2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tulajdonképpen nem valami nagy hibára gondolok , hanem arra hogy bármi történik a Milánnál abból a Madridistán azt hozzák ki hogy Kaka menni akar... Kaka nem hinném hogy meglenne ütve Roni Milánba érkezésétől , mivel még régebben ő is nyilatkozta hogy örülne neki , mivel a válogatottban is mindig jó volt a viszonyuk...lionelmessi19 írta:Most keltem, nézzétek el, de én most pont nem látom a hibát.vaLe5 írta:12:07 - Kakát zavarja Ronaldinho leigazolása, így felvetette a távozás lehetőségét is. A Cristiano Ronaldo-fiaskó után Calderón már be is jelentkezett a brazil támadóért, azonban a Milan vezetősége máris bejelentette, hogy Kaká nem eladó. /DC/
A Madridistáról.... Anyám ezek mindig sok hüjeséget írnak ki hírnek , de szerintem mostanában ez a legjobb , egy költő veszett el azokban a fiukban...
Most keltem, nézzétek el, de én most pont nem látom a hibát.vaLe5 írta:12:07 - Kakát zavarja Ronaldinho leigazolása, így felvetette a távozás lehetőségét is. A Cristiano Ronaldo-fiaskó után Calderón már be is jelentkezett a brazil támadóért, azonban a Milan vezetősége máris bejelentette, hogy Kaká nem eladó. /DC/
A Madridistáról.... Anyám ezek mindig sok hüjeséget írnak ki hírnek , de szerintem mostanában ez a legjobb , egy költő veszett el azokban a fiukban...
Télleg, ezt mindig elfelejtem, de mikor eszembe jut, mindig boldog vagyokRonaldinho&Barca írta: U: Jövőre milan esetleg álmotokba lesz BL-ben.
Sok olyan fannak aki nem tudja, Ronaldinho 1980-ban született...fUtBoLiStA írta:Valaki nem tudna belinkelni egy képet róla a 80as mezzel? El se hiszem, hogy 80asba fogja tolni.R80...
Nekem is jobban tetszik a Barca mezeMessa írta:Miről beszélsz?R80 írta: De szép mez!!!
Bár csak a Barcának is ien lennexD
Most nemazért, de szerintem a mi mezünk sokkal jobb. Legalábbis nekem jobban tetszik.
Miről beszélsz?R80 írta: De szép mez!!!
Bár csak a Barcának is ien lennexD
És akkor mi lennebalazsfoci írta:Majd amikor 3at berámol nekünk a BL-ben jövőre, akkor röhöghetszlluisllach89 írta:R80 hehehehe vicces lesz látni 80asban futkározni
balazsfoci írta:Majd amikor 3at berámol nekünk a BL-ben jövőre, akkor röhöghetszlluisllach89 írta:R80 hehehehe vicces lesz látni 80asban futkározni
Majd amikor 3at berámol nekünk a BL-ben jövőre, akkor röhöghetszlluisllach89 írta:R80 hehehehe vicces lesz látni 80asban futkározni
Így van. Pedig Beckham-nek még az adidas-os szerződésében is benne volt hogy a 7-esben kell játszania, akármelyik csapatban is szerepel. Aztán csak megoldották a problémát.Balinho írta:Korrekt eljárás! Seedorf kiérdemelte, hogy megbecsüljék. Fel sem merülhetett komolyan, hogy elvegyék a Milan egyik ikonjától a 10-est úgy hogy Dinho semmit nem tett le az asztalra eddig (a Milanban természetesen)
Csalódtam volna ha megkapja. Beckham is beállt a sorba a 23assal nem volt semmi gondja vele. Ez így korrekt
De szép mez!!!Sharky írta:Olyan képet nem találtam, viszont itt van ezfUtBoLiStA írta:Valaki nem tudna belinkelni egy képet róla a 80as mezzel? El se hiszem, hogy 80asba fogja tolni.R80...