Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó film. Nézd meg bátran.barcafan0911 írta:Én most töltöm le a legújabb rambo filmet a john rambo-t. Esetleg ha valaki látta már írhatna egy véleményt hogy jó vagy rossz filmre számítsak![]()
Ha valaki sokat akar nevetni annak ajánlom a spártaiak titkos élete című filmet, nagyon jó.
Az új Rambo film nálam nem jött be... De ugyanez igaz a Rocky Balboa-nál is, valahogy nem jön be hogy Stallone "izmai" színtiszta botox-ból meg hasonló plasztikai csodákból áll össze...barcafan0911 írta:Én most töltöm le a legújabb rambo filmet a john rambo-t. Esetleg ha valaki látta már írhatna egy véleményt hogy jó vagy rossz filmre számítsak![]()
Ha valaki sokat akar nevetni annak ajánlom a spártaiak titkos élete című filmet, nagyon jó.
Szerintem mindkét film nagyon jó! Egyszer majd nézd végig a 21 grammot is. Nem fogod megbánni...kulcsar.l írta:A 21 Grammot én is elkezdtem nézni, de 15 20 perc után kikapcsoltam, mert nagyon nem tetszett.
Érdekes amúgy, hogy a 21 Gramm főszereplője (Benicio Del Toro) játszott az egyik kedvenc filmemben a Blöffben. Nah az egy nagyon joo kis film, aki még nem látta nézze meg!
A Blöff télleg oltári film, aki látta(és tetszett neki), annak szinte kötelező a másik Guy Ritchie film is:kulcsar.l írta:A 21 Grammot én is elkezdtem nézni, de 15 20 perc után kikapcsoltam, mert nagyon nem tetszett.
Érdekes amúgy, hogy a 21 Gramm főszereplője (Benicio Del Toro) játszott az egyik kedvenc filmemben a Blöffben. Nah az egy nagyon joo kis film, aki még nem látta nézze meg!
Bányász írta:Na hát ha Tim elindította ezt a dolgot akkor gondoltam megosztom én is a véleményemet veletek:
Nálam a legrosszabb film kategóriában így hirtelen a Detonator című akció gyöngyszem szerepel Wesley Snipes főszereplésével valamint az Ösztönember című mozi Samuel L. Jacksonnal a főszerepben.
De itt még megemlíteném a Beverly Hills Chihuahua című alkotást is,amit még csak most fognak bemutatni a mozik de nálam már trailer alapján is bejutott a legrosszabbak közé.
A legrosszabb fordítás kategóriában nagyon elől van a sorban a már más által is említett In Burges.Aztán Home Alone-Reszkessetek betörők,vagy esetleg a Jumper-Hipervándor(de itt maga a film is rossz sztem).
Hát így röviden és hirtelen ennyi.De hosszan lehetne folytatni a sort....
Pont ez a vontatottság,eluntam az életemet rajta.Csak azért néztem végig,mert azért kivi voltam,h miért is 21 gramm a címegrecki írta:
Mi bajod volt a 21 grammal? Szerintem frankó, csak egy pöppet vontatottra sikeredett...
Mi bajod volt a 21 grammal? Szerintem frankó, csak egy pöppet vontatottra sikeredett...miihii írta:Nekem a 21 gramm c. film vette el az életkedvemet is,komolyan kollektív öngyilkosságot fontolgattam egymagamban![]()
Egyik kedvenc sorozatom a Kemény zsaruk,ami a The Shield-ből jött ki
Akkor már itt is van egy ellenvéleménycsababarca írta:nekem a legrosszabb film amit médiaórán kellett megnéznem a a Gyalog galopp volt...Tudom jól hogy klasszikus meg minden,de én alig bírtam végignézniszerencsére pont akkor kellett menni fogászatra....akkor mentett meg a fogorvos
![]()
De ez egyéni vélemény másoknak itt a fórumon is tuti hogy a kedvenc filmjük,ami rendben is van
Kleno! Nyílván lesznek viták a filmekről,kinek milyen az ízlése ugyebár..kleno04 írta: na azért a High School Musical-t én nem írnám le a helyed mivel világsiker volt![]()
![]()
és nagyon is jó
![]()
attól hogy neked nem teszik atól még nem kell leírni.