Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Persze hogy kellenek sztárok, föleg egy barca szintü csapatbaDanka00792 írta:Ezt én annyira hülyeségnek tartom. Nem az írásod, hanem azt, hogy nemkellenek sztárok. Szerintem ha valaki eljön egy Barca szintű klubba, valamilyen szinten egyböl sztár lesz. Plusz Messi-böl most tényleg ultramegagiga sztár lett, akkor adjuk el?csabimo írta: Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!
Ez kb olyan hogy louis van gaal amikor jött, rivaldo ment!!! mert van gaalnak nem kellettek sztárok, mert ö csapatot akart épiteni...
Pepp eltervezett valamit, és etoo nem szerepel benne...ennnyi! ha más lett volna az edzönk lehet hogy számitana etoora, és meg sem fordult volna a fejében hogy eladja....Eto'o is itt bontakozott ki teljesen...
Samu rugja a gólokat, viszajön középpályára, letudom írni a nevét... mi kell még?
Szerk.: Jó, persze. Vannak csapatok akik felvásárolnak sok sztárt és abbol akarnak csapatot faragni. Hadd ne mondjak neveket. Real. (hopp) De egy Barca szintü csapatba is kellenek sztárok, akik ha nemmegy a csapatnak egy villanással eldöntik a mecset. Eto'o ilyen. Kell és kész.
Ezt én annyira hülyeségnek tartom. Nem az írásod, hanem azt, hogy nemkellenek sztárok. Szerintem ha valaki eljön egy Barca szintű klubba, valamilyen szinten egyböl sztár lesz. Plusz Messi-böl most tényleg ultramegagiga sztár lett, akkor adjuk el?csabimo írta: Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!
Ez kb olyan hogy louis van gaal amikor jött, rivaldo ment!!! mert van gaalnak nem kellettek sztárok, mert ö csapatot akart épiteni...
Pepp eltervezett valamit, és etoo nem szerepel benne...ennnyi! ha más lett volna az edzönk lehet hogy számitana etoora, és meg sem fordult volna a fejében hogy eladja....
Nem tudom, hogy van-e itt egyáltalán valaki, aki végigolvasta az említett nyilatkozatot. Samu arról beszélt, hogy ha még 2 évig nem nyerünk semmit, akkor inkább tovább áll, mert a szurkolókkal szemben nem érezné fair-nek, hogy ő csak itt zsebre teszi a lóvét, címek meg sehol.Mr. Master írta:Nálam az eltiltás és az, hogy lelép, hogyha nem nyerünk semmit, sokat nyomott a latban negativ irányban.
Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!Danka00792 írta:Sokan azt mondják, hogy Eto'o-t azért adják el, mert nem megfelelő a magatartása, nem profi szinten viselkedik.
Felteszem a kérdést, akkor miért akarja sok meghatározó játékos, és az elnök is, hogy maradjon? Mindegyik arról beszél, hogy példamutató játékos, profi hozzáállással. Jobban hiszek nekik, mint a bulvár sajtónak.![]()
Remélem, hogy marad!
*******(kedves) madrid hódolj be a bajnoknak. Ez most nem aktuálissoadroli írta:Madrid cabrón salud el campeón
Mit is jelent?
- a nyál termelődésben biztos jobban otthon vagy, ill. jobban emlékszel......., de nem mondhatod, hogy agresszív, sunyi, törlesztős stb. játékos.Perrero írta:Eto'o nem volt sportszerütlenjah, csak a nyáltermelődése tu gyors...
A sorfal.. Eto'o nem tiltatná el magát szándékosan egy el classicoról..
Sportszerűtlen volt: - a pályán soha és talán az egyik legsportszerűbb játékosunk a pályán!(: az egyéb hely nem érdekel........Pedro10 írta:Sportszerűtlen volt,nem állt sorfalat a bajnoknak.A csapatát cserben hagyta,züllesztett,kritizált.
A mások oldala:
A világ legjobb csatára.
Mindenki döntsön belátása szerint.
Ő kimondta amit gondolt , ahogy (valószínüleg Roni) és Deco is megtette persze ez lehet rossz hatással bizonyos dolgokra , de ők "egyenes" emberek és én ezt inkább becsülöm bennük minthogy nehezményezem.Pedro10 írta:Sportszerűtlen volt,nem állt sorfalat a bajnoknak.A csapatát cserben hagyta,züllesztett,kritizált.
A mások oldala:
A világ legjobb csatára.
Én a "mások oldalát" választom... Samu egyáltalán nem sportszerűlen... Sérültként drukkolt nekünk, szal szerintem nem hagyta cserben csapatát... De mindenki más véleményen van...Pedro10 írta:Sportszerűtlen volt,nem állt sorfalat a bajnoknak.A csapatát cserben hagyta,züllesztett,kritizált.
A mások oldala:
A világ legjobb csatára.
Ezzel egyetértek... Eto'o szereti a Barcát, amit egy "Drogba-féle" sosem fog... Szóval felesleges lenne elüldözni Samut.katalan-joe írta:Azt ne felejtsük el ,hogy Eto'o sérülése idején ott volt mindig a lelátón és szúrkolt,beleélte magát a meccsbe,amit R10-ről nem lehet elmondani!Mikor láttad Ronit a leláton szurkolni a csapatért?