2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
avatart nem lehet feltolteni, csak belinkelni. a tobbi opcio nem mukodik. olvasd el a moderalas temabanMessiFan írta:Valaki segítsen nekem. Próbálok Avatárt feltölteni de minden baja van. Már olyan kicsi képet raktam fel hogy nem is látszik. csak 1 x![]()
Meg az aláírás képet se tudom megcsinálni. Sík vagyok ehez is =(![]()
Azért mert MEgnéztem a Topicot amibe benne van. mindent megcsináltam és ígyse rekja fel... Haverod nemtudná nekem is felrakni?Varga Tamás írta:Miért lennél az? Nekem is a haverom tette fel őket.MessiFan írta:Valaki segítsen nekem. Próbálok Avatárt feltölteni de minden baja van. Már olyan kicsi képet raktam fel hogy nem is látszik. csak 1 x![]()
Miért lennél az? Nekem is a haverom tette fel őket.MessiFan írta:Valaki segítsen nekem. Próbálok Avatárt feltölteni de minden baja van. Már olyan kicsi képet raktam fel hogy nem is látszik. csak 1 x![]()
Köszi, sajnos nagyon rombolják ezt a sportágat és az ember már nem tud örülni amikor kezdödik egy nagy körverseny mert hiába megy valaki egyik nap nagyon szépen a következő nap kiderul hogy mi okozta (gondolok az idei touron Riccora) de a korábbi évekből szinte bárkit irhattam volna és ez elveszi a kedvemet (gondolom nem csak az enyémet) a kerékpártól, azért remélem csak megtisztul s újra lehet élvezni majd a versenyeket.Varga Tamás írta:Guardiola!
Jó az aláírásképed! Ütős és valóságot tükröző!
Evel teljesen egyetertek, attol hogy valaki nem reg regisztralt lehet reg Barca szurkolo (kulonben is az uj oldal azthiszem "csak" 2005 ota el es azelott meg volt az uw-s). A hozzaszolasok szama meg csak az aktivitast mutatja nem a hozzaszolasok minoseget.lionelmessi19 írta:Bárkinél megnézheted a profiljában.Stoichkov írta:Javaslom, hogy hozzászólásnál a postolónak ne csak a hozzászólásainak a száma, hanem a regisztrációjának a dátuma is jelenjen meg, az sokkal inkább mérvadó adat.
De eleve nem értem hogy miféle mérvadó adatokról beszélsz.
Senkiről ne alkoss véleményt előre se azalapján hogy mennyit szólt hozzá, se hogy mikor regisztrál.
Bárkinél megnézheted a profiljában.Stoichkov írta:Javaslom, hogy hozzászólásnál a postolónak ne csak a hozzászólásainak a száma, hanem a regisztrációjának a dátuma is jelenjen meg, az sokkal inkább mérvadó adat.
Ahol szerkeszted az aláírásod. Ott van bal oldalt hogy BBCode. Azt olvasd, és menni fog.Bautista írta:hellohogyan kell szinezni a aláirásban a betüket?
Sztem HTML kóddal.Bautista írta:hellohogyan kell szinezni a aláirásban a betüket?
Nem lehet, olvass lejjebb!robbyt írta:Sziasztok! Avatart lehet feltölteni?Nekem sehogy sem sikerül![]()
Próbáltam már mindent.Az egyiknél pl. ezt írta:
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php
a Presidente del Barcától még Enrique is elég messze áll, kivi leszek ki lesz az "első elnök"lionelmessi19 írta:
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php ... &start=150
Parancsolj, de annyira nem lett vna nehéz visszalapozni tényleg..
0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa"
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"
Bemásoltam a biztonság kedvéért, hogy szem előtt legyen, és ne kérdezen rá vki mégegyszer. S.
lmessi96 írta:hát én ott nem találom nem tudnáád nekem elmondani?:)
Kérdések a fórummal kapcsolatban topicban olvasgass vissza kicistlmessi96 írta:milyenn rangok vannak?