Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy akár Piqué!Nem hiába lett véve!MichaaBee írta:Jose Martin Cacereslluisllach89 írta:1 kőagyú állatot aki bárkit eltakarítana
cseng valami?
Jose Martin Cacereslluisllach89 írta:1 kőagyú állatot aki bárkit eltakarítana
Persze, nem a szép foci, mert sajna azt nem olyan sokszor láttunk tavaly, hanem az ahhoz való görcsös ragaszkodás: pl bekkek is technikásak pl Abidal, ami nem baj hisz a modern szélső bekkeknek már a támadás is kötelességük, csak nem bántam volna 1 kőagyú állatot aki bárkit eltakarítanaBestbarca írta:"Igazad van. Ám az nem minden Pep rávilagíthat a lényegre: jobb kondi( Abidal még panaszkodott is h tavalyhoz hasonló gyenge alapozást még nem látott) több, jobb fejjáték( gondoljunk csak Pep rengeteg aszisztjára pontrúgásokból, pár variációval gazdagabbak lettünk szerintem). Közhely tudom, de az eredmény számít. Szvsz ennek a sokadik dream teamnek is a szép foci lett a veszte: Nem szabad minden posztra "játszó embert venni" hiányzott a primitív, rombolás, a gyors kegyetlen kontra a játékunkból. De edző téren had mondjam el elméletem: ezek a játékosok annyi edzővel dolgoztak, annyi taktikát hallottak, annyi különböző edzésmódszerrel dolgoztak nem csak korábbi klubjukban( kiv az ancient-culék ) hanem válogatottakban is, h ezeknek kevés újat lehet mutatni. Pep viszont elővarázsol 1-2 új figurát az fix, szép játék is jön sztem, de a legfontosabb dolga: MOTIVÁLNI. Mentálisan úgy hatni 1 közeg futbalistára h elhiggye h nincs az a csapat amiből ne tudná még a 'mit is' ? is kiverni. Hitet adni, csapattá kovácsolni őket! És ha vki nagy karakter, akkor az ő, mert CSK szalag díszítette mindig a 4es mezt!!!!!"
Teljesen igaz, én is úgy érzem, hogy jó irányba haladunk. Minden estre nehéz lesz megimételni, vagy túltenni a 2006-os teljesítményen, mert akkor szépen és eredményesen játszottunk, pont ez volt a hihetetlen. Nem a szép foci lett a vesztünk, hanem a kondíció, a motiváltság, no meg egy új, jó taktika hiánya.
Igazad van. Ám az nem minden Pep rávilagíthat a lényegre: jobb kondi( Abidal még panaszkodott is h tavalyhoz hasonló gyenge alapozást még nem látott) több, jobb fejjáték( gondoljunk csak Pep rengeteg aszisztjára pontrúgásokból, pár variációval gazdagabbak lettünk szerintem). Közhely tudom, de az eredmény számít. Szvsz ennek a sokadik dream teamnek is a szép foci lett a veszte: Nem szabad minden posztra "játszó embert venni" hiányzott a primitív, rombolás, a gyors kegyetlen kontra a játékunkból. De edző téren had mondjam el elméletem: ezek a játékosok annyi edzővel dolgoztak, annyi taktikát hallottak, annyi különböző edzésmódszerrel dolgoztak nem csak korábbi klubjukban( kiv az ancient-culékBestbarca írta:De szép szavak.lluisllach89 írta:Akkor lehet calderonék nem hallották Sami megasztáros képességeit:
http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0AnkDe jó lenne, ha jövőre is ezt ordíthatná Eto'o! Tudjátok az egyik szemem sír, a másik nevet. Kiválóan igazoltunk eddig, bár ha nem jön még mondjuk Silva meg Drogba(vagy hasonló 2), akkor nem tudom mire lesz elég ez a csapat. Ha igazolunk még 2 jót, akkor erősödni fog a CSAPAT(nagybetű nem véletlen, csapat szintem kell erősödni), de ne feledjük, emellett eladtuk azokat a játékosainkat, akik miatt ide jutottunk(mind pozitív, mind negatív értelemben). Én még emlékszem, mikor a Barca szinte középcsapattá süllyedt, és arra is mikor Ronaldinho megérkezett, és az első mérkőzésén háttal tette oda a ladbát Xavinak, aki maga is ledöbbent ezen.
Már akkor láttam, hogy itt valami megváltozott. Majd jött Eto'o, Deco... és minden meccset vigyorogva ültem végig, öröm volt nézni ahogy könnyedén, jókedvűen focizunk. Megvertük az egész világot, megnyertünk mindent. A régi szép idők. Nézzünk szembe a tényekkel, kell a váltás. És azzal is szembe kell néznünk, hogy túl magasak az elvárások. Annak idején olyan szép focit játszottunk, hogy nem tudom újra el lehet e érni azt a szintet. De ez nem csak ránk érvényes, hanem mindenkire. Szerintem az utóbbi 20 év legszebb futballját mutattuk be, a közelünkbe sem érhet semelyik csapat. Klasszisokkal jobbak voltunk, mint bármelyik sikert sikerre halmozó margit, és ahogy elnézem nem épp jövőre fogják felülmúlni az egykori játékunkat.
Szerintem jövőre sikeresek leszünk, DE. Én nem is igazán a sikert hiányolom, hanem azt a játékot, ami szépsége előtt térdre borult Európa, azt amiről szerintem ez a játék, a futball szól.
![]()
De szép szavak.lluisllach89 írta:Akkor lehet calderonék nem hallották Sami megasztáros képességeit:
http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0Ank
Egyébként az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt már megemlítettem a megfelelő topic-ban annak idején, s akkor is ez volt a válasz, s azt meg is értettem. Most leginkább azért jöttem elő ezzel ismét, mert a hír egyrészt bosszantott, másrészt a többi fórumozót tekintve is bonyolult folyamatokat indított el a topic-banlionelmessi19 írta:
Ami azt illeti, sok helyen kisebb ferdítések vannak, és nem egy kitalált nyilatkozatot láttam már, illetve minden nap szinte látni olyat, hogy bármely spanyol lapban megjelent újságírói feltételezésekből konkrétan játékostól származó interjú idézetet csinálnak.. illetve nem nagyon mérlegelnek a hírek illetve cikkek hitelességét illetően.
De feketelistára nem kerül persze..
Én értem mit mondasz, csak megjegyeztem, hogy itt nap mint nap talákozok az oldalról belinkelt abszolút badarságokkal. Részemről off.grecki írta:Akkor ennyi erővel lehetne tiltani a marcat és az ast is. Azért valahol meg kell húzni a határt. Ennyi erővel akár az nso-t is tiltani lehetne. Az azért már nonszensz lenne szerintem.
Ami azt illeti, sok helyen kisebb ferdítések vannak, és nem egy kitalált nyilatkozatot láttam már, illetve minden nap szinte látni olyat, hogy bármely spanyol lapban megjelent újságírói feltételezésekből konkrétan játékostól származó interjú idézetet csinálnak.. illetve nem nagyon mérlegelnek a hírek illetve cikkek hitelességét illetően.grecki írta:És mégis miért? Mert lefordítják a spanyol lapokat?torrestoni írta:Lassan a goal.com is nyugodtan kerülhet a fekete listára...
Én így gondolom. Sok szennyet hoznak le, amit aztán linkelgetnek folyton folyvást a topic-ba, ezzel szeméttel telítve azt. A Transzferek menü pedig tiszta pletyka, az lényegtelen, hogy a forrást honnan szerzik. Nagyvonalakban ezek az okok, mely miatt így gondolom.grecki írta:És mégis miért? Mert lefordítják a spanyol lapokat?torrestoni írta:Lassan a goal.com is nyugodtan kerülhet a fekete listára...
Szerintem pedig Estruch.Perrero írta:Szerintem az Laporta
Lehet, hogy kell nekik. De Laporta és Calderon megállapodott, hogy nem vesznek egymástól játékosokat. Egyébként, ha elvinnék akkor inkább Sneijdert kéne kérnünk és egy kis moneyt. És Eto mát játszott egyébként Realban a Mallorca előtt. De nagyon nagy pech lenne, ha oda menne.manuel írta:A goal.com azt közli hogy Schusternek kell Eto.Na most én szerintem akkor lenne jó üzlett odaadni nekik hogyha cserébe pedig ideadnák Robinhót.Na és szerintettek???
Egyet értek!torrestoni írta:Lassan a goal.com is nyugodtan kerülhet a fekete listára...