2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köcce!!!depth írta:V.V - Alves, Cáceres, Marquez, V.Sánchez - Keita, Gudjohnsen, Crosas - Henry, Pedrito, Bojandjtrack írta:uraim egy kezdőt vkit tudna dobni h kik játszanak?
V.V - Alves, Cáceres, Marquez, V.Sánchez - Keita, Gudjohnsen, Crosas - Henry, Pedrito, Bojandjtrack írta:uraim egy kezdőt vkit tudna dobni h kik játszanak?
Poszi írta:Azért szerintem egy kicsit gusztustalan h elvették Eto'o-tól a 9-est! Még mindig a Barca játékosa, és nem kéne elfelejteni mennyit tett a klubbért! Szóval hagyhatták volna neki még eltávozik!
Nem vették el tőle! És akkor majd Henry nyomja 9-esben, nem? Ezek még nem végleges mezszámok!Poszi írta:Azért szerintem egy kicsit gusztustalan h elvették Eto'o-tól a 9-est! Még mindig a Barca játékosa, és nem kéne elfelejteni mennyit tett a klubbért! Szóval hagyhatták volna neki még eltávozik!
Nem vették el, szinte mindenki más számmal szerepel.Poszi írta:Azért szerintem egy kicsit gusztustalan h elvették Eto'o-tól a 9-est! Még mindig a Barca játékosa, és nem kéne elfelejteni mennyit tett a klubbért! Szóval hagyhatták volna neki még eltávozik!
Ugyanezt éreztem én is!Danka00792 írta:Emberek a szivem megállt! Ezt láttam ahogy bejöttem az Eurobarca honlapjára:
Hibernians - Barcelona: félidőben 4-0
Izzadságcseppek a homlokomon, kezem remeg, de igy is megnyomtam a bal klikket, és rámentem a rövidhírre. Hogy menyire megkönyebültem, amikor láttam, hogy kik a golszerzök, és nem a Hibernians vezet, hanem a Barca.Csodálatos érzés volt.
![]()
VISCA EL BARCA!
NEM vették el!!!!!!!áhhhh hányszor írjam még le?!!! ez csak edző meccs!!!és a kezdő csapat tagok közt osztják el a 11 mezt felállás szerint na istenem ha eto'o marad övé a 9-es ne síírjál!!!Poszi írta:Azért szerintem egy kicsit gusztustalan h elvették Eto'o-tól a 9-est! Még mindig a Barca játékosa, és nem kéne elfelejteni mennyit tett a klubbért! Szóval hagyhatták volna neki még eltávozik!
- olvass vissza , Tesó!Poszi írta:Azért szerintem egy kicsit gusztustalan h elvették Eto'o-tól a 9-est! Még mindig a Barca játékosa, és nem kéne elfelejteni mennyit tett a klubbért! Szóval hagyhatták volna neki még eltávozik!
Oké én nem szóltam te tudod,de beragatt a Caps-ed:)Varga Tamás írta:iNKÁBB ELMONDHATNÁK NEKI, HOGY EZ EGY CSAPATJÁTÉK. nÉHA NEM ÁRTANA PASSZOLNIA IS, NEM CIPELNI AZT A LABDÁT.Zokneenho írta:Bojan szokása szerint nagyot alakít!
Jaja sokszor önzőzik és azért elég sokszor el is veszíti....ez már nem a korosztályos csapat....Varga Tamás írta:iNKÁBB ELMONDHATNÁK NEKI, HOGY EZ EGY CSAPATJÁTÉK. nÉHA NEM ÁRTANA PASSZOLNIA IS, NEM CIPELNI AZT A LABDÁT.Zokneenho írta:Bojan szokása szerint nagyot alakít!