, hogy nem volt ott az EB-n, az egy dolog, de attól még ő egy klasszis kapus. E mellett tavaly nagyon sokat fejlődött, de év végére leeresztett, ő is.
Jövőre elég erős lesz a védelmünk véleményem szerint, így ő dolga is kevesebb lesz.

Valdessel nincs baj. Azzal van baj, hogy mindenki Cassiashoz hasonlítja, és annak nem tud megfelelni. De ez nem azt jelenti, hogy rossz kapus.
Go Valdes!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.20. 13:23:49-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szegény Valdés, amikor év elején ő vitte a csapatot a hátán a pazar védéseivel azt már el is felejtettétek ugye?

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Akkor szerinted Trezeguet sem jó játékos? És Inzaghi sem az? És Raul is gyenge?Bautista írta:ha váldés olyan jó kapus mért nem volt ott az ebn helyete palop meg reina volt ott és ők se nyertek idén semit az eb trofeán kivül!
Az,h ki van ott az EB-n az az edzőtől függ és sok esetben egyforma képességű játékosok közül kell választania. Az,h Valdes nem volt ott az EB-n az nem jelenti azt,h nem jó kapus.