Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Rensing-igen, most lett csaj elsőszámú kapus, de persze 1ből jobb VVnél~barcelona~ írta: Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lett
- Doni a Róma kapusa
- Hildebrand -Iker Casillas (de ő elhozhatatlan)
- Abbondanzieri
- Buffon - Van der Sar -Francesco Toldo
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is nagyonjó kapus
1: Miért kéne új kapus? Minden kapus hibázik, Valdes pedig teljesen érett lett, a világ egyik legjobb kapusa!!! 1 ilyen rossz szezonban is esélyes volt a Zamora-díjra!!! Le a kalappal előtte nagyszerű volt idén, fiatal, határozott, világklasszis kapus az fix----->2: tehát nem kell venni, ha kéne (DE NEM KELL) akkor ezek közül nagyon kevés esély lenne leigazolni vkit 3: Doni no comment~barcelona~ írta:Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lettmatyi02 írta:Talán Akinfeyev ... De én még csak az Eb-n látam védeni meg egy két mecsen ...kleno04 írta: na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb
És 12milába kerül ...
Melesleg nekem semi Bajom Valdesel
- Doni a Róma kapusa
- Hildebrand -Iker Casillas (de ő elhozhatatlan)
- Abbondanzieri
- Buffon - Van der Sar -Francesco Toldo
-Ceh voltak hibái az EB-n de akoor is
nagyonjó kapus
Szerintem jobbak nála: -Rensing a Bayer elsőszámu kapusa lettmatyi02 írta:Talán Akinfeyev ... De én még csak az Eb-n látam védeni meg egy két mecsen ...kleno04 írta:na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb~barcelona~ írta: talán találnának Valdesnél jobbat.
És 12milába kerül ...
Melesleg nekem semi Bajom Valdesel
Talán Akinfeyev ... De én még csak az Eb-n látam védeni meg egy két mecsen ...kleno04 írta:na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb~barcelona~ írta: talán találnának Valdesnél jobbat.
na és kicsodát mert csak azt írod hogy új kapus kellene meg hogy találnánk jobbat csak egyet mondjál hogy ki legyen és megmondom miért Valdes a jobb~barcelona~ írta: talán találnának Valdesnél jobbat.
És mégis miért? Nem hinném, hogy most ez a legfontosabb dolog.~barcelona~ írta:Új kapust a Barcának
talán találnának Valdesnél jobbat.Monti írta:És mégis kit?~barcelona~ írta:Új kapust a Barcának
Aki jobb az elhozhatatlan mást meg nem érdemes
Így igaz, gondoljunk csak a Stuttgart elleni BL meccsre! Mekkorákat fogott! Gomez 2 ziccerét egymás után, hogy csak 1 meccset hozzak fel példának, arról nem is beszélve, hogy a 2005/06-os BL döntőn meg miért csak 1 gólt kaptunk...Ronaldinho&Barca írta:Szegény Valdés, amikor év elején ő vitte a csapatot a hátán a pazar védéseivel azt már el is felejtettétek ugye?
Az, hogy nem volt ott az EB-n, az egy dolog, de attól még ő egy klasszis kapus. E mellett tavaly nagyon sokat fejlődött, de év végére leeresztett, ő is.
Jövőre elég erős lesz a védelmünk véleményem szerint, így ő dolga is kevesebb lesz.
Barátom!soadroli írta:Csak hogy ne kételkedjünk Valdes-ben: http://www.youtube.com/watch?v=Sj8pBPTkIQ4
Abszolút eggyet értek, és köszönömRonaldinho&Barca írta:Szegény Valdés, amikor év elején ő vitte a csapatot a hátán a pazar védéseivel azt már el is felejtettétek ugye?
Az, hogy nem volt ott az EB-n, az egy dolog, de attól még ő egy klasszis kapus. E mellett tavaly nagyon sokat fejlődött, de év végére leeresztett, ő is.
Jövőre elég erős lesz a védelmünk véleményem szerint, így ő dolga is kevesebb lesz.
Akkor szerinted Trezeguet sem jó játékos? És Inzaghi sem az? És Raul is gyenge?Bautista írta:ha váldés olyan jó kapus mért nem volt ott az ebn helyete palop meg reina volt ott és ők se nyertek idén semit az eb trofeán kivül!