Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
tenkl
Jugador d'estrella

2008.08.04. 19:32:34

vale írta:
tenkl írta:Én nem örülnék annyira Silva érkezésének. Másfél éve vagyok focirajongó, és Silvát az eb-n láttam először játszani, és nem láttam benne semmi különlegeset. Akkor már inkább Arshavin, akit szintén az eb-n láttam először, de szerintem Hleb lenne a legjobb a baloldalra, kicsit befelé húzódva.
:lol: :lol: Na most... ezt had ne kommentáljam , vársz még kb 5 évet és te is rájössz hogy így nem lehet ítélkezni.

ez nem egy ítélkezés volt... és én is pontosan tudom hogy ezalapján nem lehet itélkezni.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
vale
Capitá del Barça

2008.08.04. 19:28:08

tenkl írta:Én nem örülnék annyira Silva érkezésének. Másfél éve vagyok focirajongó, és Silvát az eb-n láttam először játszani, és nem láttam benne semmi különlegeset. Akkor már inkább Arshavin, akit szintén az eb-n láttam először, de szerintem Hleb lenne a legjobb a baloldalra, kicsit befelé húzódva.
:lol: :lol: Na most... ezt had ne kommentáljam , vársz még kb 5 évet és te is rájössz hogy így nem lehet ítélkezni.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.04. 19:21:18

Én se örülnék neki, mert sztem nem jelentene erősitést, nem oldaná meg jobban a baloldalt, mint Iniesta. Cserének meg drága lenne, meg aztán a fiatalok elől se vegye el a lehetőséget, sztem lehet velük számolni.
tenkl
Jugador d'estrella

2008.08.04. 19:17:41

Én nem örülnék annyira Silva érkezésének. Másfél éve vagyok focirajongó, és Silvát az eb-n láttam először játszani, és nem láttam benne semmi különlegeset. Akkor már inkább Arshavin, akit szintén az eb-n láttam először, de szerintem Hleb lenne a legjobb a baloldalra, kicsit befelé húzódva.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.08.04. 18:55:16

na remélem a héten megnyílik a david silva topic is 8) 18+4 M teljesen korrekt ár érte. remélem belemennek ott is. ha ő jön, és etoo marad, akkor van kész a keret. szerintem ennyi fiatalt felhozni a b keretből.. kicsit merész. elég lenne crosas, pedrito, jeffren. szvsz
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.08.04. 18:53:37

Crosast valószínüleg eladjuk. Szerintem a Barca B-ből feljött játékossokat se kell komolyan venni, sztem csak tartalékok lesznek. Itt van Iniesta, Xavi, Touré, Hleb és Keita. 5 középpályás akik közül valószínüleg átlagban 1 mindig sérült lesz vagy pihen. Balszélső, védekező középpályás és irányító kerül ki közülük. De akkor így 4 lesznek átlagban és 3 poszt legalább van t5ehát azt nézzük szükség van Silvára.
Balszélső posztra: Silva, Hleb talán Iniesta és Keita
Védekező középpályás: Touré, Keita
Irányító: Xavi, Iniesta talán Hleb

Tavaly javarészt Henry játszott a balszélső poszton, de teljesen sikertelen volt. Öltözői konflitus szerintem nem nagyon lehetséges, mivel közülük 3 spanyol, egyikőjüknek valóra vált az álma, a másik kettő pedig talán Keita és Touré.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.08.04. 17:58:06

Miért beszél mindenki egy állandó kezdőről? Simán lehet ilyen kerettel rotációra játszani.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Olafinho
Jugador del Barça

2008.08.04. 17:32:53

Miről beszélsz??? Iniesta, Hleb, Pedrito... Egyik sem rossz... Ha jönne pl. Silva, akkor Iniesta "visszaszorulna" kp-ra, mert Silva meg nem az a padon ülő típus... Hleb meg valszeg ezen összeveszne az edzővel... Abból meg hogy Ini a kp-n lenne megint biztos kiszorulna vki... Ami megint nem lenne túl jó az öltözői hangulatnak... Szóval én Laporta-val értek egyet.

Egyébként sem érdemes annyi pénzt kiadni érte, plusz még amit kérne... Elképzelni is rossz.[/quote]

Azért nekem jól esett elképzelni...

Hogy, ki játszik, azt meg majd eldönti a Bunyós Pep, a játékososk meg tudomásul veszik és kész.
Ini mindenhol jó, de a legjobb (otthon:) a középső középpályásként, a klasszikus széljáték ugyanis nem az ő stílusa, de mindegy...

Szóval egy ekkora klubnak 2 trutyi év után szerintem bármennyi pénzt megér egy klasszis szélső, főleg, h az utsó igazolásunk lenne(szakmailag is megéri, ha meg címeket is nyerünk, akkor extraprofitot termelne az a nem elhanyagolható tény, h bő és minden taktikára alkalmas keretünk van).

Metál!
Agypiercing
Barça B

2008.08.04. 17:28:22

MeNnOn írta:úristen...én birom ronaldot ,de amit most kapni fogsz másoktol :D de dijjazom a bátorságod :lol: :lol:
én mondtam, hogy science (?)-fiction, nézd csak meg ;). szerintem amúgy az első forgatókönyv fog megvalósulni, azaz hiába vannyog Cé, nem megy sehova.
és hogy ne csak off legyen: állítólag Van der Vaart 10 M €-ért szerződött a Realba. :shock: akkor már csak két kérdésem van: 1) nekünk miért nem kellett? 2) Cáceres 16, Keita 14, Hleb 15? ennyivel jobbak, mint VdV? nemá... :?
Visca el Barça!
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.08.04. 17:26:09

Agypiercing írta:
norbert55 írta:Nemértem Pep-nek mért nem kell Eto'o.Sajnos valszeg ez lehet a körkép:

A Real megveszi Ronaldót.A MU Eto'o-val pótolná Ronaldot.Ezzel nekünk kell egy csatár.Mivel csak Berbatov maradt a jelöltek közül ezért valszeg Berba jöhetne hozzánk.(Bár én Berbát jó játékosnak tartom ,de inkább Eto'o.)
hmm, szerintem ez több ponton sem áll össze. egyrészt, mert bár az MU-nak valóban kell középcsatár, és Eto'o ezen a poszton szerintem a világ 5 legjobb játékosában benne van, de Ronaldo ugye szélső, az ő helyére nem vennék meg.
inkább az lehet (ez most csak félig lesz komoly), hogy a Nike nem akarja Ronaldinho után egy másik ikonját is egy adidas-mezes csapatba elengedni, ezért a) nem megy C(icafiú) Ronaldo sehova, b) (most jön a science-fiction, aki nem bírja, ne olvassa :D) hozzánk jön, merthogy: nekünk kell szélső, gólerős játékos is, Nike-mez is passzol, és olyan Eto'o plusz 30 millióért biztos ide is adnák, az MU-nak pedig kell befejező csatár, és mivel a Tottenham már úgyis elvesztette Robbie Keane-t, megtarthatná Berbatovot. esetleg a Céért kapott pénzből a ManU még igazolna egy szélsőt.
így nálunk maradna csatárposztra Henry, Bojan, Pedro és talán Guddy, C. Roni pedig bármelyik szélt be tudja játszani, erőszakos, és gólerős is. én emberileg egyáltalán nem vagyok vele kibékülve, de jó játékos, ez tagadhatatlan.
Valdés - Alvés, Puyol, Cáceres, Abidal - Touré - Xavi, Ini - Messi, Cé - Henry
na mit szóltok? :D :D :D
Ez amit elmondtál 1-et kivéve tökéletes lenne. Nincs olyan játékos aki Eto'o+30 milliót érne. Hiába ő talán a világ legjobbja. Na nehogy már annyit érjen, mint Samu és Dani 2 együtt. Egyébként ez a felállás tetszik talán Ini helyett Hleb, de ebben nem vagyok biztos.
Mr. Master
Director del Fútbol

2008.08.04. 17:25:38

Lionel Messi 10 írta:Qwaresma ,Nani, Huntaler :twisted: 8)
eto o marad :!:
huntaler hol játszik?

De esetleg megvehetnénk még Kerlont, meg FreddyAdut, meg C.Ronaldot, meg az igazi Ronaldot, meg Ronaldinhot, de elhozhatnánk még Jo Cole-t, Ashley Cole-t, Beckhamet, Terryt, van Persiet, Del Poarot, satöbbi...

Egy balszélső kell nekünk, semmi több. Meg, hogy Txikinek megjöjjön az esze, Eto'o pedig beálljon a sorba.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.04. 17:23:48

Agypiercing írta:
norbert55 írta:Nemértem Pep-nek mért nem kell Eto'o.Sajnos valszeg ez lehet a körkép:

A Real megveszi Ronaldót.A MU Eto'o-val pótolná Ronaldot.Ezzel nekünk kell egy csatár.Mivel csak Berbatov maradt a jelöltek közül ezért valszeg Berba jöhetne hozzánk.(Bár én Berbát jó játékosnak tartom ,de inkább Eto'o.)
hmm, szerintem ez több ponton sem áll össze. egyrészt, mert bár az MU-nak valóban kell középcsatár, és Eto'o ezen a poszton szerintem a világ 5 legjobb játékosában benne van, de Ronaldo ugye szélső, az ő helyére nem vennék meg.
inkább az lehet (ez most csak félig lesz komoly), hogy a Nike nem akarja Ronaldinho után egy másik ikonját is egy adidas-mezes csapatba elengedni, ezért a) nem megy C(icafiú) Ronaldo sehova, b) (most jön a science-fiction, aki nem bírja, ne olvassa :D) hozzánk jön, merthogy: nekünk kell szélső, gólerős játékos is, Nike-mez is passzol, és olyan Eto'o plusz 30 millióért biztos ide is adnák, az MU-nak pedig kell befejező csatár, és mivel a Tottenham már úgyis elvesztette Robbie Keane-t, megtarthatná Berbatovot. esetleg a Céért kapott pénzből a ManU még igazolna egy szélsőt.
így nálunk maradna csatárposztra Henry, Bojan, Pedro és talán Guddy, C. Roni pedig bármelyik szélt be tudja játszani, erőszakos, és gólerős is. én emberileg egyáltalán nem vagyok vele kibékülve, de jó játékos, ez tagadhatatlan.

úristen...én birom ronaldot ,de amit most kapni fogsz másoktol :D de dijjazom a bátorságod :lol: :lol:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.08.04. 17:20:21

Szerintem, ha a nagycsapatban fog játszani Jeffren, Pedrito és Busquets (bocsi, ha rosszul írtam) akkor talán tényleg kész a keret. Ha nem akkor jöjjön Malouda-Arshavin-SWilva 3-asból vki. Eto'ot ne adjuk el. A Sporthirado-n egyébként azt írták, hogy a Roma 25 milkát kínál Samuért és a Barcával el kezdték a tárgyalást. Samu azért is fölösleges lenne eladni, mert nem nagyon tudunk e helyére igazolni. Egyedül Berba és Villa marad meg talán Benzema. Berba nem Barca stílusú játékos és nagyon drága, Villa jó lenne, ha jönne, de sztem a Valencia nem akarja elengedni és Benzema aki drága és nem akarják elengedni. Egyébként még mielőtt megvettük volna Keitát és Hlebet szerintem a Bocatól leigazolhattuk volna Riguelmét. Elég jó játékos, nem annyira öreg és viszonylag olcsó.
Agypiercing
Barça B

2008.08.04. 17:18:36

Visca el Barça!
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.04. 17:12:22

Ha Eto megy akkor Huntelaar lehetne a mi emberünk sztem. :wink:

1 ok:Nem olyan drága mint Txiki kedvence Benzema.
2.ok:Elképesztően gólérzékeny csatár 170-130 gól ennyi elég bizonyitéknak szerintem. :lol:
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.04. 17:02:33

azér jó kívánságokat ne mondjatok a madridiaknak mégis csak FŐ ellenfél.. szomorú ,hogy megsérült sneijder ,de azér nem kell megkönnyezni ,hogy de szerencsétlenség ez nekem barca szurkolónak.. :wink: :wink:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
norbert55
Entrenador del Barça

2008.08.04. 16:08:36

Nemértem Pep-nek mért nem kell Eto'o.Sajnos valszeg ez lehet a körkép:

lluisllach89
Director del Fútbol

2008.08.04. 16:04:15

Nastradamus írta:
lluisllach89 írta:Azt azért csodálom h annyira nagyon senki nem kattant rá Zaragoza játékosaira. Pedig ha bal szélső akkor... Sergio Garcia, Barca nevelés. Nem lenne jó :?: :!: :idea:
Szerintem Ő nem rendelkezik megfelelő kvalitással ahhoz, hogy pluszt adjon a csapatnak...mármint átlagon felülit
Azt el kell ismerni h nagyon jó játékos de fiatal még. Nem kezdőnek gondoltam de ha csereként több lehetőséget kapna, és kupában kezdőként játszhatna nagy hasznunkra lenne! Télleg még nem éri el a kezdőcsapatba kerüléshez elegendő szintet, de Barca nevelés, Eb-n is azért játszott 1 meccset, és amellett h technikás nagyon gyors, ha töretlenül fejlődne akkor a későbbiekben nagy hasznunkra válna.
Lionel Messi 10
Barça B

2008.08.04. 15:35:25

Qwaresma ,Nani, Huntaler :twisted: 8)
eto o marad :!:
BARCELONA FAN
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.04. 15:27:42

lluisllach89 írta:Azt azért csodálom h annyira nagyon senki nem kattant rá Zaragoza játékosaira. Pedig ha bal szélső akkor... Sergio Garcia, Barca nevelés. Nem lenne jó :?: :!: :idea:
Szerintem Ő nem rendelkezik megfelelő kvalitással ahhoz, hogy pluszt adjon a csapatnak...mármint átlagon felülit
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.08.04. 15:14:30

Azt azért csodálom h annyira nagyon senki nem kattant rá Zaragoza játékosaira. Pedig ha bal szélső akkor... Sergio Garcia, Barca nevelés. Nem lenne jó :?: :!: :idea:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.04. 15:11:43

depth írta: Azért kevesebb az esély, mert a magyar MU szurkolók inkább Berbatovot szeretnék? :)
Sztem azért mert akik a MUnak szurkolnak azok kicsit jobban ismerik az ottani körülményeket, és kb ők is az akarják mint a Mu vezetői. Kb ugyanúgy gondolkoznak. Szal sztem ezért írta...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Cali
Entrenador del Barça

2008.08.04. 15:08:54

depth írta:Aki látta a hajnali meccset, szerintem észrevette, h annyira azért nincs szükségünk egy balszélsőre. De abban igazatok van, h kell a bő keret, , h sérülés esetén is hasonló erősségű csapat állhasson ki.

Azért egy Henry, Bojan, Hleb, Keita, Jeffren, Pedrito csere sor tényleg nemrossz. De Hleb, Bojan, Henry azért sokkal több játéklehetőséget érdemel. Mondjuk erre való a rotáció.

uil.: Mi a fenének idézi be mindenki kdivra hozzászólását? 5-10 ember válaszolt neki, ezzel egy egész felesleges oldalt generálva. Tudom, h ennek a topicnak mindegy, de akkor is baromság. Ne foglakozz vele, ne kattincs rá, majd a modik elrendezik.
kulcsar.l írta:.
Én ennek csak örülni tudok, mert még kevesebb az esély arra, hogy elmegy a 9-esünk. :)
Azért kevesebb az esély, mert a magyar MU szurkolók inkább Berbatovot szeretnék? :)
Hát amikor írtam a hozzászólásomat, akkor odaírtam még a végére, hogy Az nem sokat ér, hogy egy magyar oldalon mit írkálnak a szurkolók, de végül ezt kitöröltem :D
igazából csak érdekességként írtam ezt le! :)
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.04. 15:08:24

kulcsar.l írta:Volt nemrég egy hír itt az Eurobarcan, hogy Eto'o maximum már csak a manchesterbe tudna menni. A Manutdfanatics-ra is bemásolták azt a hírt. Elolvastam az alatta lévő kommenteket, és nemsokan akarják, hogy Eto'o oda igazoljon, Berbatovot akarják, mert hogy ő egy igazi angol típusú játékos...
Én ennek csak örülni tudok, mert még kevesebb az esély arra, hogy elmegy a 9-esünk. :)
Maradni fog tutira...nincs olyan csapat amelyik 35-40 millát adna érte - ezt maximum a Chelseaből nézném ki, de ott meg van elég csatár - és ugye a fizuja is sok, szóval marad! Én örülnék neki, de egy kis félsz azért van bennem, hogy megint egy sérülés és oda megint a jó forma! De nem akarok vészmadár lenni, ha jön még Silva is akkor behúzzuk a bajnokságot és a BL-t is!!! Pep is sokkal keménykezűbbnek tűnik mint Frank volt és ez jó, mert a srácokra ráfért egy kis szigor és egy kemény alapozás
:x MINDENT MEGNYERÜNK IDÉN :oops:
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.04. 15:07:02

kulcsar.l írta:Volt nemrég egy hír itt az Eurobarcan, hogy Eto'o maximum már csak a manchesterbe tudna menni. A Manutdfanatics-ra is bemásolták azt a hírt. Elolvastam az alatta lévő kommenteket, és nemsokan akarják, hogy Eto'o oda igazoljon, Berbatovot akarják, mert hogy ő egy igazi angol típusú játékos...
Eto'o már maradni fog. :wink:
Lezárt