Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cali
Entrenador del Barça

2008.07.29. 16:51:10

Most már Touré is Eto'o mellé állt... van egyáltalán még ember a földön Guardiloan kívül aki azt akarja, hogy Eto'o elmenjen?

(már pár héttel ezelőtt is mondtam, meg most is mondom, hogy szerintem nem fog elmenni!)
8)
kapitány
Jugador del Barça

2008.07.29. 15:59:41

[quote="westerngom"]- lehet, hogy elcsépelt az ötlet, de szavazás eredményét látva érdemes lenne a moderátoroknak egy szépen fogalmazott levélben elküldeni a szavazás eredményét a klubnak, mint Mo. legnagyobb FCB oldala.
Tudom, ill. olvastam, hogy a döntés sajnos nem a mi kezünkben ill. Laporta kezében (: kicsit felelősség áthárítás) van...........
DE! a sok megerősítés, bíztatás mint látjuk valamit azért csak elindított :!:
Amennyiben van mód és lehetőség, kérem a moderátorokat az ötlet átgondolására.[/quote]

arra én is kíváncsi lennék, hogy mennyire érdekli ez a szavazás őket!?meg hogy mennyire vágják, hogy van egy ilyen oldal MO-on.
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.29. 15:36:36

- lehet, hogy elcsépelt az ötlet, de szavazás eredményét látva érdemes lenne a moderátoroknak egy szépen fogalmazott levélben elküldeni a szavazás eredményét a klubnak, mint Mo. legnagyobb FCB oldala.
Tudom, ill. olvastam, hogy a döntés sajnos nem a mi kezünkben ill. Laporta kezében (: kicsit felelősség áthárítás) van...........
DE! a sok megerősítés, bíztatás mint látjuk valamit azért csak elindított :!:
Amennyiben van mód és lehetőség, kérem a moderátorokat az ötlet átgondolására.
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.29. 15:28:47

Danka00792 írta:
csabimo írta: Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!
Ez kb olyan hogy louis van gaal amikor jött, rivaldo ment!!! mert van gaalnak nem kellettek sztárok, mert ö csapatot akart épiteni...
Pepp eltervezett valamit, és etoo nem szerepel benne...ennnyi! ha más lett volna az edzönk lehet hogy számitana etoora, és meg sem fordult volna a fejében hogy eladja....
Ezt én annyira hülyeségnek tartom. Nem az írásod, hanem azt, hogy nemkellenek sztárok. Szerintem ha valaki eljön egy Barca szintű klubba, valamilyen szinten egyböl sztár lesz. Plusz Messi-böl most tényleg ultramegagiga sztár lett, akkor adjuk el? :shock: Eto'o is itt bontakozott ki teljesen...
Samu rugja a gólokat, viszajön középpályára, letudom írni a nevét... mi kell még? :wink:

Szerk.: Jó, persze. Vannak csapatok akik felvásárolnak sok sztárt és abbol akarnak csapatot faragni. Hadd ne mondjak neveket. Real. (hopp :) ) De egy Barca szintü csapatba is kellenek sztárok, akik ha nemmegy a csapatnak egy villanással eldöntik a mecset. Eto'o ilyen. Kell és kész.
Persze hogy kellenek sztárok, föleg egy barca szintü csapatba :) De a van gaalos korszakra nem volt jellemzö, mert ö azt vallotta hogy sztárok nélkül is lehet jo csapatot csinálni...Gondolj csak vissza megvettük ronaldot lött 34 golt és eladtuk. A mai napig nem értem hogy miért?
Én nem arra értettem hogy Guardinak nem kellenek sztárok, csak valamiért etoo nem kell neki...
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.29. 15:07:19

csabimo írta: Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!
Ez kb olyan hogy louis van gaal amikor jött, rivaldo ment!!! mert van gaalnak nem kellettek sztárok, mert ö csapatot akart épiteni...
Pepp eltervezett valamit, és etoo nem szerepel benne...ennnyi! ha más lett volna az edzönk lehet hogy számitana etoora, és meg sem fordult volna a fejében hogy eladja....
Ezt én annyira hülyeségnek tartom. Nem az írásod, hanem azt, hogy nemkellenek sztárok. Szerintem ha valaki eljön egy Barca szintű klubba, valamilyen szinten egyböl sztár lesz. Plusz Messi-böl most tényleg ultramegagiga sztár lett, akkor adjuk el? :shock: Eto'o is itt bontakozott ki teljesen...
Samu rugja a gólokat, viszajön középpályára, letudom írni a nevét... mi kell még? :wink:

Szerk.: Jó, persze. Vannak csapatok akik felvásárolnak sok sztárt és abbol akarnak csapatot faragni. Hadd ne mondjak neveket. Real. (hopp :) ) De egy Barca szintü csapatba is kellenek sztárok, akik ha nemmegy a csapatnak egy villanással eldöntik a mecset. Eto'o ilyen. Kell és kész.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.29. 14:18:07

Üdv!

Nem voltam itthon, de követtem az eseményeket. Remélem Eto'o kap még egy lehetőséget, mert nyilván azért játszik így, mert megakarja mutatni, nem érdemes tőle megválni.

Remélem marad és nem ilyen szennyes Trezeguet-vel vacakolunk, amikor a világ egyik legjobb csatára a miénk.

Hajrá Eto'o!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.29. 13:13:42

Mr. Master írta:Nálam az eltiltás és az, hogy lelép, hogyha nem nyerünk semmit, sokat nyomott a latban negativ irányban.
Nem tudom, hogy van-e itt egyáltalán valaki, aki végigolvasta az említett nyilatkozatot. Samu arról beszélt, hogy ha még 2 évig nem nyerünk semmit, akkor inkább tovább áll, mert a szurkolókkal szemben nem érezné fair-nek, hogy ő csak itt zsebre teszi a lóvét, címek meg sehol.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.07.29. 13:08:08

Nálam az eltiltás és az, hogy lelép, hogyha nem nyerünk semmit, sokat nyomott a latban negativ irányban.. Emellett kétségtelen, hogy szeretném, hogyha a csapatnál lenne, de mindezt olyan csendben tenné, mint Iniesta. Ezért nem tartanám jo ötletnek a helyére Adebayort, ugyanolyan "eccentrical", mint Eto'o... Mondom, én teljesen kiegyeznék egy cserével Villára és azzal is, hogyha csendben maradna. Nálam sokkal égetőbb a balszélső poszt, ahova igazán csak elhozhatnánk azt a van der vaart gyereket, vagy ahogy mondjátok Diegot. Ha meg ennyire a fogukhoz verik a garast odafönn, akkor adjunk némi pénzt, Crosast és hozzuk el ezt a Diego Capel gyereket.. Csak valamit csináljunk balszélre, mert szerintem az nagyon harmatos lesz, ha Iniestának egész évben ott kell nyomnia joformán rendes csere nélkül.. Pláne, ha továbbra is Rijkaard 4-3-3-jában gondolkodunk, ami elég valoszinünek tünik.. Szóval szerintem a balszélre kell inkább mindenképpen valaki, Guddytól meg az ég szerelmére szabaduljunk már meg!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.29. 13:05:29

Danka00792 írta:Sokan azt mondják, hogy Eto'o-t azért adják el, mert nem megfelelő a magatartása, nem profi szinten viselkedik.
Felteszem a kérdést, akkor miért akarja sok meghatározó játékos, és az elnök is, hogy maradjon? Mindegyik arról beszél, hogy példamutató játékos, profi hozzáállással. Jobban hiszek nekik, mint a bulvár sajtónak. :wink:

Remélem, hogy marad!
Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.29. 12:57:17

Sokan azt mondják, hogy Eto'o-t azért adják el, mert nem megfelelő a magatartása, nem profi szinten viselkedik.
Felteszem a kérdést, akkor miért akarja sok meghatározó játékos, és az elnök is, hogy maradjon? Mindegyik arról beszél, hogy példamutató játékos, profi hozzáállással. Jobban hiszek nekik, mint a bulvár sajtónak. :wink:

Remélem, hogy marad!
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.07.29. 12:10:01

Feltehetően Laporta észre vette h a játékosok nagy része már a nyilatkozataikban is kijelentik hogy Samu maradjon.A szurkolók sem szeretnék bár azok akik kifütyülték azokat ilyenkor nem értem. De remélem marad és ahogy Laporta mondta visszafordítható.
robertfcb
Capitá del Barça

2008.07.28. 22:55:58

soadroli írta:Madrid cabrón salud el campeón
Mit is jelent?
*******(kedves) madrid hódolj be a bajnoknak. Ez most nem aktuális :lol:
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.28. 22:36:04

Madrid cabrón salud el campeón
Mit is jelent?
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.07.28. 22:31:22

Madrid cabrón salud el campeón ezt még Eto'o nyilatkozta anno. Szal ilyenek kellenek a Barcába és ezek után akarják a Realba visszaigazolni :P
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.28. 22:03:34

Perrero írta:Eto'o nem volt sportszerütlen :?: jah, csak a nyáltermelődése tu gyors...

A sorfal.. Eto'o nem tiltatná el magát szándékosan egy el classicoról..
- a nyál termelődésben biztos jobban otthon vagy, ill. jobban emlékszel......., de nem mondhatod, hogy agresszív, sunyi, törlesztős stb. játékos.
Egyébként Frank R. "nagy" köpése valamiért nekem megmaradt, pedig az nem tegnap volt. :lol:

az eltiltási szándéka vitatható, de legyen........, tudsz még valamit felhozni az elmúlt évekből? :roll:

- nem, nem vitatom, igen az talán szándékos volt, igazad van....
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.28. 20:49:32

Pedro10 írta:Sportszerűtlen volt,nem állt sorfalat a bajnoknak.A csapatát cserben hagyta,züllesztett,kritizált.

A mások oldala:
A világ legjobb csatára.

Mindenki döntsön belátása szerint.
Sportszerűtlen volt: - a pályán soha és talán az egyik legsportszerűbb játékosunk a pályán!(: az egyéb hely nem érdekel........
Nem állt sorfalat a bajnoknak: - Laporta sem, pedig Ő meg is ígérte!
A csapatát cserben hagyta: - mikor?? jah, persze amikor sérülése alatt is végig szurkolt a lelátóról a csapatnak és siettette a felépülését, hogy mielőbb a csapat rendelkezésére állhasson.
Züllesztett: - kit???, mit?????
Kritizált: - sajnos csak elég későn tette! és mennyire igaza volt, így utólag vissza nézve!

A másik oldal:
A világ egyik legjobb csatára, aki már "bizonyított!" a csapatban, hogy eredményesen és tökéletes összhangban játszik a társaival.
vale
Capitá del Barça

2008.07.28. 20:06:01

Pedro10 írta:Sportszerűtlen volt,nem állt sorfalat a bajnoknak.A csapatát cserben hagyta,züllesztett,kritizált.

A mások oldala:
A világ legjobb csatára.

Ő kimondta amit gondolt , ahogy (valószínüleg Roni) és Deco is megtette persze ez lehet rossz hatással bizonyos dolgokra , de ők "egyenes" emberek és én ezt inkább becsülöm bennük minthogy nehezményezem.
Eto'o nem sportszerűtlem , legalábbis a pályán sosem , és ott többször van "próbáratéve" a sportszerűsége mint sorfalállásoknál , nem tudom most hogy érthető-e amit mondok de a lényeg hogy sokkal többet sortszerű mint nem sportszerű.
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.28. 19:25:45

Lehet h marad.Ugyanis jól játszott a Dundee ellen.PL:Scolari is elküldte volna Wright-Phillips-et.De jól játszott a felkészülés során és a friss hírek szerint Scolari mégis megtartaná.Pep is megtehetné ezt Eto'o-val. 8)
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.07.28. 18:51:02

16-n szeretnék Még h eto'o maradjon :lol: :lol: :lol: :lol: hát remélem is hogy marad... :roll: :wink:
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.28. 18:46:26

A mások oldala:
A világ legjobb csatára.

Én a "mások oldalát" választom... Samu egyáltalán nem sportszerűlen... Sérültként drukkolt nekünk, szal szerintem nem hagyta cserben csapatát... De mindenki más véleményen van...
Pedro10
Jugador del Barça

2008.07.28. 18:28:24

Sportszerűtlen volt,nem állt sorfalat a bajnoknak.A csapatát cserben hagyta,züllesztett,kritizált.

A mások oldala:
A világ legjobb csatára.

Azáldójátnéki.
danianevem
Entrenador del Barça

2008.07.28. 18:26:34

katalan-joe írta:Azt ne felejtsük el ,hogy Eto'o sérülése idején ott volt mindig a lelátón és szúrkolt,beleélte magát a meccsbe,amit R10-ről nem lehet elmondani! :oops: Mikor láttad Ronit a leláton szurkolni a csapatért? :roll:
Ezzel egyetértek... Eto'o szereti a Barcát, amit egy "Drogba-féle" sosem fog... Szóval felesleges lenne elüldözni Samut.
katalan-joe
Barça C

2008.07.28. 18:25:08

Én nagyon tisztelem Eto'o-t,remélem megérdemel még egy esélyt és nem engedik el!Megérdemli,hogy maradjon!!! :wink:
katalan-joe
Barça C

2008.07.28. 18:20:47

Azt ne felejtsük el ,hogy Eto'o sérülése idején ott volt mindig a lelátón és szúrkolt,beleélte magát a meccsbe,amit R10-ről nem lehet elmondani! :oops: Mikor láttad Ronit a leláton szurkolni a csapatért? :roll:
Lezárt