Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.26. 17:02:05

Mosquito írta: Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.
LÁttad az Eb-n? :wink: Szerintem ott bizonyított.
depth
Capitá del Barça

2008.07.26. 16:54:33

Mosquito írta: Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.
Amikor Marquez volt a védelemben, akkor legalább annyira izgultam, mint amikor Oleguer. Sokkal valószínűbb, h Puyol és Cáceres fog kezdeni. Remek helyezkedésével pótolja, a megkopott gyorsaságát.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.26. 16:51:21

Mosquito írta:
Zozzy 5 írta:Persze Puyolt is kiszoríthatják, mondjuk azt kétlem.
Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.
hát azért én sokkal jobban megbizok Puyolban mit Rafa-ba azért nem olyan acélos védő Rafa :!: :!: :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Mosquito

2008.07.26. 16:36:32

Zozzy 5 írta:Persze Puyolt is kiszoríthatják, mondjuk azt kétlem.
Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.26. 16:34:16

Igen, nekem is az az érzésem a védelemmel, amit Zoli barátunk mond. Nem baj, ha a négy posztra van 6-7 hasonló kvalitású, jól felkészült, az egészséges versenyhelyzet által felspannolt, sikerre éhes játékos. Vszl. az Alves-Milito-Puyol-Abidal négyes lesz az alap, de a Cáceres-Piqué-Márquez-Syl négyes is bármikor bevethető, amíg a másik csoport valamelyike pihen, vagy ne adja Isten, sérült. És, ne feledjétek, Rafa a középpályán is tud játszani. Persze, ha többen vannak, az is szülhet negatív felhangokat, de ennek lehetősége, csekély. Az új edzőnek, a közönségnek mindenki bizonyítani akar. A múlt szezonban is volt, hogy elfogytunk, vagy kényszermegoldásokat kellett foganatosítani.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.26. 16:28:00

Subinho írta: Puyol, Cacares, Marquez mellett ne feledd Militot! most sérült, de még mindíg van 3 középső védő! miért is kell több??? mikor volt ettől több??? sztem pique nem sokat fog játszani, ha egészséges milito, akkor caceres sem! henrique meg megy kölcsönbe... szal sztem ezek árából + eto'o nagyon is jöhetett volna agüero!!!!!
Egészséges versenyhelyzet ami csak a csapat hasznára válhat.
Gondolom Pep nem kérte volna őket, ha automatikusan nem játszatná őket. Az fog szerintem játszani, aki job formában van, és ilyen szintű játékosoknál mindíg bennevan, hogy az egyik esetleg jobban teljesít, mint a másik. Piqueban és Cáceresben is látok annyi fantáziát, hogy kiszorítsák alkalmanként Militot. Márcsak azért is, mert bár tudom, hogy az előző szezonban abban a csapatban nagyon nehéz volt jól teljesíteni, Militot is sokszor befűzték. Persze Puyolt is kiszoríthatják, mondjuk azt kétlem.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.07.26. 16:14:46

Hát ha az egy szezonos jó teljesitményről beszélünk az Fabianóra a legigazabb. Portóban és itt az Sevillában is sokszor padozott, tavaj jött ki a lépés neki. Azt nem látom nagybajnak, ha Benzemának kell egy év beilleszkedésre, Henrynek is kellett.
Fecó
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.26. 14:55:16

Fabianoért szvsz sokkal többet kérnek, mint amennyit ér, mert idén éppen több gólt lőtt, mint bármikor korábban. De a Portoban se rúgdalt zsákszámra, eddig a Sevillában sem... emellé még jön a nem épp előnyös természete... szerintem nem érné meg.

Agüero balszélre sem érné meg 50 millióért. :)

Nem felejtettem el Militot, de januárig nem számolhatunk vele. Marquez begyűjt egy meccsen két sárgát, Cacares megsérül, és marad egyedül a Capitano. Tehát akkor sem értem azt az összefüggést. :) Szvsz pont elég védőnk van.

És még mindig nem értem, mi a baj a 30 évesekkel, RvN-re speciel ilyen idős korában épült a bajnok Real. :roll:
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.26. 14:51:32

manuel írta:
barcafan0911 írta:Agüero is van olyan jó mint benzema. \:D/
Akkor lenne a legjobb hogyha mind a kettő érkezne. :lol:
szép is lenne 4-5 csatárral felállni mint régen :roll:
Subinho
Director del Fútbol

2008.07.26. 14:38:18

barca99 írta:
Subinho írta:[...]
Ugyanmár....
fabiano most jól tolja és henry már 30 éves... mire henry és fabiano kikopna, addigra bojan akkora sztár lehetne, mint ma messi...
agüerot én is balra gondoltam, R10 helyére!!! így elég komoly lenne a két szélünk támadásban!!!
Puyol, Cacares, Marquez mellett ne feledd Militot! most sérült, de még mindíg van 3 középső védő! miért is kell több??? mikor volt ettől több??? sztem pique nem sokat fog játszani, ha egészséges milito, akkor caceres sem! henrique meg megy kölcsönbe... szal sztem ezek árából + eto'o nagyon is jöhetett volna agüero!!!!!
maloudától persze, hogy jobb lenne silva!!! nem is kérdéses... csak hát ez is egy lehetőség lett volna...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.26. 14:33:08

Nah ahogy várni lehetett a sajtó felkapta az Eto'o-Benzema csere témát, bár nem hiszem, hogy van valós alapja is a dolognak.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.26. 14:27:48

A Benzemára a semmi extrát úgy értettem, hogy amit eddig mutatott arra szerintem sok játékos képes lenne, no persze most a világ legjobb bajnokságainak játékosairól beszélek. Pl Huntelaar, Luis Fabiano, Kanoute(bár ő már öregebb), Berbatov, Drogba, Tévez, Güiza... És még nagyon gondolkodnom se kellett. Azért ne mondja senki, hogy ezek közül a játékosok közül bármelyik nem lenne képes arra, mint Benzema. Nem azt mondom, benne van a top30 csatárban az könnyen lehet, na de ne becsüljük túl. Ráadásul a felsoroltak közül jó néhány azért nem is annyira zsákbamacska, mint ő. Szerintem mondjuk egy Luis Fabianoban sokkal több van, mint Benzemába valaha lesz. Mindíg is nagyra tartottam már a Sao Paulo-s időkben is. Kár hogy a Sevilla el nem adná a világ összes pénzéért sem, nem véletlen.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.26. 14:21:18

barcafan0911 írta:És érkrzne még fabregas és silva is. (ha már az álmodozásnál tartunk) :D :D
Meg Casillas és Ramos sem esne rosszul... :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.26. 14:19:47

És érkrzne még fabregas és silva is. (ha már az álmodozásnál tartunk) :D :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.26. 14:11:46

barcafan0911 írta:Agüero is van olyan jó mint benzema. \:D/
Akkor lenne a legjobb hogyha mind a kettő érkezne. :lol:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.26. 14:07:02

Agüero is van olyan jó mint benzema. \:D/
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Brian 20

2008.07.26. 14:02:03

Bestbarca írta:Én valahogy továbbra sem látok semmi extrát ebben a Benzema gyerekben, de szerintem ha tényleg tudná hozni a formáját akkor megállhatná a helyét, bár gyanús, hogy neki legalább kellene egy idény a Barcában hogy fejlődjön, és hogy tudja teljesíteni azt, amire szerződtették, a szezonkénti legalább 25 gólt. Nekünk viszont jövőre kell a teljesítmény. Sokkal valószínűbb, hogy egy rutinos játékos, aki Angliából érkezik hamarabb be tudna illeszkedni. Ezért lenne jobb Drogba.
igazad van semmi extra nincs benne. ha csak az nem hogy világon mindenütt ismerik a nevét már 20 évesen és olyan vállogatottban játszik ahol, jobbnál jobb csatárok vannak. Azoknak akik azt irjták egyes játékosokról, hogy áltagos képességű, az nem árt ha belegondol, hogy a mi magyar legjobbjaink, hol vannak ehhez az "átlagos" szinthez. Mivel sehol a közelébe se. míg a semmi extrát nem tartalmazó Benzema vagy Drogba világversenyeken bizonyít addig a magyar tehetségek az ilyen versenyek közelébe se jutnak. nem ide tartozik csak idegesítő hallani, hogy a olyan játékosokról állítják itt a hozzáértők, hogy semmi közük nincs a focihoz akik bármelyk európai csapatban megálnák a helyüket. Lehet, hogy Eto'o-t nem tudja pótolni egyik érkező sem, de nem hiszem hogy attól még átlagosak lennének
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.26. 13:47:22

barca99 írta:
Maloudában sztem nem egy nagy szám, ha már balszélső jön, akkor Arshavin vagy Silva.

De ez a két védő + Eto'o árából gazdálodás... :lol: És Agüero vagy Fabiano védekezne? Mert ott van Puyol, Cacares, Marquez, és kifújt a középhátvéd poszt. Egy eltiltás és egy sérülés, és máris milyen jó, hogy van 3 hátvédünk. :roll:
Gerard Piqué Bernabeu
Arshavin és Silva se jobb Maloudától sztem!amúgy is Arshavin...volt egy nagyon jó szezonja!legalábbis eredményes amiket nem ő hanem a CSAPAT ért el!mert a Zenit és a válogatott is igazi csapatként focizott és azért voltak eredményesek
klement7
Barça C

2008.07.26. 13:43:07

Kiárusít a Valencia!!! Nem húzzák tovább az adósságaik miatt, el kell adniuk Villát és Silvát! Remélem legalább az egyik itt köt ki.
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.26. 13:42:38

Ugyanmár...

Fabiano 27 éves és eddig volt 1 azaz egy elfogadható szezonja. Szerintem felesleges. Agüero sem rossz, de max. balszélre, mert középre - egycsatáros rendszerben - más terve van Pepnek. Agüero valószínűleg meghalt volna egy Vidic - Ferdinand darálóban... :) Ha egy csatárnak kell örlődni két védő között, akkor jobb a tank stílus. Főleg, hogy Pep is így gondlokodhat a felmerült neveket olvasva.

Mellesleg nem kell 30 éves játékosokra építeni, mert itt lesz Bojan. Övé a jövő. Max. 2-3 évre kell elé vki. De lehet, hogy addig sem. Tehát egyáltalán nem érdekel, hogy ilyen idős játékosokban gondolkoznak. Sőt, jó, mert így Bojannak is több lehetősége lesz.

Maloudában sztem nem egy nagy szám, ha már balszélső jön, akkor Arshavin vagy Silva.

De ez a két védő + Eto'o árából gazdálodás... :lol: És Agüero vagy Fabiano védekezne? Mert ott van Puyol, Cacares, Marquez, és kifújt a középhátvéd poszt. Egy eltiltás és egy sérülés, és máris milyen jó, hogy van 3 hátvédünk. :roll:

Az utolsó példa meg NC. Ez a vezetés már igazolt úgy, és gazdálodott úgy, hogy higgyünk bennük, és ne hasonlítsuk őket Gaspartékhoz.
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.26. 13:35:08

Rüstü után szeretnék én még törököt látni a csapatban!imádom az egész törökországot a futballisták stílusát mindent...igazi kamikazék:D!az életüket is felálldozzák ha kell(és ezt mind csakis Allahért:D)!de legalább még egy évet várni kell arra h török játékosunk legyen
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.26. 13:17:42

danianevem írta:És mit szólnátok Arda Turanhoz?????

Egy rövid videó az EB-n nyújtott teljesítményéről:
http://youtube.com/watch?v=oT4oMTGBaD0&feature=related

Szerintem van a török srácban vmi győzni akarás...
Mindegyik törökben van győzni akarás :!: :!: :!:
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.26. 13:10:16

Én valahogy továbbra sem látok semmi extrát ebben a Benzema gyerekben, de szerintem ha tényleg tudná hozni a formáját akkor megállhatná a helyét, bár gyanús, hogy neki legalább kellene egy idény a Barcában hogy fejlődjön, és hogy tudja teljesíteni azt, amire szerződtették, a szezonkénti legalább 25 gólt. Nekünk viszont jövőre kell a teljesítmény. Sokkal valószínűbb, hogy egy rutinos játékos, aki Angliából érkezik hamarabb be tudna illeszkedni. Ezért lenne jobb Drogba.

danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.26. 13:09:44

És mit szólnátok Arda Turanhoz?????

Egy rövid videó az EB-n nyújtott teljesítményéről:
http://youtube.com/watch?v=oT4oMTGBaD0&feature=related

Szerintem van a török srácban vmi győzni akarás...
skadi
Capitá del Barça

2008.07.26. 13:01:15

gyuri03 írta:ja és egyébként figyelnek 1 magyar srácot volt már ott próbajátékon volt a fókuszban vmilyen Patrik :lol: :lol: szurkolok neki h oda kerüljön
hoós patrik és asszem 12 éves :)
de már volt próbajátékon 2 hétig,de azóta semmi hír róla...
Lezárt