Bocsi. Én hallottam minap egy olat, hogy Figo menedzsere anno odaállt elé és azt mondta, h vagy elmész Madridba, vagy én megyek a börtönbe... volt vmi gázvilmso94 írta: Figo elárulta a barcát és ez nem marad nyomtalanul a barca szivekben !!!

Bocsi. Én hallottam minap egy olat, hogy Figo menedzsere anno odaállt elé és azt mondta, h vagy elmész Madridba, vagy én megyek a börtönbe... volt vmi gázvilmso94 írta: Figo elárulta a barcát és ez nem marad nyomtalanul a barca szivekben !!!
Figo elárulta a barcát és ez nem marad nyomtalanul a barca szivekben !!!Nastic07 írta:Romario volt a legnagyobb!
Hihetetlen mit tudott a labdával csinálni!
Sztoicskovval nagyon ott voltak a szeren!
jah és nefeldkezzünk meg a Rivaldo, kluivert, Figo támadósorról sem!
Kár h alig nyertek bajnokságot kupákat!
Pedig szinte minden meg volt abban a csapatban!
A legszebb dolog azokat a meccseket vissza nézni!
Jaj, mindig megfeledkezem róla, hogy te vagy a Barça szurkolók etalonja...Gyanítom, hogy fejből leírod, hogy a 63 gólját kik ellen rúgta a bajnokságban... Nem vagyok tizenkét éves bakfis, hogy bevegyem a nyilas dumádat.Varga Tamás írta:A védőknek nem labdazsonglőröknek kellett lenniük - elsősorban.
Oké, hogy a 4 idényben ennyit játszott, ezzel pontosan tisztában voltam, meg a góljai számával is - ha gondolod leírom mely meccseken, hány gólt lőtt, mert újat nem mondtál nekem -, de ettől még az átlagosnál nem tartom nagyobb játékosnak.
Még e Te kedvedért sem.
Tudod, vmibe bele kell kötnie, hogy aztán szidhassa...Taibi írta:Amúgy azt megmagyarázná nekem valaki, hogy mi az összefüggés a között, hogy Txiki milyen játékos volt, illetve a között hogy milyen technikai igazgató?
Mert én nem látom az összefüggést...
Pont Nadallal példálózol?Varga Tamás írta:A gólátlaga elfogadható, de átlagosnál nem több a teljesítménye. Attól, hogy alapember volt, még nem egy Sztoicskov, Laudrup, Nadal szintű játékos volt. A BEK-döntőn pl. még csereként sem állították be, pedig nem volt sérült, ott ült a kispadon. Ha alapember lett volna oly nagyon, akkor kezdőként lép pályára. Szerintem, nem volt egy nagy talentum. Oli is játszott itt 175 meccset.
westerngom pedig a ka-ra gondolt.
Mikor az retek elment, nyilvánosságra lett hozva, hogyha Perec kifizeti a pénzt érte, és figo nem megy, akkor füge lajcsinak 30 millióba kerül. Ez fordítva is igaz volt, hogyha Perec bá nem igazolja le, akkor ő fizet ennyit lajoskának.Shandor írta:Figo egykori ügynöke érdekes nyilatkozatot tett AZ átigazolással kapcsolatban
Ha nem lenne igaz, semmi értelmét nem látnám a nyilvánosságra hozatalának. De egy ügynök nem lehet ennyire felelőtlen - még én is mindig, mindent elolvasok az elejétől a végéig, amit az aláírásommal látok el!
Ha már itt tartunk, a legnagyobb, aki valaha a Barcában játszott, Maradona volt. De ugye itt ha jól értem, itt a csak a Barcás teljesitmény alapján kell eldönteni, abban meg Kubala az 1.lluisllach89 írta:A valaha volt legnagyobb játékos lehet h Kubala de a Barcában játszott legnagyobb spíler Cruyff volt, ezt megmagyarázni se kell, el kell ismerni. Szeretjük, magyar volt Kubala, ügyes is volt, de Cruyff az Cruyff.
Rivaldo az Isten! Szerintem is Ő volt minden idők legnagyobb Barca játékosa - persze itt most csak azokról van szó, akit láthattam focikázni...Gömzító írta:Hát érdekes egy lista!
Felsorolásnak oké de a sotrrend nem biztos hogy ez lenne ha szavazásra bocsájtanánk a dolgot.
Tapasztalatom csak az elmult 20 évről van de nálam az abszolult első az RIVALDO attól függetlenül hogy nem nyert túl sok mindent a csapattal!