Gyepes Gabi sztem az 1ik leggólerősebb védő a világon. Csak kár, h a nagy részét saját csapatának lövikabekabe írta: Gyepes viszont már hiányzott az öngolja

Gyepes Gabi sztem az 1ik leggólerősebb védő a világon. Csak kár, h a nagy részét saját csapatának lövikabekabe írta: Gyepes viszont már hiányzott az öngolja
Legyen igazad, mondom, szimpatikus csapat benyomását keltette mindig. Csak a nekirugaszkodás, és a fogadkozások után mindig jött a szomorú valóság. A középmezőny eleje. Ramos nagyon jó edző, ez nem vitás. De, szerintem, nem a PL-ben van a helye. Sokkal jobban fekszik neki a latinos foci, spanyol/portugál/olasz bajnokság. De, bízzunk a szép eredményeiben.gekkodan írta:Ramos hatalmas edző és már most látszik, hogy ez az alapozás tisztán az ő munkája lesz. Okos, minőségi igazolások, jó csapatépítés. A ligakupa azért már meglett nekik tavaly, a hozzáállásbeli változás már látható. Szerintem a Spurs fanoknak most jó érzés a csapatuk.
Minden nyáron megerősítik a keretüket, mindig nagy reményekkel indulnak neki a szezonnak e szimpatikus csapat játékosai. Aztán valahogy mégsem jön ki nekik a lépés. Martin Jol edzősködése alatt váltak szimpatikussá, Ramos nem való oda. Szerintem.gekkodan írta:A Tottenham Hotspurs nyári átigazolási stratégiája nagyon szimpatikus. Nem írnám le őket, el tudom képzelni, hogy megcsípik a 4. helyet és láthatjuk őket a BL-ben. Jó játékosokat, minőségi igazolásokat szereztek, mindezt elég jó áron. Egyetlen veszteségük Keane, de már most olvasom, hogy Forlan felé kacsintanak.
Jövő héten állítólag megszerzik Arsavint 19 milláért (ennyit Txiki okoskodásáról, hogy túl drága...), még egy támadó és Juande Ramos a padon elég komoly lehetőség egy sikeres szezonra.
Érdemes lesz odafigyelni.
Köszi a videót. Szép teljesitményt nyújtott szerintem, Szép volt Krisztián, így tovább!Drigo írta:Aki kiváncsi Németh alakítására, az megnézheti a Rangers elleni meccs góljait, sajnos csak a "gólpasszát" mutatják, majdnem ő is betalált, de a tizenegyesét nem, csak ahogy Csabika bevágja.
Glasgow Rangers - Liverpool 0-4
Szerintem is jó kis gárda ez az idén. Én amúgy is nagy City fanatikus vagyok (persze csak a Barca után , és az idei évdanianevem írta:Én kíváncsi leszek a Man City szereplésére... Sven-Goran Eriksson az előző szezonban is bebizonyította, hogy gyenge menedzser... Uccsó fordulóban 7-1 a Middlesbrough-tól????!!! De Mark Hughes talán majd jobb lesz. Szerintem a City-nek megvan a kerete ahhoz, hogy megszorítsa a "nagyok" egyeduralmát a PL-ben.
Corluka, Richards, Johnsson majd ettől a szezontól kezdve fognak úgy játszani ahogy tudnak. Szerintem jó kis gárda lesz...
Parancsoljkleno04 írta:valaki nem tudna egy linket adni a tegnap esti Pool meccsről mert azt nagyon megköszönném
hát én sajna nemtudok adni,de szerintem NémethKiki szereplésén kívül nem volt benne semmi érdekeskleno04 írta:valaki nem tudna egy linket adni a tegnap esti Pool meccsről mert azt nagyon megköszönném
Nemtom melyik csatornán, de neten pl. itt is megnézheted...kleno04 írta:és nem tudjátok hogy melyik csatorna adja