Daniel Alvés
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ébn meg azt mondom, hogy brilliáns ez a jobb oldal. DE mi lészen a ballal?
Bízom benne, hogy Ini megoldja Abidallal, csak mégsem lesz az az átütő erő, mint amilyennek látaszott az előző két mecccsből a jobbszél.

- MeNnOn
- Jugador del Barça
van Bommel írta:A véleményem nem változott, hogy drága volt, de ha mindent megnyerünk akkor elfogadom![]()
Na jó nem. Nagy igazolás volt, a Madrid meg csak féljen
tényleg drága volt,de nagyon úgy nézki megérte ..Elsö szezonba szerintem nem reális cél , a BL,Primera Division,Spanyol Kupa, megnyerése.. ha egy,esetleg kettö összejönne én már meglennék elégedve..a csapat építés a cél most..

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- van Bommel
- Capitá del Barça
A véleményem nem változott, hogy drága volt, de ha mindent megnyerünk akkor elfogadom
Na jó nem. Nagy igazolás volt, a Madrid meg csak féljen 

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
hehe most nétem a madridista fórumát ott siránkoznak h mennyire jó a jobboldalunk (Messi,Alves) éshogy mennyire fognak kikapni hehe
nagyon félnek a madridisták
teszem hozzá van miért félniük

Madridistáról NEM idézzünk!
S.

nagyon félnek a madridisták

Madridistáról NEM idézzünk!
S.

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
micsida páros messivel,örülök hogy bizonyítottak a pályán is!
félelmetes
félelmetes
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Carles Puyol Saforcada 2008.07.31. 12:43:11-kor.
Nyah helló embörök!
Most olvasgatok, nem semmi közvetlen egy emberke ez a Dani, naplót írogat nekünk, dolgozik ahogy bír, sokan tartottak tőle, meg utálták mert unszimpatikus, hát most lett kopp, sztem nagyon is szimpatikus srác. Hosszú évekig remélem még a csapattal lesz, és nálunk nyer BL-t!
G.
Most olvasgatok, nem semmi közvetlen egy emberke ez a Dani, naplót írogat nekünk, dolgozik ahogy bír, sokan tartottak tőle, meg utálták mert unszimpatikus, hát most lett kopp, sztem nagyon is szimpatikus srác. Hosszú évekig remélem még a csapattal lesz, és nálunk nyer BL-t!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Itt az igazság, én is erre gondoltam... Puyol csereként
Jó is lenne... :S

Attól még, hogyha Alves nem játszhat, és Puyol játszana a helyén, az nem azt jelentené, hogy Puyol a cseréje. Mert pl. Alves-Puyol-Caceres-Abidal azt alapsor, ha nincs Alves, akkor pl. Puyol-Piqué-Caceres-Abidal négyes lesz.danianevem írta:Puyol csereként??? Áhh, le is szednénk Pep fejét...Messidona10 írta:Alves cseréje szerintem Puyol lesz, tavaly is jól játszott a jobb oldalon... Helyette pedig be tud ugrani középre bárki.Egyébként szerintem Puyol középhátvédként fog játszani, Alves meg jobboldali védőként... És mind ketten alapemberek lesznek...

Alves cseréje biztos, hogy nem Puyol lesz! 30 éves és a rutinjára szükség van minden körülmények között középen, Pique se lesz jobb hátvéd, mivel magas és középen hasznosabb, Márquez se, a Puyol-os okok miatt!
Szerintem Cáceres lesz a csere jobbek, fiatal, gyors, képes felszántani a pályát és szerintem nem egy kutya ütő, akár kombinatív játékba is bele lehet vonni, tud beadni is.
Szerintem Cáceres lesz a csere jobbek, fiatal, gyors, képes felszántani a pályát és szerintem nem egy kutya ütő, akár kombinatív játékba is bele lehet vonni, tud beadni is.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Puyol csereként??? Áhh, le is szednénk Pep fejét...Messidona10 írta:Alves cseréje szerintem Puyol lesz, tavaly is jól játszott a jobb oldalon... Helyette pedig be tud ugrani középre bárki.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Puyol jobbhátvédként kezdte a pályafutását. Régebbi Barca meccseken a Barca tv-ben ez be is igazolódik.zolinho555 írta:Puyol eredetileg Közép Hátvéd!azért játszott a jobb oldalon,mert Frank ugy akarta!
ja és biztos hogy nem lesz csere!
Valahogy csak megoldják majd...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- barca0417
- Entrenador del Barça
Ja, nem sérülékeny, de szerintem nincs olyan játékos, aki minden meccsen pályára lép egy szezonban. Alves nem sérülékeny az lehet, de nála meg az eltiltás jöhet szóba. szóval jobb lenne, ha neki is lenne egy "Sylvinho"-ja , de elvileg Piqué is tud ott játszani. Meg a B-ből is lehetne egy cserét szerezni neki.socio66 írta: Alves azért nem az a sérülékeny tipus. Bízom benne hogy nem kell majd kihagynia meccseket emiatt. Puyol nagyszerű védő,de a jobbekk nem az ő posztja. Ha Alves megsérül,minőségi romlás lesz a jobb oldalon..

- zolinho555
- Barça C
Puyol eredetileg Közép Hátvéd!Messidona10 írta:Alves cseréje szerintem Puyol lesz, tavaly is jól játszott a jobb oldalon... Helyette pedig be tud ugrani középre bárki.

Akko visszasírjuk Oleguert

Alves azért nem az a sérülékeny tipus. Bízom benne hogy nem kell majd kihagynia meccseket emiatt. Puyol nagyszerű védő,de a jobbekk nem az ő posztja. Ha Alves megsérül,minőségi romlás lesz a jobb oldalon..Messidona10 írta:Alves cseréje szerintem Puyol lesz, tavaly is jól játszott a jobb oldalon... Helyette pedig be tud ugrani középre bárki.

Puyol 10000% hogy nem lesz csere!Messidona10 írta:Alves cseréje szerintem Puyol lesz, tavaly is jól játszott a jobb oldalon... Helyette pedig be tud ugrani középre bárki.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Alves cseréje szerintem Puyol lesz, tavaly is jól játszott a jobb oldalon... Helyette pedig be tud ugrani középre bárki.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát, pedig most nincs rá nagy szükségünk, padra meg nem hozzuk el... Mellesleg Real tuti, hogy nem adná el, főleg nem nekünk, mi meg meg sem próbálnánk megvenni.Richi írta:hát Alvesen kívül Ramos aki pályázhat a legjobb jobbekk címre a világon!sőt Ramos még belső védőt is játszhat...ő az a real játékos aki leginkább kellene nekem a Barcába!
Amúgy most ki lesz Alvés cseréje?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Szerintem egy nagyszerű játékost vettünk. Jobban fog muzsikálni a jobb szárny, mint azt tette az előző szezonban !!! Ha nem vesznek senkit bal szélső posztra akkor iniestát játszatnám azon a poszton , vagy henryt !
CSAK A B A R C A ! ! !
hát Alvesen kívül Ramos aki pályázhat a legjobb jobbekk címre a világon!sőt Ramos még belső védőt is játszhat...ő az a real játékos aki leginkább kellene nekem a Barcába!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Én nem irigylek tőlük senkit...barcafan0911 írta:Felnéztem a madridistára és az olvasottak alapján minden madridos alvest irigyli tőlünk.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Felnéztem a madridistára és az olvasottak alapján minden madridos alvest irigyli tőlünk. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Valahogy Megszerettem
Ellenszenves volt a Sevillában. Sokat színészkedtek. Arcból játszottak.... Tegnap látthattam, hogy nagyon nagy játékos. Mondjuk ebben nen kételkedtem. Sok sikert a csapatban Dani...