Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nemlesz bronzmeccs.torrestoni írta:Nos, vége a meccsnek, remélem nem viseli meg nagyon a fiúkat. Ez sajnos a csapat hátránya, hogy nincs meg az átütő erő a támadásokban, talán az önbizalomhiány miatt. Szép volt fiúk, harcolni kell a harmadik helyért, le kell vonni a tanulságokat, s tovább fejlődni a VB-re.

Neten...kleno04 írta:Tv-ben nézedBányász írta:Istenem...pedig szerintem egészen jól játszunk.Nem érdemelnénk vereséget.
És nagyon jó a meccs.![]()
Nem tudsz valahol a neten ahol élőben lehet nézni

Tv-ben nézedBányász írta:Istenem...pedig szerintem egészen jól játszunk.Nem érdemelnénk vereséget.
És nagyon jó a meccs.

Köszi.Chriss írta:jó kérdés....
ameddig nem lesz az Eurosporton itt tudod nézni: http://www.justin.tv/psn_2

Szerdán lesz az elődöntő,de az olaszokkal!kleno04 írta:Én sajnálom hogy kikaptunk egy döntelent megérdemetünk volna de most inkább már nézzük egy kicsit előre és készüljünk a csehek ellen![]()
Szóval:
HAJRÁ MAGYAROK![]()
![]()
![]()
(valaki nem tudja mikor lessz a köv meccs)
Az első félidőt néztem. Az első 20-25 percben a németek akarata érvényesült, helyzetük is volt. Utána megnyugodtunk, rendeztük a sorainkat, megtartottuk a labdát, aztán mégis akkor kaptuk a gólt.ozsimiki írta:Olaszokkal játszunk...
pedig egyenlítettünk,csak gyorsan jött a válasz.
nembaj
HAJRÁ MAGYAROK!!! Hihetettlen eredmény lenne a döntő,de már így is bőven büszkék lehetünk!

Akkor a csehekkel. Szvsz a csehek jobbak voltak, sokkal kombinatívabban játszottak, és nem mellesleg hazai pályán vannak.kleno04 írta:És ha nyerünkGame90 írta:Most kezdődött a második félidő, 1-0 a németeknek.
Gulácsi, Korcsmár, Koman, Németh stb. pihen.
Ha kikapunk, vagy x-elünk, akkor az olaszokkal játszunk, akik 4-3-ra verték a cseheket...![]()
![]()
És ha nyerünkGame90 írta:Most kezdődött a második félidő, 1-0 a németeknek.
Gulácsi, Korcsmár, Koman, Németh stb. pihen.
Ha kikapunk, vagy x-elünk, akkor az olaszokkal játszunk, akik 4-3-ra verték a cseheket...
8-tól adják a magyar-németet.Fernando írta:Nemtud valaki videót a bolgárok elleni találkozórol?
Még1 kérdés:
Ma az eurosport a magyar meccset adja? vagy az nem ma lesz?

Hát én sajnos nem bízok megint a csodában főleg hogy most úgymond B csapattal állunk ki a németek ellenozsimiki írta:Srácok!
Ma eldől kivel játszunk a döntőért majd.
Szerintem másik csoport elsőjével,mivel akkor leszünk csoportelsők ha legyőzzük Németeket (a jobb gk-juk miatt),amiben bízok,de szntem max xet hozunk ma. De ne legyen igazam![]()
Másik csoportban meg úgy néz ki Csehek lesznek az elsők,bár arra se vennék mérget.