Igen, ezt ismerem. Tényleg nagy a szöveg! Megvan tőlük pár album. Bár bevallom, hogy nem mind hallgattam végig. Volt már, ami nagyon nem feküdt ízlésemnek.Tim írta:Nahát Kralo,ezzel a Smiths számmal most megleptél! Nem néztem volna ki belőled hogy szereted,ha meg nem sértelek veleKralo írta:Linkelek két zenét...
The Smiths - Rubber Ring
Thom Yorke - Black Swan
..csak azért mert tetszenek.
![]()
Akkor nyílván ezt is ismered:The Smiths-Panic
Nekem ez a kedvencem. Ráadásul milyen szövegek!"Akasszátok fel az áldott Dj-t,mert a zene amit játszik semmit nem mond az életemről"
És még oldakon keresztül lehetne sorolni! És a zene is kiváló.
Amúgy hallgattok én sokfélét. Csak a jelenkorból van abszolút favorit műfajom, ami mögött a többi már olyan kiégettnek tűnik számomra, és mintha körbeért volna azokban a mókuskerék. Bár most a kedvencnél is ezt érzem. Nem tudnak újat mutatni. Vagy csak eltűntek az igazi tehetséges zenészek, a helyüket pedig csak a sztárvilág után érdeklődő, dicsfény után vágyó arcok vették át. Persze túlzó vagyok, és általánosságokban írtam. Egy-kettő azért ma is akad, ami fülbemászóan kihagyhatalan és le-le szalad az internet folyásán a számítógépemen található adattároló egységre. De nem vagyok elégedett. Mindig 10-20-30 éveket kell visszanyúlnom, ha számomra minőséget alkotó zenét akarok hallgatni az 'utaztató dallamaimon' kívül.