manuel írta:Txiki szavaiból azt lehet kivenni hogy Etónak távoznia kell és gondolom hogy helyette a kis kedvencétt Benzemátt akarja majd ide hozni.

igen, ezt lehet kivenni... hogy Benzemát akarja-e, nem tudom, mindenesetre nem értem Csiki(-csuki) urat.
már kezdtem megörülni, amikor a csapattársak sorra elmondták, hogy mennyire szeretnék, hogy Eto'o maradjon, még az elnök is, a maga diplomatikus módján, kifejtette, hogy maradhat, majd pedig, hogy kész a keret, erre jön ez a Csíkos, és közli, hogy el akarja adni Eto'o-t

.
de könyörgöm, miért? nem látja be, hogy
- a világ legjobb középcsatárai között van, kb. 5x jobb, mint amilyen AdeBajor Imre valaha is lesz
- a csapattársai szeretik, noha nem könnyen kezelhető ember
- akik őt azonos szinten tudnák pótolni - véleményem szerint: David Villa, Ibrahimovic (na mert ő aztán korrekt figura

), Fernando Torres - sokkal drágábban szerezhetőek meg (ha ugyan), mint amennyit Samuért kapni lehet, pedig kb. ugyanaz a szint (= a világ legjobbjai)
- akit tehát ugyanannyi pénzért lehetne hozni (Fekete Crouch, Berbatov, Trezeguet) nála gyengébb játékosok. ugyanannyiért rosszabbat venni pedig pocsék befektetés, ezt még én is tudom, pedig nem vagyok közgizda.
akkor meg miért????? magyarázza már el nekem valaki, kérem, aki tud "csikiül"...

mert addig kénytelen leszek azt hinni, hogy ez az ember bolond, vagy ártani akar a csapatnak.
huh, elnézést a stílus nyerseségéért, de ez az értelmetlen ügy kikészít.