Pontosanfcjoc írta: azért bojan-t nem kell egyből messi-hez hasonlítani. 17 évesen messi egy meccset játszott idény végén, bojan meg egy egész idényt végig tolt.

Pontosanfcjoc írta: azért bojan-t nem kell egyből messi-hez hasonlítani. 17 évesen messi egy meccset játszott idény végén, bojan meg egy egész idényt végig tolt.
sztem is kell mivel nem jácchat mindenki "más posztján".....jobb ha mindenki a saját posztján játszik és akkor leszünk a legeerősebbek.....fcjoc írta:azért bojan-t nem kell egyből messi-hez hasonlítani. 17 évesen messi egy meccset játszott idény végén, bojan meg egy egész idényt végig tolt. igenis kell nekünk silva! még jön ő, és akkor lesz kész a keret! csakisakkor. etoo meg maradLG írta:..
Bojan már 18 éves lesz, és már el lehet kezdeni fokozatosan beépiteni a csapatba, mint anno Messit, mert Bojan is van akkora tehetség, mint LeoPato is már alapember a Milanban, pedig nem sokkal idősebb Bojannál, és nem is tehetségesebb.
skadi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=192087
ez most igaz?vagy tud erröl valaki valamit?vagy mi?
azért bojan-t nem kell egyből messi-hez hasonlítani. 17 évesen messi egy meccset játszott idény végén, bojan meg egy egész idényt végig tolt. igenis kell nekünk silva! még jön ő, és akkor lesz kész a keret! csakisakkor. etoo meg maradLG írta:..
Bojan már 18 éves lesz, és már el lehet kezdeni fokozatosan beépiteni a csapatba, mint anno Messit, mert Bojan is van akkora tehetség, mint LeoPato is már alapember a Milanban, pedig nem sokkal idősebb Bojannál, és nem is tehetségesebb.
Bojan már 18 éves lesz, és már el lehet kezdeni fokozatosan beépiteni a csapatba, mint anno Messit, mert Bojan is van akkora tehetség, mint Leomanuel írta:Távozó: Érkező:(LG szerint senki)LG írta:Én meg mindig azt mondom, nem kell, Silva meg duplán nem. Igy jó ez a keret, ahogy van, persze Etoo maradjon
Ronaldinhó x
Csak gratulálni tudok ehez a hsz-edhez!!! R10-ett szerinted nemkellene pótolnúnk vagy ekkora sztárt majd a 17 éves Bojannal akarnád pótolni???
Okoska!!!
Én szeretném ha jönne, de jó lenne max egy "20-asból" megúszni euróban!gekkodan írta:Bronzetti ügynök úr megszólalt Silva ügyében (elsősorban a Milan igazolásai kapcsán hallhattuk a nevét, pl. Ronaldinho Milan-szerződését is kimondta már Májusban). Véleménye szerint, bár a Roma ajánlatot tesz a Valenciának a balszélsőért és a klubhoz közeli források szerint előrehaladottak a tárgyalások az olaszokkal, Bronzetti azt mondta, David Silva a Barcába tart, tárgyalunk velük.
A Valencia vezetése az anyagi stabilitást Silva eladásával képzeli el, Villához inkább ragaszkodnak.
forrás: Sky Sport Italia
Ha menne is Madridba alap esetben akkor sem Puyollal találná megát szembe hanem Alvessel. És ha Zambi képes volt megfogni, akkor Dani keresztbe eszi meg.Léfe írta:Valahogy divat lett leszólni azokat akik nem hozzánk jönnek. Engem bizony nem nyugtat meg, hogy C.Ronaldó a Madridba igyekezik menni. Ha jól játszik nem lehet megfogni, de az kérdéses, hogy a rohanó MU után a Reál stilusa, hogyan fog neki bejönni. Puyolt gyegébbek is megforgatták az elmult 2 évben.
pfff... hogy lehet ilyen hülyén gondolkodni... hja, ellenünk nem fog fickándozni, viszont a másik 18 csapatnak meg majd lövi a gólokat... lehet, hogy egy nagyképű s*arzsák, de focizni azt tud... maradjon ő csak a múúúúúbanNastradamus írta:Én is remélem, hogy a Realba megy és szemben fogja magát találni Puyollal és Touréval akik majd elveszik a kedvét a focizástól ésakkor majd mehet színésznek valami harmadosztályú szappanoperába!sziszkovlb18 írta:Örülnék, ha CR blankó lenne ugyanis látná MESSI-t játszani és rájönne arra, hogy miért nem ő a legjobb, hanem a mi LEO-nk!!
norbert55 írta:Sztem sem kell már senki.Jók vagyunk így.Még Gudyt eladnám (nekem nem szimpi) és készen vagyunk.Nagyon jók a fiataljaink is naon jó csapat lesz ez.
szerintem is a realába kéne menni-e és majd martni keita piqé puyol turé szed szedi öketNastradamus írta:Én is remélem, hogy a Realba megy és szemben fogja magát találni Puyollal és Touréval akik majd elveszik a kedvét a focizástól ésakkor majd mehet színésznek valami harmadosztályú szappanoperába!sziszkovlb18 írta:Örülnék, ha CR blankó lenne ugyanis látná MESSI-t játszani és rájönne arra, hogy miért nem ő a legjobb, hanem a mi LEO-nk!!
Tevez:DPedrito Jeffren ?:Dsocio66 írta:Mancini,C.Ronaldo,Malouda,Robinho,Arshavinbaas11 írta: ki játszik még egyáltalán ilyen posztot,Silva ,Roni tán Joe Cole ,Robben !?
Mancini,C.Ronaldo,Malouda,Robinho,Arshavinbaas11 írta: ki játszik még egyáltalán ilyen posztot,Silva ,Roni tán Joe Cole ,Robben !?