norbert55 írta:Nemértem Pep-nek mért nem kell Eto'o.Sajnos valszeg ez lehet a körkép:
A Real megveszi Ronaldót.A MU Eto'o-val pótolná Ronaldot.Ezzel nekünk kell egy csatár.Mivel csak Berbatov maradt a jelöltek közül ezért valszeg Berba jöhetne hozzánk.(Bár én Berbát jó játékosnak tartom ,de inkább Eto'o.)
hmm, szerintem ez több ponton sem áll össze. egyrészt, mert bár az MU-nak valóban kell középcsatár, és Eto'o ezen a poszton szerintem a világ 5 legjobb játékosában benne van, de Ronaldo ugye szélső, az ő helyére nem vennék meg.
inkább az lehet (ez most csak félig lesz komoly), hogy a Nike nem akarja Ronaldinho után egy másik ikonját is egy adidas-mezes csapatba elengedni, ezért a) nem megy C(icafiú) Ronaldo sehova, b)
(most jön a science-fiction, aki nem bírja, ne olvassa
) hozzánk jön, merthogy: nekünk kell szélső, gólerős játékos is, Nike-mez is passzol, és olyan Eto'o plusz 30 millióért biztos ide is adnák, az MU-nak pedig kell befejező csatár, és mivel a Tottenham már úgyis elvesztette Robbie Keane-t, megtarthatná Berbatovot. esetleg a Céért kapott pénzből a ManU még igazolna egy szélsőt.
így nálunk maradna csatárposztra Henry, Bojan, Pedro és talán Guddy, C. Roni pedig bármelyik szélt be tudja játszani, erőszakos, és gólerős is. én emberileg egyáltalán nem vagyok vele kibékülve, de jó játékos, ez tagadhatatlan.
Valdés - Alvés, Puyol, Cáceres, Abidal - Touré - Xavi, Ini - Messi, Cé - Henry
na mit szóltok?