Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kamaj
Capitá del Barça

2008.08.05. 02:13:18

Játéktudásában tényleg jó Cé, na de a csapatszellemet vajh pozitívan befolyásolná. Sztem nem. Ez lehetne a Real legnagyobb fogása csak éppen nem pozitív, hanem negatív értelemben. És ezt nemcsak én és nemcsak Barcások vallják. Ha oda igazol nagyon kiváncsi leszek, hogy mit fog ott alkotni, de sztem nagyon el fog szállni rövid időn belül, főleg, ha nem is fog menni az elején neki a játék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2008.08.05. 02:21:59-kor.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 02:09:49

mind1 a lényeg. ha jönne ronaldo elég durva jobbszél dolgok lennének mind a barcában,mind a realban. :DD

barca: alves,messi
madrid:ramos,ronaldo
m a d r i d i s t a .
kamaj
Capitá del Barça

2008.08.05. 02:05:12

Na erre én is szeretnék reagálni.
Kapus ügyben el kell ismerni jobb kapusotok van, de van nála is jobb(Van der Sar, Buffon, Cech nevezetűek :D ).
Nos nemtom miért gondolod, hogy Ramos jobb lenne Alvesnél szerintem max csak egyenlőek és hangsúlyozom MAX.
A bal oldalunkon pedig Abidal van aki klasszissal jobb mint Heinze ez biztos. Igaz most még nincs formába, de ha mind2 a legjobb formájukba játszanak klasszisokkal jobb Abidal, mint Heinze.
Középpályássor: nos eddig nem voltak gólerősek (de csak eddig) ehelyett inkább gólpasszokkal segítették a csapatot. Nem egyszer akkora labdákat adtak a csatároknak, hogy azt bűn lett volna kihagyniuk. Sztem a kpkat a gólok ÉS a gólpasszuk száma minősíti. Sztem ebben sokkal jobban állunk(Ini,Xavi,Hleb,Toure,Keita).
Támadósor: na ebben igazad van :D.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 01:52:12

na zozzy ki a világ legjobbja ha nem casillas? szted...jo tudom nehéz bevalanni hisz mégis csak a legnagyobb ellenfélnél játszik.. :D de kétségtelen és ezt senki nem vitatja sztem hogy casillas a világ legjobb kapusa..
széleken jobbak vagytok.hmm.
nem mondanám ramost rosszabbnak mint alvest..hisz ha alves csak ugy tudott kezdö lenni sevillaban hogy ramos eljött onnan :wink: ez sokat elárul.
bal oldalatokon nemtudom ki játszik de nem fontos mert sztem heinze többet letett az asztalra,ha nemis a madridban máshol biztos. szal igy a védelemröl többet neis beszéljünk.
középpálya:hiába védekeztek meg szerzitek a labdát, a fociban golt kell löni :D:D

támadosor:ez az eggyetlen amiben vertek minket és sztem az egész világot.ha marad etoo.
m a d r i d i s t a .
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.05. 01:26:31

másik topikban Mosquito írta:Kapusotok nem a világ legjobbja, de stabilabb mint a mi VV-énk.
Ott beton védelem, itt vasbeton(középen kb egál, szélső védelem nálunk jobb).
Kétségtelen erős a középpályátok és támadásban jobb is, de a mi középpályánk labdabiztosabb és labdaszerzésben, védekezésben felülmúlja a tiéteket.
A támadósor ha Eto'o megy akkor egál, de amennyiben marad kb 10 góllal szezononként jobb a miénk.
Ami mellettetek szól még az a real madrid szellemiség*(legalábbis Ti annak nevezitek).
Ezeket azért nem lehet még kijelenteni, mert még Madridban már bizonyítottak, nálunk egyenlőre csak a nevek vannak meg egy esetleg jobb csapathoz, mint a Real. Majd meglátjuk, mi sül ki ebből.
noname
Llegenda del Barça

2008.08.05. 00:27:11

lluisllach89 írta:1szerűen hihetetlen!! Mert nem vagy Katalán akkor mi van, akkor igazi Barca drukker sincs barátom!! Akkor miért vannak olyan nemzetközi eszmék amivel az emberek évszádokon keresztül azonosulni tudtak népcsoporttól függetlenül áruljátok már el!!!!!!!!!!!! Van 1 elméletem amin halálom végéig tartani fogok: aki a madridnak drukkol az v nem ismeri a történelmet v idióta.
Van benne valami, de azért azt is el kell ismerni h pl a mostani madrid nem egy utálnivaló csapat:télleg csapatként viselkednek és néha még szépen is játszanak.
A galaktikus margit-nah azt nem volt nehéz rühellni.A mostanira viszont úgy néze mint egy riválisra, persze h nem szeretem őket, de nem is utálom!Bár ha Ronaldo odamegy(amit nagyon remélek),akkor megint utálni fogom,mint a [auto_cenzúra] :twisted:
VdV:most úgy hozta a sors h télleg szükségük van rá, de mi a fészkes fenét kezdenek, ha lesz egy ép Gti,VdV,Snejder???
A Fifa egy szégyen
vale
Capitá del Barça

2008.08.04. 23:53:27

Fejo írta:
jelwaz írta:A Real Madrid meg ellenség
Ez is egyfajta nézőpont, de számomra (biztos nem vagyok ezzel egyedül) nagyon furcsa. Madridista létemre a Barca a legnagyobb ellenfél, de soha sem ellenség! Számomra a sportban az ellenség ismeretlen fogalom.
Ez is olyan álszent dolog egy kicsit , sokan vannak akik arra verik a mellüket hogy nincs ellenség csak ellenfél... lehet hogy így is gondolják.
De ennek nincs tartalma különösebben , máshogy hívjuk... de ugyanarra gondolunk :D :twisted: :twisted:
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.04. 23:49:30

lluisllach89 írta:1szerűen hihetetlen!! Mert nem vagy Katalán akkor mi van, akkor igazi Barca drukker sincs barátom!! Akkor miért vannak olyan nemzetközi eszmék amivel az emberek évszádokon keresztül azonosulni tudtak népcsoporttól függetlenül áruljátok már el!!!!!!!!!!!! Van 1 elméletem amin halálom végéig tartani fogok: aki a madridnak drukkol az v nem ismeri a történelmet v idióta.
Halálom végéig :lol: :lol: :lol: :lol: Bocs de ez nagyon tetszik... nem életem végéig?
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.08.04. 23:32:57

:lol: lehet van benne vmi igazság.....de a halálodnak h van vége?xD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2008.08.04. 23:54:36-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.08.04. 23:30:51

1szerűen hihetetlen!! Mert nem vagy Katalán akkor mi van, akkor igazi Barca drukker sincs barátom!! Akkor miért vannak olyan nemzetközi eszmék amivel az emberek évszádokon keresztül azonosulni tudtak népcsoporttól függetlenül áruljátok már el!!!!!!!!!!!! Van 1 elméletem amin halálom végéig tartani fogok: aki a madridnak drukkol az v nem ismeri a történelmet v idióta.
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.08.04. 23:10:51

ez sztem hülyeség ami a Braca+Mardid közt van pl. nekem semmi bajom a Madriddal. Ennek sztem inkább Sanyolo.-ban van jelenősége. De az biztos hogy a Barca legnagyobb riválisa az mindig is a Mardid volt lesz marad
Fejo
Jugador del Barça

2008.08.04. 22:54:07

jelwaz írta:A Real Madrid meg ellenség
Ez is egyfajta nézőpont, de számomra (biztos nem vagyok ezzel egyedül) nagyon furcsa. Madridista létemre a Barca a legnagyobb ellenfél, de soha sem ellenség! Számomra a sportban az ellenség ismeretlen fogalom.
jelwaz írta:aki remélem egyszer visszajut oda, ahova indult, egy kis középcsapat legyen. És mostmár nem lenne Francisco Francojuk, aki felemeli őket...
Ez egy katalán szájából még elmenne, de könyörgöm, mi se nem vagyunk spanyolok, se nem vagyunk katalánok, baszkok, stb. Elvileg szurkolók vagyunk, maradjunk is azok. :wink:

Edit: a b@szk név autócenzúrázva van? :lol:
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.04. 20:30:33

én is inkább keményvonalas vagyok nem kivánnám neki hogy lesérüljön de ha már igy alakult nem sajnálom.
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.04. 20:27:39

Kalap1988 írta:
LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért.... :lol:
Sztem is megérdemlik az olyanok a leoltást,akik nem ismerik a sportszerűség fogalmát! Egyébként,ha nem is a magyarok 90%-a ,de szép százaléka megbizható,az más kérdés,h bizalmatlanok vagyunk egymással és h ez mi miatt van. Ebbe nem akarok belemenni,mert egy nem ide tartozik,kettő ledobnak érte a fórumról. De ennyit azért megengedek magamnak,ha gáz töröljétek és elnézést kérek érte: Fejétől bűzlik a hal............
A topichoz kapcsolódóan annyit,h jó irányba haladunk,Eto'o maradjon és ha jön Silva örülök,de nálam nem feltétlen szükséges. Azt hiszem,jó eséllyel pályázunk a real trónjára!
jujj :oops:

most te aztán 1 commentből letudod szürni ,hogy ki sportszerü kinem..:D
bocsánat ha bárkit ezzel megbántottam ,de mégis FCBARCELONA szurkoloi oldalonvagyunk..tisztelet&respect :wink:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.04. 20:27:24

MeNnOn írta:hát elmentem eggyet focizni és miket látok:D
na .. én ha jól emlékszem ,azt írtam ,hogy emberileg sajnálom ,ti ezt IS a szememre hánytátok..valamelyik másik topicba írtam szintén ennek kapcs.án hogy nem ellenség ellenfél..oksa :D
de az a durva,hogy ugy álítotok be mintha bűnös lennék mert a legnagyonn rivális csapat 1ik vezéregyénisége lesérült..mint ember sajnálom ..de sajna akármit mondtok mint legnagyobb ellenfél nemtudom :?
valszeg bennem van a hiba.. :?
Nyugi testvér, nem Neked szólt, hanem jelwaz nevű kedves felhasználónknak.
Hogy egy klasszikust idézzek: Ne öltözködj! :wink:
Kép
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.04. 20:26:06

hát elmentem eggyet focizni és miket látok:D
na .. én ha jól emlékszem ,azt írtam ,hogy emberileg sajnálom ,ti ezt IS a szememre hánytátok..valamelyik másik topicba írtam szintén ennek kapcs.án hogy nem ellenség ellenfél..oksa :D
de az a durva,hogy ugy álítotok be mintha bűnös lennék mert a legnagyonn rivális csapat 1ik vezéregyénisége lesérült..mint ember sajnálom ..de sajna akármit mondtok mint legnagyobb ellenfél nemtudom :?
valszeg bennem van a hiba.. :?
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.08.04. 20:25:06

LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért.... :lol:
Sztem is megérdemlik az olyanok a leoltást,akik nem ismerik a sportszerűség fogalmát! Egyébként,ha nem is a magyarok 90%-a ,de szép százaléka megbizható,az más kérdés,h bizalmatlanok vagyunk egymással és h ez mi miatt van. Ebbe nem akarok belemenni,mert egy nem ide tartozik,kettő ledobnak érte a fórumról. De ennyit azért megengedek magamnak,ha gáz töröljétek és elnézést kérek érte: Fejétől bűzlik a hal............
A topichoz kapcsolódóan annyit,h jó irányba haladunk,Eto'o maradjon és ha jön Silva örülök,de nálam nem feltétlen szükséges. Azt hiszem,jó eséllyel pályázunk a real trónjára!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.04. 20:17:53

Jelwaz!

Valami borzalmasan ostoba hozzászólással sikerült az esténket "szebbé" tenned. Nézd meg az esetet és utána ahogy Boixos barátunk mondta, menj ki a Bernabeuhoz és köpködj. Te nagy fair play arc.... Kiborító.

Az egész sajtó erről beszélt tegnap este és mivel ez egy fórum és van real-topic és beszélgetnek az emberek, véleményeznek, így elmondtuk mi is, hogy mit gondolunk. Lehet, hogy téged hidegen hagy, de minket nem.

Az álszent jelzőt pedig visszautasítom, mert legyen szó bármekkora riválisról, ha ilyen ronda sérülést szenved valaki, amellett sportot szerető ember nem megy el szó nélkül.

Komám! Ha hidegen hagy, ahogy leírtad, akkor nem kell hozzászólni. Mert a semmi közlésének csak egyetlen eredménye van: az ilyen ellenreakciók kiváltása.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
AmonRe
Barça B

2008.08.04. 20:13:12

Akkor én egy álszent senkiházi vagyok néhány fórumozó szemében, mert madridista létemre Messi az egyik kedvenc játékosom, és szerintem az az ember, aki örült annak, hogy sírva ment le a pályáról, megérdemli, hogy eltörjön a lába, kilógjon a csont, beleálljon a hátába és kijöjjön a szemén.

Szégyellem is magam, hogy nem vagyok sokkal vérszomjasabb a foci miatt!

Jah, és a sérülése nélkül sztem nem itt tartana a Barca, és sokkal jobban megérdemelné az aranylabdát, mint a mencseszteri szépfijú. Remélem mencseszteri marad.

Szép estét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AmonRe 2008.08.04. 20:15:59-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.04. 19:57:32

akkor menj ki jelwaz és állj fel a barrikádra a camp nou-nál, vagy legalább hugyozd le a bernabeu oldalát. felesleges itt keménykedni.

senki sem azért sajnálja a gyereket, mert ezzel a szituval a madrid is gyengült, hanem egyszerűen azért, mert nem öröm egy játékosnál sem, ha így járt. lehet, h guti miatt nem lett volna itt akkora "vita", de még neki sem kíván ilyet az ember. ugyanígy [auto_cenzúra] volt végignézni anno fehér miki, puerta, cissé, edu silva, dario silva tragédiáit és baleseteit is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
depth
Capitá del Barça

2008.08.04. 19:57:11

Akkor biztos álszent vagyok. Én, ha válogatott, akkor brazil, holland és spanyol. És Sneijdert mindig is jó játékosnak tartottam, nem örültem, h a Realba ment, de ettől még tisztelni fogom. Ha nem játszana ellenünk, annak örülnék, de nem ilyen áron.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.04. 19:56:32

egyébként le a kalappal a barca eddigi eredményei elött..ugy látszik ügyesen összerakta a csapatot pep :) remélem a bajnokságban is folytatódik a jó sorozatuk mert a legjobb barátom a barcának szurkol szoval igazábol én csak örülök ha örül..sajnos tavaly nem nagyon örülhetett :D én viszont igen.. :D
és egyébként lehet hülyeségnek hangzik de mindig arrol álmodtam hogy mind2 csapat menetel a bajnokságban az elsö egymás elleni eredmény mondjuk egy 1-1 lenne és utána az utolsó forduloban játszanának eggyet egymás ellen :D ugyanannyi pontjuk lenne meg minden ilyesmi...azért életem eggyik legnagyobb meccse lenne az tuti :D
m a d r i d i s t a .
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.08.04. 19:48:30

LG-vel értek teljesen egyet!
Szerintem hatalmas nagy álszentség kommentálni egy Real játékos sérülését. Miért nem lehet szó nélkül hagyni az egészet, aki ennek örül az verje a nyálát, mert hülye, aki meg emberként tekint a lesérültre azért nehogy már sírvafakadjon egy realos miatt. És akkor el lehetne kerülni a másik oldalról jövő se.gnyalást is :roll: Én nem örülök, hogy Sneijder lesérült, de nem is sajnálom, hidegen hagy. A Real Madrid meg ellenség, aki remélem egyszer visszajut oda, ahova indult, egy kis középcsapat legyen. És mostmár nem lenne Francisco Francojuk, aki felemeli őket...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.08.04. 19:14:33

LG írta:Nem az, én is sajnálom a gyereket, és jobbulást kivánok neki, de pl. hazudnék, ha azt mondanám, h pl. egy Barca-Real meccsen annyira hiányolnám őt, ugyanugy nem hiszem, h a madridisták tavaly a könnyeikkel küzködtek volna, mikor megtudták, h Messi nem játszik a klasszikuson.

Hát ez természetes,ezzel én is így vagyok :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.04. 19:12:27

Nem az, én is sajnálom a gyereket, és jobbulást kivánok neki, de pl. hazudnék, ha azt mondanám, h pl. egy Barca-Real meccsen annyira hiányolnám őt, ugyanugy nem hiszem, h a madridisták tavaly a könnyeikkel küzködtek volna, mikor megtudták, h Messi nem játszik a klasszikuson.
Lezárt