Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezeket azért nem lehet még kijelenteni, mert még Madridban már bizonyítottak, nálunk egyenlőre csak a nevek vannak meg egy esetleg jobb csapathoz, mint a Real. Majd meglátjuk, mi sül ki ebből.másik topikban Mosquito írta:Kapusotok nem a világ legjobbja, de stabilabb mint a mi VV-énk.
Ott beton védelem, itt vasbeton(középen kb egál, szélső védelem nálunk jobb).
Kétségtelen erős a középpályátok és támadásban jobb is, de a mi középpályánk labdabiztosabb és labdaszerzésben, védekezésben felülmúlja a tiéteket.
A támadósor ha Eto'o megy akkor egál, de amennyiben marad kb 10 góllal szezononként jobb a miénk.
Ami mellettetek szól még az a real madrid szellemiség*(legalábbis Ti annak nevezitek).
Van benne valami, de azért azt is el kell ismerni h pl a mostani madrid nem egy utálnivaló csapat:télleg csapatként viselkednek és néha még szépen is játszanak.lluisllach89 írta:1szerűen hihetetlen!! Mert nem vagy Katalán akkor mi van, akkor igazi Barca drukker sincs barátom!! Akkor miért vannak olyan nemzetközi eszmék amivel az emberek évszádokon keresztül azonosulni tudtak népcsoporttól függetlenül áruljátok már el!!!!!!!!!!!! Van 1 elméletem amin halálom végéig tartani fogok: aki a madridnak drukkol az v nem ismeri a történelmet v idióta.
Ez is olyan álszent dolog egy kicsit , sokan vannak akik arra verik a mellüket hogy nincs ellenség csak ellenfél... lehet hogy így is gondolják.Fejo írta:Ez is egyfajta nézőpont, de számomra (biztos nem vagyok ezzel egyedül) nagyon furcsa. Madridista létemre a Barca a legnagyobb ellenfél, de soha sem ellenség! Számomra a sportban az ellenség ismeretlen fogalom.jelwaz írta:A Real Madrid meg ellenség
Halálom végéiglluisllach89 írta:1szerűen hihetetlen!! Mert nem vagy Katalán akkor mi van, akkor igazi Barca drukker sincs barátom!! Akkor miért vannak olyan nemzetközi eszmék amivel az emberek évszádokon keresztül azonosulni tudtak népcsoporttól függetlenül áruljátok már el!!!!!!!!!!!! Van 1 elméletem amin halálom végéig tartani fogok: aki a madridnak drukkol az v nem ismeri a történelmet v idióta.
lluisllach89 írta:1szerűen hihetetlen!! Mert nem vagy Katalán akkor mi van, akkor igazi Barca drukker sincs barátom!! Akkor miért vannak olyan nemzetközi eszmék amivel az emberek évszádokon keresztül azonosulni tudtak népcsoporttól függetlenül áruljátok már el!!!!!!!!!!!! Van 1 elméletem amin halálom végéig tartani fogok: aki a madridnak drukkol az v nem ismeri a történelmet v idióta.
Ez is egyfajta nézőpont, de számomra (biztos nem vagyok ezzel egyedül) nagyon furcsa. Madridista létemre a Barca a legnagyobb ellenfél, de soha sem ellenség! Számomra a sportban az ellenség ismeretlen fogalom.jelwaz írta:A Real Madrid meg ellenség
Ez egy katalán szájából még elmenne, de könyörgöm, mi se nem vagyunk spanyolok, se nem vagyunk katalánok, baszkok, stb. Elvileg szurkolók vagyunk, maradjunk is azok.jelwaz írta:aki remélem egyszer visszajut oda, ahova indult, egy kis középcsapat legyen. És mostmár nem lenne Francisco Francojuk, aki felemeli őket...
jujjKalap1988 írta:Sztem is megérdemlik az olyanok a leoltást,akik nem ismerik a sportszerűség fogalmát! Egyébként,ha nem is a magyarok 90%-a ,de szép százaléka megbizható,az más kérdés,h bizalmatlanok vagyunk egymással és h ez mi miatt van. Ebbe nem akarok belemenni,mert egy nem ide tartozik,kettő ledobnak érte a fórumról. De ennyit azért megengedek magamnak,ha gáz töröljétek és elnézést kérek érte: Fejétől bűzlik a hal............LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért....
A topichoz kapcsolódóan annyit,h jó irányba haladunk,Eto'o maradjon és ha jön Silva örülök,de nálam nem feltétlen szükséges. Azt hiszem,jó eséllyel pályázunk a real trónjára!
Nyugi testvér, nem Neked szólt, hanem jelwaz nevű kedves felhasználónknak.MeNnOn írta:hát elmentem eggyet focizni és miket látok:D
na .. én ha jól emlékszem ,azt írtam ,hogy emberileg sajnálom ,ti ezt IS a szememre hánytátok..valamelyik másik topicba írtam szintén ennek kapcs.án hogy nem ellenség ellenfél..oksa
de az a durva,hogy ugy álítotok be mintha bűnös lennék mert a legnagyonn rivális csapat 1ik vezéregyénisége lesérült..mint ember sajnálom ..de sajna akármit mondtok mint legnagyobb ellenfél nemtudom![]()
valszeg bennem van a hiba..
Sztem is megérdemlik az olyanok a leoltást,akik nem ismerik a sportszerűség fogalmát! Egyébként,ha nem is a magyarok 90%-a ,de szép százaléka megbizható,az más kérdés,h bizalmatlanok vagyunk egymással és h ez mi miatt van. Ebbe nem akarok belemenni,mert egy nem ide tartozik,kettő ledobnak érte a fórumról. De ennyit azért megengedek magamnak,ha gáz töröljétek és elnézést kérek érte: Fejétől bűzlik a hal............LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért....
LG írta:Nem az, én is sajnálom a gyereket, és jobbulást kivánok neki, de pl. hazudnék, ha azt mondanám, h pl. egy Barca-Real meccsen annyira hiányolnám őt, ugyanugy nem hiszem, h a madridisták tavaly a könnyeikkel küzködtek volna, mikor megtudták, h Messi nem játszik a klasszikuson.