Barça Igazolások 2008-09
sorold már fel a nevenincs faavágókat ember!hristo81 írta:Annyi favágót istenítetek,sztároltok,nevesincs labdarúgókat neveztek barca szintű játékosnak!Berbatov miért rosszabb mint más?
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Eto'o hányszor rúgott 20 golt a Mallorcaban?
Berbatov olyan jó lenne?Theo írta:Ember te normális vagy??? A Premier League egyik legjobb csatáráról beszélsz éppen.kelly007 írta:
Berbatov: 1 rakás sz@r=szökőévente ha rúg gólt(igaz, akkor legalább 3-at)
Nem nagyon szoktam írni a fórumba, mindig olvasom, de rég láttam ekkora baromságot leírva...
Mikor volt ő gól király? Mert Henry és Eto'o már voltak, min. egyszer. Húsz gól felett, még soha nem teljesített, még a Leverkusenbe sem.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Egyet értek!Szerintem Henry szezonja lehetett volna jobb is, ha Frank középpen játszattja bal szél helyett.Csoppy írta:inkább henryt kéne tömni...hristo81 írta:Szerintem mind 3 név tökéletes!Drogba,Adebayor,Berbatov!
Ha Henry,Xavi,Messi tömi őket a megszokott jó labdákkal,tök mindegy ki van elől,bármelyikük megoldaná!!!!
Biztos vagyok benne, hogy ha Pep beteszi középre láthatunk tőle olyan varázslatot, mint az Ágyusoknál!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Annyi favágót istenítetek,sztároltok,nevesincs labdarúgókat neveztek barca szintű játékosnak!Berbatov miért rosszabb mint más?
inkább henryt kéne tömni...hristo81 írta:Szerintem mind 3 név tökéletes!Drogba,Adebayor,Berbatov!
Ha Henry,Xavi,Messi tömi őket a megszokott jó labdákkal,tök mindegy ki van elől,bármelyikük megoldaná!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Ember te normális vagy??? A Premier League egyik legjobb csatáráról beszélsz éppen.kelly007 írta:
Nem nagyon szoktam írni a fórumba, mindig olvasom, de rég láttam ekkora baromságot leírva...
Jah,a Leverkursen(lehet rosszul írtam).nek edjuk ha minden igaz!
Nem Hernas,hanem Hernanes!(haj lól tom)
Nem Hernas,hanem Hernanes!(haj lól tom)

- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem Hernanes most már beugrott a nevematyi02 írta:Henriqe jön de egyböl kölcsön adjuklui1698 írta:Azt nem tudjátok hogy mi lett a brazil játékosokkal akiket le akartunk igazolni?
Hernas ő nem jön!(Nem tom lehet hogy roszul irtam a nevét)

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Henriqe jön de egyböl kölcsön adjuklui1698 írta:Azt nem tudjátok hogy mi lett a brazil játékosokkal akiket le akartunk igazolni?

Hernas ő nem jön!(Nem tom lehet hogy roszul irtam a nevét

- matyi02
- Entrenador del Barça
kelly007 írta:Én komolyan nem értem a Barca vezetőit.
Minek új középcsatár?
Eto'o nem elég jó? Ha ő van, min. 15 gólt rúg 1 szezonban, és még csak 27 éves. Ráadásul maradna is, ha hagynák.
Drogba: Jó csatár, de már 30 éves és kérdés, meddig tudja hozni a formáját.
Kockázatos lenne 1 új középcsatár igazolása=> a beilleszkedés és az új környezet miatt(lásd Henry, ő sem úgy muzsikált ahogy akarták)
Helo mivel eto'o meni akar és már nekünk se kel ezért elmegy !.
Roni és Deco is ezért ment !mert már be fásultak a csapatba ...
És ezek hárman elég rendesen tudták rombolni a csapat mrált ...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Azt nem tudjátok hogy mi lett a brazil játékosokkal akiket le akartunk igazolni?

Szerintem mind 3 név tökéletes!Drogba,Adebayor,Berbatov!
Én komolyan nem értem a Barca vezetőit.
Minek új középcsatár?
Eto'o nem elég jó? Ha ő van, min. 15 gólt rúg 1 szezonban, és még csak 27 éves. Ráadásul maradna is, ha hagynák.
Kockázatos lenne 1 új középcsatár igazolása=> a beilleszkedés és az új környezet miatt(lásd Henry, ő sem úgy muzsikált ahogy akarták)
Minek új középcsatár?
- matyi02
- Entrenador del Barça
madmax87 írta:Nem értem ezt az igazolási politikát.....megint egy idős játékos..mi leszünk mi az új milan??? Őket gyűlölöm a legjobban (az öregfiúk csapata) erre most mi is errefelé haladunk..hihetetlen!!!
Hát ez vices megint ... Talán az idei igazolásaink közül Keita az idöseb mag ha jó szivü akarok veled leni akor még Hleb
De ot van Cáceres,Piqé,Alves!
És már eto'o is 28 v (27) ??
Nem tom mit kel dühöngeni nagyon jó a Barca B majd onan jönek . !

-
- Barça B
Akkor nem engedjük el a guddy-t ingyen,ugye???
Amugy eladnám,és etoot is mert most lehet jó áron, de sajnálom őt nagyon.Sztem drogba jó lenne helyére,de 15-öt keresnünk kéne az üzlettel!!!!
Bojan felnő mire a 2 középcsatárunk öregedne.
Amugy eladnám,és etoot is mert most lehet jó áron, de sajnálom őt nagyon.Sztem drogba jó lenne helyére,de 15-öt keresnünk kéne az üzlettel!!!!
Bojan felnő mire a 2 középcsatárunk öregedne.
- djtrack
- Capitá del Barça
én megmondom a frankót azért hozun pár idősebb játékost mert addigra beérnek a B csapatból a fiatalok és nem fogunk világklasszisokat igazolni hanem saját nevelésű játékosaink lesznek.rájöttek sztem tutira h olcsóbb ha kinevelik és megtartaani mint venni őket.pl Fabregas élő példa h picipízé eladtuk most meg horribilis áron lehetne megvenni.
Drogba azért kell mert alacsonyak vagyunk,nincs olyan játékosunk akit nem tudnak megverni fejjel.erps fizikumú ami a spanyol védőknek igencsak furcsa lenne mert ő belemegy a test-testelleni párharcokba.távolról is jól lő nem csak az a kimondottam Inzaghi csatár aki belebotlik a labdába és gólt lő. Drogba eléggé univerzális mert visszavont csatárt is játszhat pl Mourinho is játzsotta párszor. Drogba lenne az ideális a felsoroltak közül akik szóbakerültek,
Negatívum benne h 30éves,de Henry is annyi volt amikor igazoltuk.igencsak önfejű és balhés,hisztis,de ez teljes mértékben elmondható ETo-ról is. a másik meg ha ANK-ja van akkor nem lesz itt.
Henry robbanékonysága Drogba félelmetes fizikai adottsága meg fejjátéka együtt csatársorban félelmetes lenne!
Drogba azért kell mert alacsonyak vagyunk,nincs olyan játékosunk akit nem tudnak megverni fejjel.erps fizikumú ami a spanyol védőknek igencsak furcsa lenne mert ő belemegy a test-testelleni párharcokba.távolról is jól lő nem csak az a kimondottam Inzaghi csatár aki belebotlik a labdába és gólt lő. Drogba eléggé univerzális mert visszavont csatárt is játszhat pl Mourinho is játzsotta párszor. Drogba lenne az ideális a felsoroltak közül akik szóbakerültek,
Negatívum benne h 30éves,de Henry is annyi volt amikor igazoltuk.igencsak önfejű és balhés,hisztis,de ez teljes mértékben elmondható ETo-ról is. a másik meg ha ANK-ja van akkor nem lesz itt.
Henry robbanékonysága Drogba félelmetes fizikai adottsága meg fejjátéka együtt csatársorban félelmetes lenne!
Nem értem ezt az igazolási politikát.....megint egy idős játékos..mi leszünk mi az új milan??? Őket gyűlölöm a legjobban (az öregfiúk csapata) erre most mi is errefelé haladunk..hihetetlen!!!
- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem senki sem érti(kivéve Gardit...) hogy miért kell neki etoo helyett másik center...
Van 3 lehetöség:a,b,d: adebayor, drogba, berbatov...Akik közül jelenleg egyik sem jobb etoonál!
a: Igaz hogy fiatal és lött 24golt, lehet hogy tudná potolni etoot, de egy pénzéhes embernek tartom, és nem biztos hogy jot tenne a morálnak...és egy vödör pénzét kérnék érte.
b:Berbatov még nem játszott nagy csapatban, nem tudom hogy mennyi bl mecs van a lábában, neki örülnék legkevésbé...
d: Drogba már 30 éves, mindig is utáltam, ugyanakkor 1 jo focista, vele tudnánk potolni etoot, csak hány év van még benne? És miért inkább ö mint etoo??? pepp magyarázd el....
Én megtartanám etoot, szerintem ezzel igy van mindenki, föleg azért mert nem találunk nála jobb golvágot a piacon reális áron....
Van 3 lehetöség:a,b,d: adebayor, drogba, berbatov...Akik közül jelenleg egyik sem jobb etoonál!
a: Igaz hogy fiatal és lött 24golt, lehet hogy tudná potolni etoot, de egy pénzéhes embernek tartom, és nem biztos hogy jot tenne a morálnak...és egy vödör pénzét kérnék érte.
b:Berbatov még nem játszott nagy csapatban, nem tudom hogy mennyi bl mecs van a lábában, neki örülnék legkevésbé...
d: Drogba már 30 éves, mindig is utáltam, ugyanakkor 1 jo focista, vele tudnánk potolni etoot, csak hány év van még benne? És miért inkább ö mint etoo??? pepp magyarázd el....

Én megtartanám etoot, szerintem ezzel igy van mindenki, föleg azért mert nem találunk nála jobb golvágot a piacon reális áron....
Hát... szerintem nem futná... De győzz meg! Mondd el mégegyszer ugyanezt konkrét számokkal!barcafan0911 írta:nem értem berbatov minek téma még mindig a barcánál, középcsatárnak jöhetne drogba de akkor jövőre már megint csatárt kell majd venni mivel henry és drogba nem fiatalok. A legésszerűbb villa lenne, mert az etoért és gudiért kapott pénz után már futná rá. A szélre meg ARSHAVIN!!!!!!!!![]()

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
nem értem berbatov minek téma még mindig a barcánál, középcsatárnak jöhetne drogba de akkor jövőre már megint csatárt kell majd venni mivel henry és drogba nem fiatalok. A legésszerűbb villa lenne, mert az etoért és gudiért kapott pénz után már futná rá. A szélre meg ARSHAVIN!!!!!!!!

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

jogos... bár jelezném, hogy nem csak az eurobarcán szoktam fociról beszélgetniRichi írta:tarich írta:hát lehet h évek óta szajkózod de mivel ez még a 17.hozzászólásod volt mi erről nagyon nem tudtunk:DCsoppy írta:Akiket viszont szajkózok évek óta:

Remélem nem jön drogba... csippantom, de annyira nem...
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
hát lehet h évek óta szajkózod de mivel ez még a 17.hozzászólásod volt mi erről nagyon nem tudtunk:D!egyébként itt Drogba jön Eto'o megy és kb ennyi lesz idén!tarich írta:Csoppy írta:Akiket viszont szajkózok évek óta:
Na és?tarich írta: Ez mind szép és jó amit leírtál,DE Adu ha jól tudom még csak egy évet húzott le a Benficába,nem hinném,hogy túl sokat nyújtott ott(nem láttam játszani),a másik Ustari igen jobb mint VV szerintem is,de sajnos Valdés itt fog visszavonulni,nem hinném,hogy bármelyik edző hozzá mer nyúlni,mert ugye katalán,ami nagyon sokat jelent.Huntelaar igen ő is jó igazolás lenne,de félek,hogy ha mint említetted elmegy Eto'o meg Gudi akkor is csak egy csatár fog érkezni aki szerintem Drogba lesz.Nem is olyan drága viszonylag (15-18 millió).Személy szerint Robinho-nak örülnék több okból is:
1.Végre nálunk is lenne a vetélytárs szemében áruló játékos,mert az elmúlt 10 évben csak tőlünk mentek át meghatározó játékosok(a legjobban Figo árulása bánt)
2.Kétségkívűl nagy név,és be lehet vetni csatárként ill. bal oldali támadó kp-ként is.
3.fiatal ami tökéletesen beleillik a mostani csapatelképzeléseinkbe:)
Summa summarum ennyi lenne.Még kiegészítő embernek eltudnék képzelni valakit a Zaragozából,úgyis most olcsón el lehet szedni tőlük az embereket,mivel kiestek
Quaresma meg félisten portugáliában, és emlékezzvissza, hogy itt mit csinált? A portugál bajnokság elés szélsőséges felfogású...
Valdés nem nagy baj ha innen fog visszavonulni, csak hanyagolja a gólvonalat... Sokat fejlődött az utóbbi években (volt honnan), de én ustariban (és Akinfeevben) lényegesen többet látok, csak Akinfeev most az EB után kissé mégdrágább lett.
Robinho igazolásával egyetértek, de ne az legyen már a fő szempontunk, hogy "Végre nálunk is lenne a vetélytárs szemében áruló játékos". Fantasztikus kvalitásu a srác, ezt nincs mit vitatni, szóval jöjjön és kész:)
A Zaragozánál nemigazán van senki aki olyan jó lenne... (azért is estek ki

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!