Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Valóban megvolt minden esélye és elrontotta.jelwaz írta: Replay!
Lehet, hogy Evans egy jó csapat hiányában veszített, de ma a kezében volt a sorsa. Egy nagy kerekes, ha így, ilyen körülmények között ki tud harcolni magának egy ilyen helyzetet (nagyon kevés ember gondolta komolyan, hogy Sastre megtartja a sárgát, a zászló Evansnek állt), és nem tud élni vele, akkor talán meg sem érdemli. Én jobban örülök Sastre győzelmének, de beárnyékolja, hogy valszeg doppingolt ő is (állítólag a spanyolok és az amerikaiak nyomják legnagyobban az ipart). De lehet ez se derül ki soha.
Ja és Djoko megint beleste...
Jó, úgy látom ezt értelmetlen folytatni. Én nem utálom Armstrongot, nem rühellem azért, mert a US Postal/ Discovery kerekese volt, azért sem, mert amerikai, de azért, mert doppingolt igen. Ide a véres bökőt, hogy doppingolt. És ezt nem azért mondom, mert az Alpe d'Huez-re csukott szájjal ment fel, mint egy robot, nem volt iram, amivel ne tudott volna tempót tartani (már ez is gyanús, sőt BIZONYÍTÉK), hanem, mert kiállt a drogfutár orvosok mellett, bíróságra járt és kidumálták és 7 év folyamatos Tour nyerés közben majdnemhogy évről-évre erősebb lett. Ja, őt nem fogja az idő vas keze? A Discovery is telehazudta a dokumentumfilmjét, hogy be lehessen magyarázni az embereknek, hogy Lance Armstrong nem doppingolt, és olyanok, mint Te be is nyalták. Kérdem én: egy egyénnek csak élete bizonyos szakaszában pumpál 30%-kal több vért percenként a szíve az erekbe? Én segg vagyok bioszból, de még én sem veszem be, hogy egy senkiházi kerekes 2 év alatt, egy súlyos műtét után úgy épül fel, hogy a középszerűségből egyenesen legenda lesz. Nekem is kölcsönadhatnád a rózsaszín szemüveged... Ahhoz meg nem kell Einsteinnek lenni, hogy tudd, hogy Armstrong jobb cuccot kapott: NEM-BU-KOTT-LE-ÉS-MEG-NYER-TE-A-TOURT-HÉT-SZER!!! Ha valaki olyat vagy jobbat kap, akkor megnyeri ő, nem bukik le, vagy legalább HARC van a sárga trikóért. Részemről ennyi.ozsimiki írta:Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.
Háát a Vuelta-t biztosan kihagyja.cps46 írta: szerk: amúgy remélem Perreiro Sio jól van, mert enyég csúnyán összetörte most magát.
A szakaszon belül iramnak lehet nevezni azt, ahogy Sastre ment az utolsó 13 km-en, de nem azt, ahogy a CSC ment, mivel nekik az volt a feladatuk hogy minél lassabban menjenek, nem viccből ért fel hozzájuk hatalmas hátrányból Sanchez ill. Menchov.Azon a szakaszon a CSC diktálta az iramot
Csak 2 éve: Caisse d'Espargne, Pereiro Sio győzelmekor.Replay írta:Jaj, dehogynem.cps46 írta:És nincs értelme azzal jönni, hogy nincs csapata. Az országúti kerékpár csapatsport, de ha nincs csapatod, akkor gazdálkodj azzal, amid van.
Csapat nélkül nem lehet Tour-t- nyerni, Armstrongnak is szüksége volt rá, Sastre nem tudom hol lenne, ha nem lett volna ilyen erős a CSC.
Nem azt mondom, hogy a csapatban mindenkinek mindig topon kell lenni, de ha legalább egy vki lett volna, aki ott van mellette.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy mindenki Evans-t támadta, akkor fölösleges is ezen rágódni.
Rég volt már ilyen, hogy egy csapat ilyen erős legyen hegyen, mint a CSC.
Jaj, dehogynem.cps46 írta:És nincs értelme azzal jönni, hogy nincs csapata. Az országúti kerékpár csapatsport, de ha nincs csapatod, akkor gazdálkodj azzal, amid van.
F. Schleck-et akarta segiteni Valverde...Varga Tamás írta: Tévedsz.Az utolsó két Alpok-beli szakaszon mindenki Evans ellen volt. A legdurvább, mikor kedden Valverde rárivallt - már nem is tudom kire, talán valamelyik Schleck-re -, hogy menjen már. De, végülis érthető. Sanyi is spanyol, meg a Károly is az.
Pont ezért érdemelte volna meg...mert mindenki ellene volt és mégis az utolsó szakaszig volt esélye arra,h megnyerje a Tourt....Varga Tamás írta: Tévedsz.Az utolsó két Alpok-beli szakaszon mindenki Evans ellen volt. A legdurvább, mikor kedden Valverde rárivallt - már nem is tudom kire, talán valamelyik Schleck-re -, hogy menjen már. De, végülis érthető. Sanyi is spanyol, meg a Károly is az.
Tévedsz.Replay írta:Akciózott?Varga Tamás írta:Amennyit láttam belőle, az alapján Sastre ezerszer jobban megérdemli, mint Evans. A spanyol legalább küzdött, akciózott a hegyekben, látszott rajta, hogy nem az időfutamban bízik. Evans teljesen eltaktikázta magát - ezek szerint. Apán nézte, ő mondta. Ő még hisz nekik.
A királyetapon indult meg, mikor csapata a CSC már leamortizált mindenkit, Kohl-t, Evans-t, Mencsov-ot.
A CSC folyamatosan fárasztott, főleg Evans-t.
Ez a legdurvább és Evans birta, igaz többet nem tudott menni, de NEM VOLT CSAPATA. Olyan csapattal, mint a CSC, már rég megnyerte volna a Tour-t.
Akciózott?Varga Tamás írta:Amennyit láttam belőle, az alapján Sastre ezerszer jobban megérdemli, mint Evans. A spanyol legalább küzdött, akciózott a hegyekben, látszott rajta, hogy nem az időfutamban bízik. Evans teljesen eltaktikázta magát - ezek szerint. Apán nézte, ő mondta. Ő még hisz nekik.
Én imádom Sipit, sokat látott, jó humorú, de azt sosem értettem, hogyan képes a mai napig elfogadni Armstrong győzelmeit...Bányász írta: Off:szerintem akkor is Evans ellen vannak a stúdióban.Amit nem szeretek.Jó tőlem szurkoljanak annak akinek akarnak,de ne mutassák.Azt meg végképp ne,h ha valaki ellen van.Komolyan Sipi csalódott volt amikor meglátta,h Kohlt megelőzte Evans...
Kedves Tamás!Varga Tamás írta:Replay!
3-5 perccel jobb Evens Sastrénál. Akkor, hogy lehet az, hogy most Sastre vezet 1:05mp-cel az összetettben az időfutam után.![]()
Az elhamarkodott kijelentésekkel csínján kellene bánni.
Már egyáltalán nem tud érdekelni. Az elmúlt 3 napban egy percet sem láttam, és nem is érdekel. Húzzák le magukat a WC-n, mind, egytől-egyig.Replay írta:Indul Sastre.
Közben Vandevelde 71km/h-val ment.
Evans mint a rakéta.
Következő egy órában minden eldől.
Egyetértek,h gyanús,de abban nem,hogy más nem használt semmit sem a vetélytársai közül,akik fogalmazzunk így a kedvetekért: szintén nem buktak le. A kritikusai,és akik rühellik,fel fognak hozni bármit,csakhogy megmagyarázható legyen az a teljesítmény. Ha azt írom,h más is doppingolt,akkor Lance jobb szert használt,ha azt írom,h többi is,akkor Lance mégjobbat. Én meg igenis tisztelem benne amit elért,és amit túlélt,az akaratereje meg frenetikus,ahogy a teljesítménye is az volt.grecki írta:Nem akarok nagyon belefolyni a vitátokba, de azért az tényleg elég gyanús, hogy a betegsége előtt egy tucatsprinter volt, aki minden hegyen meghalt, aztán pedig pár évvel később az Alpe D'huez-en hátrakukkantott Ullrichra, és úgy otthagyta a németet, mintha az gyök kettővel közlekedett volna. Egy más dimenzió volt Armstrong, senkinek még csak esélye sem volt ellene... hét éven keresztül.ozsimiki írta:
Ha jól tudom, akkor többször bíróságra is kellett járnia, mert a segítői (masszőrök, fizikoterapeuták, stb.) többször is feljelentették, csakhát, abból is mindig kimászott valahogy.
Amúgy én mindig is utáltam, valószínű azért, mert a kedvencem többek között miatta lett ötször második a touron...
Szerk. Szőke???
Édesanyán nagyon szurkol Rogernek, és már vagy 1,5 éve hajtogatja, hogy azt a szőke démont el kellene tőle zavarni, mert teljesen tönkreteszi a pályafutását. Erre szoktam Ancinak mondani, hogy jó helyen van ő Federer mellett, még egy 2-3 évig csak legyen a párja.ozsimiki írta:Már rolland garros előtt leírtam,h kezdi a lejtőt,szép nagy sebességgel,akkor is látható volt,h ez a Federer,már nem az. Persze visszajöhet még vhogy,de kumma nehéz lesz. Lilatehenet le kellene váltania,mert nagyon elkényelmesedett,talán új bige ösztönözné..