Tv-ben nézedBányász írta:Istenem...pedig szerintem egészen jól játszunk.Nem érdemelnénk vereséget.
És nagyon jó a meccs.

Nem tudsz valahol a neten ahol élőben lehet nézni

Tv-ben nézedBányász írta:Istenem...pedig szerintem egészen jól játszunk.Nem érdemelnénk vereséget.
És nagyon jó a meccs.
Köszi.Chriss írta:jó kérdés....
ameddig nem lesz az Eurosporton itt tudod nézni: http://www.justin.tv/psn_2
Szerdán lesz az elődöntő,de az olaszokkal!kleno04 írta:Én sajnálom hogy kikaptunk egy döntelent megérdemetünk volna de most inkább már nézzük egy kicsit előre és készüljünk a csehek ellen![]()
Szóval:
HAJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
![]()
(valaki nem tudja mikor lessz a köv meccs)
Az első félidőt néztem. Az első 20-25 percben a németek akarata érvényesült, helyzetük is volt. Utána megnyugodtunk, rendeztük a sorainkat, megtartottuk a labdát, aztán mégis akkor kaptuk a gólt.ozsimiki írta:Olaszokkal játszunk...
pedig egyenlítettünk,csak gyorsan jött a válasz.
nembaj
HAJRÁ MAGYAROK!!! Hihetettlen eredmény lenne a döntő,de már így is bőven büszkék lehetünk!
Akkor a csehekkel. Szvsz a csehek jobbak voltak, sokkal kombinatívabban játszottak, és nem mellesleg hazai pályán vannak.kleno04 írta:És ha nyerünkGame90 írta:Most kezdődött a második félidő, 1-0 a németeknek.
Gulácsi, Korcsmár, Koman, Németh stb. pihen.
Ha kikapunk, vagy x-elünk, akkor az olaszokkal játszunk, akik 4-3-ra verték a cseheket...![]()
![]()
És ha nyerünkGame90 írta:Most kezdődött a második félidő, 1-0 a németeknek.
Gulácsi, Korcsmár, Koman, Németh stb. pihen.
Ha kikapunk, vagy x-elünk, akkor az olaszokkal játszunk, akik 4-3-ra verték a cseheket...
8-tól adják a magyar-németet.Fernando írta:Nemtud valaki videót a bolgárok elleni találkozórol?
Még1 kérdés:
Ma az eurosport a magyar meccset adja? vagy az nem ma lesz?
Hát én sajnos nem bízok megint a csodában főleg hogy most úgymond B csapattal állunk ki a németek ellenozsimiki írta:Srácok!
Ma eldől kivel játszunk a döntőért majd.
Szerintem másik csoport elsőjével,mivel akkor leszünk csoportelsők ha legyőzzük Németeket (a jobb gk-juk miatt),amiben bízok,de szntem max xet hozunk ma. De ne legyen igazam![]()
Másik csoportban meg úgy néz ki Csehek lesznek az elsők,bár arra se vennék mérget.
Igen, a spanyolok kiestek .LG írta:Ha jól tudom, akkor a spanyolok ki is estek, mert a németek is megverték őket, ugyeEbbe a kategóriába tehát nem lesz győzelem...
A magyaroknak meg hatalmas grat, azért a hires spanyol utánpótlás csapatot nem kis dolog legyőzni. Van okunk bizakodásra a jövőre, és nagyon jó, h a fiatalok kimennek külföldre, mert itthon elkallódnának, de kint megvan minden esélyük, h nagy játékosok legyenek.
Ja, én bírom Némót nagyon, de reméltem, hogy csak a gólvonal után ért a labdához, szerintem is bunkóság lett volna beleérni... Ha meg esetleg emiatt befújták volna a lest, infarktust is kaptam volna...Harusz írta:Nem hiszem, hogy les lett volna... de mindenesetre nagy bunkóság lett volna, "elvenni" a biztos gólt a csapattárstól... szerencsére gólvonal után ért oda.
Nem hiszem, hogy les lett volna... de mindenesetre nagy bunkóság lett volna, "elvenni" a biztos gólt a csapattárstól... szerencsére gólvonal után ért oda.Marci írta:Ha a gólvonal előtt ér hozzá Németh akkor les?