Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre nem is tok jobbat mondani így van ahogy mondjátok Eto'o-t nem szabad eladni és a vilkedése a másik kettő jelölthöz képest eltörpülvlxe írta:Ezzel teljesen egyetértekdanianevem írta:Szerintem nem kéne elmennie... Speciel sokkal többre tartom, mint Drogbát vagy Adebayort... Bár lehet, hogy ezt már mondtam...![]()
az meg,hogy Eto'o-nak lennének viselkedési gondjai szerintem Adebayor és Drogba mellett eltörpül
mer ők aztán tényleg nem tudnak viselkedni
Ezzel teljesen egyetértekdanianevem írta:Szerintem nem kéne elmennie... Speciel sokkal többre tartom, mint Drogbát vagy Adebayort... Bár lehet, hogy ezt már mondtam...![]()
Azt nem értem, hogy eddig sem volt egy szent, a magatartása nem ebben az évben lett olyan, amilyen. Eddig nem volt gond? 5 évig ki lehetett birni? Most miért változott meg enyire a véleménye a vezetöségnek, ez érdekelne, de valszeg sosem fogom megtudni... Mert a játékával nincs gond, ha a pályán van a gólok automatikusan jönnek...Lionel85 írta:Eto'ónak a játékával nincs baj, csak a magatartásával, ha tudna azon változtatni Eto'o, akkor esetleg maradhatna. Ha nem jön új kilences, akkor maradni fog szerintem.
AMENBadi írta:Ha már Etoot akarják, akkor adják cserébe Benzemát
szvsz csak így érné meg (vagyis így se, dehát Samu mindenképp megy)
Carles Puyol Saforcada írta:link?matyi02 írta:Lyon 30 millió eurót is adna etoért !
link?matyi02 írta:Lyon 30 millió eurót is adna etoért !
A játékos szava a mérvadó.csabimo írta:Azt nem értem hogy ilyenkor miért nem tárgyal a vezetöség egy benzema-eto cseréröl! Nálunk nagyon nem divat ez...Pl: potya pénzért eladtuk dos santost, ennyi erövel odaadhattuk volna etooval együtt benzemáért...Replay írta:A Sport és MD egybehangzóan ir arról, hogy a Lyon nagyon komolyan akarja a kamerunit.
Azt nem értem hogy ilyenkor miért nem tárgyal a vezetöség egy benzema-eto cseréröl! Nálunk nagyon nem divat ez...Pl: potya pénzért eladtuk dos santost, ennyi erövel odaadhattuk volna etooval együtt benzemáért...Replay írta:A Sport és MD egybehangzóan ir arról, hogy a Lyon nagyon komolyan akarja a kamerunit.
Benzemára elcseréljük szivesen, hamár mindenképp mennie kell...Replay írta:A Sport és MD egybehangzóan ir arról, hogy a Lyon nagyon komolyan akarja a kamerunit.